icon

Koľko má vážiť a merať 7 ročný chlapec?

maminai
8. nov 2012

Ahojte chcem sa opýtať koľko vážia a merajú vaše detičky.Môj synček má 7 rokov a meria 110 cm a váži 17 kg. neviem či to nieje málo.Ja meriam 164 cm a priateľ 180 cm.

maminai
autor
8. dec 2013

@kaja73 ahoj no mi davame chviezdičkov a vitamin B12 ale zatial nejako moc nezacal jedavat davali sme aj peritol sirup a to prve tri dni jedol ako pažraví a potom zase nič no 31.1 ideme na endokrinologiu teraz máme 8 rokov a 2 mesiace a meriame 116 cm a vážime 19 kg.

maminai
autor
8. dec 2013

@sonagolisova ahoj šport nerobí žiadny ale doma stále behá skáče je moc hyperaktívny.

kaja73
8. dec 2013

@maminai to co ti pisem je ale z prirody-nie chemia ako hviezdickovia ci umely vitamin -mozno to lepsie zaberie. 😉
Panenske oleje su potravina a aj vcelie vyrobky su potravina-nejde o chemicke vyrobky,aj ked ich tiez treba pripravit na trh-ale nie takou cestou ako umele veci.
moj nema ani 4 roky a meria 114 cm a vazi 19 kil.
Papeme oleje aj vceli pel.
Po takej chorobe aku mal tvoj maly mu dopraj hlavne ciste vyrobky bez zbytocnych primesi.

ziza55
2. aug 2017

moj maly 7rocny ma 120cm a 21kg

artepep
6. aug 2017

Baby, ja mam opacny problem. Syn mal teraz 8 rokov a vyska 148 cm a 53kg.

artepep
6. aug 2017

Este pridam, ze dcerka ma 2,5 roka a ma 15kg a cca 95cm (a je taka akuratna), tak to co tu udavate pri 6-7rocnych chlapcoch sa mi zda strasne malo.

danielahamar
6. aug 2017

no je to málo, ale veľa takých detí je, môj je tiež z tých menších, akurát konečne teraz v 11. to začína dobiehať, moj nosil oblečenie veľkosť myslím jednu a tú istú aj 2roky, už konečne máme 146, ale do školy išiel so 116

simona826
6. aug 2017

Môj starsi syn ma 3 roky a 9 mesiacov a meria 112 cm a ma rovnych 30 kil...nie je obezny, skor mohutny ...oblecenie nosi na 7-8 rokov. Mladsi syn ma 2 roky a 10 mesiacov a ma 15 kil..

mirkamirko0809
6. aug 2017

@artepep a tvoj syn vela vazi na 8rocneho nie?moja dcerka ma 140cm a vazi 32kg a to ma 9.5roka😀
@maminai moj bude mat 8rokov v oktobri ma nejakych 132cm a 23.5kg

artepep
7. aug 2017

@mirkamirko0809 vazi vela, ja viem. Ale uz ked sa narodil mal 56 cm a 4 kg. A dlhodobo bral lieky na alergiu, co podporovali chut do jedla. Teraz ide do 3 triedy a od niektorych spoluziakov je aj o hlavu vyssi.

dai
7. aug 2017

@maminai ahoj, ano, je velmi nizky a cudujem sa ti ze si to uz niekde neriesila - ved vsade na googli mas grafy rastove a hmotnostne☹ moja mal teraz 6, meria 116 cm ale teda sledujem si na grafe uz 4ty rok - teraz je na nejakom 25 % co je teda v normale ale stale patri k malym detom... chod k pediatricke nech to zacne riesit...

@simona826 hm... zaujal ma tvoj 4rocny... nie je obezny🙂 mohutny... vies , takychto mohutnych zial nasledne sikanuju deti kedze ako mohutnych ich vidia len maminky, vsetci ostatni vidia pravdu... mat 112cm a 30kg? moja dcera ma 142cm a 30 kg a to teda sem tam tuk na nej najdem...( sportuje velmi vela ale aj rada papa...) , syn co ma 116 cm ma asi 18kg a ano, on je mohutny - ma ramena a hrud, postavu po tatovi a je to vidiet uz teraz ale teda stale ma normalnu vahu k svojej vyske, nie pomaly 3x tolko kolko by mal mat☹

mirkamirko0809
7. aug 2017

@artepep aj dcerka ma dvoch takych spoluziakov ona zase patri medzi najmensich a ju zase trapi to,no co uz nevyberieme hlavne aby boli zdravy😉

simona826
7. aug 2017

@dai muz ma cez 2 metre a cez 100 kilo tiez je mohutny , ma problem si zohnat topanky ktore sa mu pacia na jeho velkost nohy..a maly vyzera presne ako on ked bol maly..keby bol obezny by sme s tym nieco robili..a tiez sportujeme, chodi uz na treningy futbalu, tenisu..nedavno sme boli v nemocnici na mandliach a vsetci sa cudovali ako moze byt taky velky na svoj vek..neodsudzuj niekoho koho si nevidela, nevidim ho ako velkeho a mohutneho len ja..ano ma licka je vidiet ze mu chuti ale obezny chlapec vyzera inak ..

anjelicek26
7. aug 2017

Maxi ma 115,2cm a 20,0 kila a 7 rokov 2 mesiace... u nas je to genetika, moc to neoblbne 😂 Na rastovej klinike ho sleduju, ale zatal lize krivku na 4% centile...

dai
7. aug 2017

@simona826 mam takeho isteho muza a tiez bol podobny ako tvoj syn v tom veku - ale teda on si nenahovara ze bol mohutny - to je teraz - ked sportuje a zdravo sa stravuje, sam priznava ze vtedy bol obezny... ja sa ti snazim len otvorit oci, nic viac - neodsudzujem ta - ja nebudem v kozi tvojho syna ked bude v puberte, len on sam - a zial ostatni nevidia deti tak ako my matky, ostatni ich vidia omnoho realnejsie a aj kritickejsie ( a jasne ked tvrdo razis teorie akeho mas mohutneho syna tak nikto pred tebou nepovie ze je tucny - take hovoria za chrbtom obycajne...)
vies, bola tu maminka v nejakej teme - velmi podobnej ako tato, tiez sa bila do prs ze jej syn je len mohutny - potom pridala jeho fotku bez hlavicky - ako, slaninka na slaninke - vsetky zeny jej napisali ze je tucny - ale ona si hudla svoje, ze velky muz a blabla mohutne dieta☹ ved ok...

simona826
7. aug 2017

@dai ver tomu ze moje oci su otvotene dost nato, aby som videla mojho syna takeho, aky naozaj je..mam kamosku co ma obezneho syna tak to viem posudit..moj syn zatial obezny nie je..ano chuti mu ma baculate licka ale k obezite sa to zatial nepriblizuje..este len bude mat 4 roky a teraz nosi topanky cislo 32..synovec ma 6 rokov a 32 este nenosil..dakujem za tvoju starost ale vyjadrovat sa k mojmu synovi dalej uz nemusis...

dai
7. aug 2017

@simona826 ani uz nebudem lebo vidim ze to nema ziaden vyznam😉 hej, cislo topanok suvisi s obezitou☹ pekny den a prepac za moj pokus...

bodka70
9. aug 2017

@simona826 , tiež si myslím, že nemáš pravdu, topánku síce môže mať veľkosť ako 6 ročné dieťa, ale výšku si uviedla, že má 112 cm, čo je bežná výška 4-5 ročného dieťaťa a teda pri tých 112 cm je 30 kíl priveľa - mohutný- nemohutný. Môj syn 5 ročný má 110 cm , t.j. podobná výška a 16kg, je síce chudý, ale teda neviem si predstaviť, žeby mal pomaly dvojnásobnú hmotnosť. Sestrin syn ma pri tejto výške 19kg, čo je tak akurát, pre výšku 112cm je primeraná hmotnosť okolo 20kg, nie o 10 kg viac.

inull5
9. aug 2017

@artepep no mne sa dcéra narodila mala 56 cm a 4650 gramov,momentálne má 6,5 roka výšku 128 cm a váha 23 kíl.je vysoká štíhla no keď si predstavím že tvoj syn ma iba o pár centimetrov viac,no hlavne viac o 30 kg???myslim ze to je dosť nepohodlné a nezdravé preňho.moja dcéra spapa v podstate všetko,sladkosti nemá rada.pediater nič?

inull5
9. aug 2017

@dai tiež mám syna ktory ma 3 roky a 9 mesiacov a teda váži necelých 17 kíl a výška 112..A neviem si predstaviť že by mal 30 kíl..A to papá fakt všetko,aj keď teda nejaké obmedzenia sú kvôli crevu.nas ma teda tiež ramena a vyzerá že bude aj hrudník po otcovi ale tie váhy na tak malé deti sa mi zdajú raz veľa.

siska53
9. aug 2017

@simona826 tak to ma podla mna dost na tu vysku..nas 7r.ma131 cm a 25 kg..,ked mal 110cm,mal cca tych 18,1 kg, bol taky akurat. Ale on jedava dobre,vecne v pohybe

simona826
9. aug 2017

@bodka70 ma 121 cm..nie 112..zle som napisala..dnes sme boli u lekara kde ho aj vazili aj merali.. Sestricka namerala 120 cm a vaha 29,6 kila..pan doktor si tiez nemysli ze je obezny..odporucil nam vynechavat sladke alebo teda jest menej sladkeho, ako som pisala baculaty je, hlavne licka, ale aj podla neho dietu mu vraj zatial netreba..

bodka70
9. aug 2017

@simona826 , tak to ale je už iné, to je takmer o 10 cm viac, ako i tak nie je ideál, ale je to oveľa primeranejšia váha k výške 🙂

siska53
9. aug 2017

@simona826 jaaj,no tak to uz vyznie o nieco lepsie. Ako urcite nejake redukcne diety nie.
Ja som mala v 9r.131 cm a 29kg. Ato som uz boal trosku taka zaokruhlenejsia,preto urcite nu neho nejaka uprava stravy ano,ale nie na ukor kvality..moze mat aj sirsie a teda aj tazsie kosti...

mamina_tatiana
9. aug 2017

Nas 7 ročný ma 130 Cm , 25-26 kg, nohu 32-33. Inak presne rovnaké miery ma jeho sestra o 2 roky mladšia 😀

simona826
9. aug 2017

@bodka70
@siska53 no nie je ja viem, nie je to ziadny chrdus, kazdy kto sa nanho pozrie vidi ze mu chuti..urcite ho ale nechcem nechat zajst do stavu kedy sa uz naozaj hovori o obezite a treba drzat diety..preto chodime pravidelne hravat futbal, tenis..aby mal vela pohybu..

slunce3
9. aug 2017

@artepep u nas dcera 8r. 142cm a 36 (ale mala.cez 40)

maminai
autor
13. aug 2017

@dai ahoj ja som to stale riesila len vzdy povedali ze on este vyrastie. Teraz uz pichame rastovy hormon. Momentalne meriame 132 cm a vazime 25 kg. V oktobri bud mat 12 rokov.

maminai
autor
13. aug 2017

@mirkamirko0809 mi mame v oktobri 12 rokov momentalne 132 cm a 25 kg. Uz sme zacali pichat rastovy hormon.

kamajka
13. aug 2017

@maminai ahoj, moj 7rocny vazi 21kg a meria asi 120cm. Patri medzi drobnejsich v skole.
11 rocny bol tiez taky skaderuka skadenoha, chudy drobcek, pred pol rokom sa rozjedol, zauradovali hormony a zrazu z tintitka mam 156cm a 46kg chlapa....a stale rastie