icon

Má učiteľka právo odmietnuť dať dieťaťu obed?

zanka777
29. jún 2022

Ahojte chcem sa opýtať či môže resp. má pani učiteľka právo dieťaťu odmietnuť dať obed... Len preto lebo ju neposluchalo??? Dnes bol syn s triedou v meste a jeho dvaja spolužiaci boli neposlušni odvravali atď celý čas ... Keď sa vrátili do školy mali mať normálne obed ale tých dvoch chlapcov nechala učiteľka sedieť v jedálni bez obeda ( obedy mali samozrejme zaplatené) môže sa také niečo?mne to príde už príliš... Aby mi dieťa od 11 bolo hladné do pol 4 pretože mu pani učiteľka nedovolila ísť na obed... 🤨Ďakujem za názory

Strana
z5
lasoli
30. jún 2022

@lejusinka tak potom mas submisivnejsie deti ,na take to moze stacit,ale nie na vsetky.

Ale tyranie nieje ked decku nedas to co si nevie vazit,ked si to nevie vazit a nici to lebo mu to robi radost,tak si to jednoducho nezasluzi,zasluzi si to ked si zacne vazit veci,na ktore druhi ludia dreli.To iste sa tyka nieken jedla ale aj hraciek a x veci.

lejusinka
30. jún 2022

@lasoli ja by som si na dieta v zivote nedovolila tlacit! Ked si nevie vazit veci tak mu to ukz nech si to vazi, ja len tvrdim ze sa to da rozumne a respektom! 3rocne dieta to skor pochopi co hovorim ako ty 🤦🏻‍♀️

lasoli
30. jún 2022

@lejusinka a consa ti zda z mojho prispevku tlacenie na dieta?Prosim ta napis mi to,ako tlacis na dieta ked mu dajme tomu uz nedas jablko ktore 3x hodilo z rozmachubna zem?To je podla teba tlacenie na dieta?????? Ja povazujem tlacenie na dieta skor ked ma napriklad na vysvedceni z matiky 3jky a ty ho budes tkacit nech ma 1,hoc na to nema,alebo ho budes tlacit na balet,ked chce nyt futbalista. a ty co povazujes za tlacenie,aj odoprenie jablka alebo jedla,ked napriklad to jedlo mrvi medzi rukami?

lejusinka
30. jún 2022

@lasoli zle som precitala stacit na stlacit 🤷🏻‍♀️ Kazdopdne moje deti nie su submisivne

lintu
30. jún 2022

@zanka777 už sa vie, ako to bolo z pohľadu učiteľky?

cucoriedkacucoriedka
1. júl 2022

@zanka777 nie nemôže!!!!

zanka777
autor
3. júl 2022

@lintu nie nevie sa pani učiteľka totiž od septembra nebude učiť ich triedu a nikto netuší prečo čo ako .. všetko sa to ututlalo a deti sa len niekde dopočuli že už ju nebudú mať ..... Je to veľká škoda lebo pre deti robila maximum

mimka1402
3. júl 2022

@zanka777 No asi nebola až taká ideálna ako si si ju ty predstavovala... Veľa učiteľov je chvalenych úplne zbytočne, no to aky je niekto učiteľ sa ukazuje v krízových situáciach. A táto bola riadne mimo, keď si toto dovolila. Nie sme 50r dozadu aby si dospelý človek takto vynucoval autoritu. Takže nech to bolo akokoľvek, hold, jej chyba, dieťa je dieťa, od toho je tu dospelý aby sa vedel správať a vhodne reagovať.

Strana
z5