Ktoré školy v Bratislave majú integrované tématické vyučovanie?
Ahojte maminky prosim ktore skoly v BA maju ITV? nasla som len Riazansku a Hubeneho nikde na netenieje zoznam. Chcea by som velmi tento styl ucenia pre maleho
Dakujem
@natashkaa moje obe dievky chodia na ZŠ Hubeného (už po novom je to ZŠ J. A. Komenského) a aj obe do ITV triedy, obe sú na 1. stupni, 1. a 3. ročník (ja som zatiaľ max. spokojná, nemenila by som a uvidíme ako bude prechod na 2. stupeň)...zatiaľ to neriešim, hlavné že sme zatiaľ všetci spokojní 😀 😎 Ale čo by som doplnila do Tvojho zoznamu je určite ZŠ v Karlovej Vsi- resp. na Dlhých Dieloch, lebo odtiaľ prišli niektoré učiteľky na našu školu...takže tam je to určite a dokonca to tam bolo ešte skôr ako u nás na "Hubenke"...(myslím, že je to ZŠ A. Dubčeka na Majerníkovej ul.)...no a štýl ITV je určite aj na Teplickej (škola pre nadané deti)... to zas viem preto, lebo odtiaľ prišla učiteľka k nám na ZŠ a je triedna teraz mladšej dcérke v 1. ročníku (na Teplickej učila 8 rokov)... okrem toho som našla na internete ešte súkromnú Školu FINESA, na ulici P.Horova 16 v BA- Devínskej Novej Vsi... zatiaľ ich v BA tak veľa nie je...
A všetko ďaleko :( a mimo obvod
@natashkaa ako neplatná? veď mne adresa funguje 😎 😉 http://www.bratislava.sk/sukromna-zakladna-skol... ... to že je škola mimo obvod je najmenej - aj mne obe deti chodia na školu mimo obvod - my patríme pod BA Nové Mesto a Hubenka patrí pod Raču) -len vyplníš formulár - žiadosť a zdôvodníš... to je najmenej. To, že ďaleko - ak trváš na tomto type školy a vyučovania, tak sa s tým buď zmieriš alebo dáš skrátka dieťa do bližšej "obyčajnej" školy. Ak by táto naša škola nebola tak blízko ako pre nás je (chvalabohu), dala by som dieťa do inej školy, ak by to bolo ďaleko a neriešila by som to vôbec 😎 Treba si ujasniť priority 😎 😎 držím palce
Btw - nejaká škola na ul. P. Horova fungovať zrejme bude, ale majú asi inú stránku školy, treba si napísať mail alebo zavolať, kontakty tam sú... a zistiť, či stále vyučujú ITV...
My sme 3 dni z týždňa na cestách takze nema mi ho kto vyzdvihnúť preto musi byt skola blízko babky. A finesa ked si dáte stránku školy Vam ju otvori ? lebo vy ste mi poslal stránku bratislavského kraja nie školy.
@natashkaa Aj Harmonia, v Dubravke ma ITV http://www.skolaharmonia.sk/

Niktooooo??? :(