icon

Je školská taška Stil vhodná pre chudého syna?

shawlin
28. jún 2025

Čaute máte niekto túto tašku? Je v nej dosť miesta ? Oplatí sa? Syn je chudučky a topgal mi prišla dosť široká

Je školská taška Stil vhodná pre chudého syna?
ada85
28. jún 2025

Moje dcéry majú obidve stôl. Sme spokojné. Len moje nepatria medzi chudučké a drobné deti.

luxus10
28. jún 2025

stil su vseobecne vhodne aj pre stihle deti... my sme mali tvrdu aktovku a postacila na cely 1.stupen...

sorciera24
28. jún 2025

ano, mame tuto (iny vzro akurat), syn ju nosil cely 1.stupen a je ako nova, vela miesta, kopu priestoru, priehradky a napriek tomu lahka....odporúčam (teraz ju využivame ako priručný batoh do lietadla🙂)

kacena4
28. jún 2025

topgal je sirsia ale aj o nieco oratsia na vysku a dietatu to neplanta pod zadkom moji boli chudsi a vzdy to vyhrala topgalka tuto mali az na 2.st

riskoh
28. jún 2025

Syn ma stil, je chuducky , urcite u neho lepsie ako topgal

luxus10
28. jún 2025

my sme mali takuto stilku, vyborna bola, a stale je ako nova

https://skolni-batohy-pro-prvnacky.cz/skolni-ak...

ivanaks
28. jún 2025

Keď šiel syn do 1. triedy, boli sme vyskúšať v obchode. Bol vtedy drobný, chudučký a Topgal mu absolútne nesedel. Naopak, Stil taška bola akurát (aj ľahučká, priestranná (unosil ju do 3. triedy)). Na Tvojom mieste by som zašla niekde, kde ich predávajú, pootvárala, nechala odskúšať aj dieťaťu (ako mu sedí na chrbáte, ako sa otvára/zatvára) a podľa toho sa rozhodla. Ja som napokon objednala z netu (lacnejšie a hlavne tú farbu, akú v kamennom obchode nemali).

bubinko1506
1. júl 2025

Moji maju obaja batohy Stil od 1. rocnika, teraz budu tretiaci, tasky su ako nove - lahke, priestranne. Obaja su dost vysoki a skor chudsi - jeden je vyslovene ako reklama na koncentrak (140cm a ledva 27kg)😅