Koľko sa učíte s prvákmi?
15. jan 2023
Zaujíma ma otázka koľko sa učíte doma s prvacikmi?Ja mám predskolaka,v septembri pôjde do prvej triedy.Pytala som sa sestry,ona má teraz prvacku a ona sa s nou učí doma dve až tri hodiny.Mne sa to zdá veľa.Na to povedala že ona sa jej venuje poriadne,ze nechce aby jej dieťa bolo blbé ale nech je múdre a vie všetko.Co je podľa vás akurát učiť sa doma s deťmi koľko času?Čo je málo a čo je už moc?
Predošlá
Strana
z2
Za pol hodinu ma hotove co maju na ulohu.bohuzial jej to ide.pomalsie tak este robime trosku navyse.aj citania aj nejake 3-4 riarky pisania ale viac ako hodinu mi urcite neudrzi pozornost..
@srdeenko19 presne . Ked sa s nim teraz tolko uci 3hodiny v 3tom sa s nim bude ucit 6hodin? Ked budu vybrane slova nasobenie delenie..
Predošlá
Strana
z2

To musí byť pre to dieťa sa ešte aj doma učiť 2-3 hodiny strašný zahul. Ved v skole sa učia, keď dáva dieťa pozor, sústredí sa na to, čo treba na hodine, netreba sa doma toľko učiť. Moja je už druhácka, od prvej triedy sa u nás na dedine známkuje, píšu písomky, učia básničky. Vždy sme doma napísali spolu úlohy co mali, niečo poprípade precvicili do domáceho cvicneho zošita, prečítali, do hodiny všetko finito a ma samé jednotky. Netreba to dieťa toľko drilovat a toľko ho unavovat, aj tak majú toho dosť.