icon

Koľko váži a meria vaše 8 ročné dieťa?

rozala111
6. jan 2014

Ahojte, chela by som ziskat prehlad o detickach vo veku mojej dcerky, ona ma 8 rokov a meria 127 cm a 28,5 kg. Je celkom v pohode az na brusko, nech robime cokolvek ma ho stale vacsie, sportuje - 2x futbal a 1x volejbal, doma este aspon 3x tyzd. cvicime, neje nejake sladkosti a chipsy a fastfood, ale zase ani zeleniny a podobne, tak normalne. Nevieme jej pomoct, aby sa bruska zbavila.

Strana
z2
ivett96
3. jún 2016

moj syn bude mat 11r ma vysku 155 a vazi 31kg myslim si ze je to normalna vaha

ivett96
3. jún 2016

moj syn bude mat 11 maria 152 a vazi 31kg

ajuska80
15. júl 2016

Moja 7 r. dcéra má 145 cm a 35 kg. Pláve a chodí na gymnastiku, aj keď z nej nikdy gymnastka nebude, ale zlepšila sa jej pružnosť a koordinácia. Od septembra začíname s tenisom. Taktiež má bruško - faldíky, aj keď trénuje 5 x týždenne. A cez víkendy ešte trampolína na záhrade a výjazdy s tatkom na bicykli.

petraslov
15. júl 2016

Sofi má 8 a pol roka, meria 137 cm a váži 36 kg.

80janulka
15. júl 2016

môj syn má 9 rokov, meria 150 a váži 49. Medzi spolužiakmi vyzerá akoby patril o 2 triedy vyššie, ale čo už. Tiež má trošku bruško, ale najmä pevnejšie stehná - to podedil po tatinkovi. Zje všetko na čo natrafí (mäso, zeleninu, chlieb, sladké), tak obmedzujeme sladkosti.Nevysedáva doma pred tabletom alebo telkou, stále lieta vonku, chodí na futbal.

laurajana
22. máj 2017

baby poznám mamičku, ona cvičí chudne ide sa po... a jej dieťa má 164cm približne a už asi aj 70kg a neskutočnú obezitu a mamička nič nerieši, kľudne jej dá bikinkové plavky (navzdory tomu ako sa to dieťa musí cítiť, keď sa za ňou ľudia otáčajú) alebo že by to bolo silné sebavedomie maminky? katastrofa...toto je na riešenie cez dr., že ako riešiť obezitu asi, nie?

laurajana
22. máj 2017

naša malá má výšku 146cm, váhu 38kg, je pevnejšej postavy, ale navzdory miernemu brušku, vládze či na 7 hodinovej túre, či na biku, takže som na ňu pyšná, že proste sa hýbeme a postavička sa mení...hlavne že je zdravá a vládze..nesedí niekde v kútiku, nepapá a zbytočne priberá :/ a je skôr za pohyb ako vysedávanie

ludka140281
22. máj 2017

10 ročná má výšku 147 a važi 43kg
7 ročná výška 130 a váha 27kg
žiadny extra šport,len tanec 3x do týždna,doma kolobežky bycikel,plavanie občas

ostorha
22. máj 2017

Moja za mesiac 8 rocna dcera meria 136cm a vazi 25 kil doktorka vravela,ze by jej neuskodilo trosku pribrat,ale netusim ako ked ona je oproti rovesníkom dost vela ,jedlo jej chuti dupluje aj v skole na obedoch aj doma.Ale je zdrava,chut k jedlu veeeelka a pohybu ma primerane .

gabrielkaa
22. máj 2017

Moja dcera ma cca 130cm a 19kg

ostorha
22. máj 2017

@laurajana Inac aj ja som si to uz velakrat vsimla matky ako anorekticky casto s cigaretou v papuli a dcery 10-12-14 rocne s velkou nadváhou,neviem o co tym matkam ide ale asi maju rady ten pocit ked im niekto povie ze vyzeraju mladsie alebo stihlejsie ako ich dcery,lebo inak si toto vysvetlit neviem,alebo totalny nezaujem o zdravie dietata.

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
laurajana
22. máj 2017

@ostorha presne môj názor, akože ty si tak schudla ako to robíš? "tak, že pridávam kg dcérke"...a tiež veď papá ovocie namiesto sladkostí, plnú misu, čo by sa celá rodina najedna na posedenie večer, perfektný ten príval cukrov :( ach mamičky...a nechcem, aby si niekto myslel, že závidím, ja to so svojou dcérkou nepreháňam. nemusí byť na zdravej prehnanej strave, ale športuje, viac je mimo pc, na hojdačke sa hojdá a nesedí a pod.

ruzamama
17. okt 2017

Moja skoro 8rocna dcérka ma 119cm a 20,5 kg a ako tu čítam niektorý nas pekne predbiehaju 😉😃😃😃😃😃

Strana
z2