icon

Máte skúsenosti s anglickými školami v Bratislave?

alexsim
30. aug 2011

Ahojte! Máte nejaké skúsenosti so školami v Bratislave s anglickým vyučovacím jazykom? Snažím sa nájsť na internete čo najviac názorov od rodičov, ale ide to dosť ťažko, väčšinou cez google len oficiálne stránky kde samozrejme každá škola je tá naj. Ale napr. Galileo si niektoré maminy nevedia vynachváliť, v inom príspevku som sa dočítala, že jedna učiteľka odtiaľ odišla lebo je tá škola len o biznise 😒 FOREL rozniesli médiá kvôli Ficovi (vraj je aj nejaká reportáž na Markíze kde sa vyjadrovali aj rodičia ale v archíve to ani za svet neviem nájsť). QSI v Iuvente a BIS - absolútne žiadne komentáre na nete... Čo si o týchto školách myslíte, prípadne ste niečo počuli od známych? A sú aj iné s angl. vyučovaním v BA? Ďakujem za všetky príspevky a rady.

Strana
z2
helka1234
20. mar 2016

Ahoj, mate niektora z vas priamu, alebo aj nepriamu (od znamej) skusenost so sukromnou skolou English International school of Bratislava? Budem rada za kazdy postreh

fiji231
22. apr 2016

Ahoj Helka, ja mam nepriamu skusenost, Pisem Ti z Londyna pretoze tiez hladame dobru anglicku skolu v BA. Boli sme pozriet na Kalinciakovej v Bratislave a boli sme zhrozeni. Nevedeli o nas a tak sme si urobili skutocny obraz o tejto skole-nie to co natara nejaka starsia pani. Za vsetko sa doplaca strava, kvalitnejsie kruzky, babysitting a rodicia ked sme sa pytali tak neboli velmi nadseni. Videli sme ten ich babysitting, kde anglicky hovoriaci clovek, prepac nemozem to nazvat ucitel pretoze taky clovek, ktory si rozlozi laptop a navenuje sa aktivne kazdu sekundu detom by tu v Anglicku letel do minuty prec zo skolstva - videli sme ze aj obcas zaregistroval rodica, ktory si prisiel po dieta a venoval mu uskrn. No hnus! Za tolke peniaze? Ked sme sa bavili s rodicmi, povedali nam o nekvalifikovanosti ucitelov. Su to proste ludia NEZAMESTNATELNI vo svojich krajinach, co hladaju vyzvy cize chodia po svete a kazdy rok su niekde inde. Takze pokial nas rodicia dobre informovali tak tento rok odchadzaju dalsi vyucujuci prec zo skoly. Niektori ucutelia vraj uz odisli pocas skolskeho roka. To by sa absolutne nemohlo stat na sukromnej skole tu v Anglicku! Jednoducho ta skola je o peniazoch pre majitelov firmy co ju vlastni, NIE O DETOCH!

lauda
11. máj 2016
lauda
11. máj 2016

My sme velmi spokojni na EIS Kalinciakova. Ucitelia su kvalifikovani, maju vyborny pristup k detom, otvoreni komunikacii s rodicmi. Co je dolezite, deta tam chodi rado a ma vyrazny pokrok hned od prveho rocnika. Kladu doraz aj na sportove aktivity, zdravu stravu, ..... Mozem iba odporucat🙂

ginnadianna
19. nov 2016

@anetan mohla by som aj ja poprosit info o cene? dakujem

lauda
20. nov 2016

@ginnadianna 9.000Eur/rok

juliafed
29. júl 2017

@ginnadianna Ahoj! moja dcéra a syn chodia do Galileo... a platime 500 Eur mesiac.

emogeon
11. dec 2017

@juliafed ahoj, 500 e na ziaka ...skola ci aj gympel ma taku cenu?

orangea26
15. jan 2019

@fiji231 podarilo sa Vam najst nejaku fajn skolu, ktora by sa pristupom a kvalitou anglictiny rovnala tym anglickym? Tiez riesime momentalne kam zapisat syna nakolko sa planujeme stahovat z UK.

lea20
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2