icon

Koľko sa učíte s prvákmi?

15. jan 2023

Zaujíma ma otázka koľko sa učíte doma s prvacikmi?Ja mám predskolaka,v septembri pôjde do prvej triedy.Pytala som sa sestry,ona má teraz prvacku a ona sa s nou učí doma dve až tri hodiny.Mne sa to zdá veľa.Na to povedala že ona sa jej venuje poriadne,ze nechce aby jej dieťa bolo blbé ale nech je múdre a vie všetko.Co je podľa vás akurát učiť sa doma s deťmi koľko času?Čo je málo a čo je už moc?

Strana
z2
srdeenko19
15. jan 2023

To musí byť pre to dieťa sa ešte aj doma učiť 2-3 hodiny strašný zahul. Ved v skole sa učia, keď dáva dieťa pozor, sústredí sa na to, čo treba na hodine, netreba sa doma toľko učiť. Moja je už druhácka, od prvej triedy sa u nás na dedine známkuje, píšu písomky, učia básničky. Vždy sme doma napísali spolu úlohy co mali, niečo poprípade precvicili do domáceho cvicneho zošita, prečítali, do hodiny všetko finito a ma samé jednotky. Netreba to dieťa toľko drilovat a toľko ho unavovat, aj tak majú toho dosť.

saxana000
24. nov 2023

Za pol hodinu ma hotove co maju na ulohu.bohuzial jej to ide.pomalsie tak este robime trosku navyse.aj citania aj nejake 3-4 riarky pisania ale viac ako hodinu mi urcite neudrzi pozornost..

slavomira236
24. nov 2023

@srdeenko19 presne . Ked sa s nim teraz tolko uci 3hodiny v 3tom sa s nim bude ucit 6hodin? Ked budu vybrane slova nasobenie delenie..

Strana
z2