icon

Maturita 2013. Bude alebo nebude?

stanislava2
1. feb 2013

Rodičia maturantov 2013 ako sa zachováte ako rodičia ked sa nebudu konat maturity?roky platenia internátov cestovneho školného kupovania pomocok k študiu bolo zbytočné?Deti budu psychicky vydierané a rukojemnikmi štátu?či učitelov?Možme ako rodičia podat trestné oznámenie že sa pácha na našich detoch takáto krivda?Ved za to všetko nemožu.

janinah
1. feb 2013

čo tu riešiš a načo robíš paniku dopredu?

sissy27
1. feb 2013

toto mi silno pripomína nedávnu tému "ako sa pripravujete na koniec sveta?" 😀 😀 😀
máš aspoň dieťa v maturitnom ročníku, keď už teda si robíš žalúdočné vredy dopredu?
inak počula som, vraj aj s monitormi deviatakov budú podobné problémy, že ich chcú učitelia bojkotovať... to len tak na okraj, že keď sa už robíš paniku, tak nech to stojí za to 😎

andrejka1974
2. feb 2013

samozrejme ze budu , to si dovolit nemozu ja mam aj maturanta aj deviataka a viem ze vsetko prebehne tak ako ma

graceful9
2. feb 2013

Maturity budú.nemaj strach ;)
@stanislava2

lucialen
2. feb 2013

ak aj ucitelia budu bojkotat maturity v riadnom termine, tak budu neskor, ked sa ti hore, ktori drzia svoj narod nakratko prebudia

levandulova85
2. feb 2013

Maturity budu, sice NOVE SKOLSKE ODBORY planuju strajk, ale pod nich patri malo ucitelov. A nastastie ucitelia su natolko inteligentni,ze strajkovat nebudu a nikoho neohrozia. Vsak,co by z toho mali,keby sa nemturovalo...len robotu navyse....

jajka257
2. feb 2013

no asi maturity budu 🙂 aj ked sme sa my ucitelia este nerozhodli, ale neviem, ci chceme trestat deti. A poviem ti, ze ak by sme sa aj rozhodli v ten den strajkovat, co je zatial len na 1% , tak budu v nahradnom termine, nemusis sa bat, zeby sa niekomu ukrivdilo 🙂

zlatovlaska123
2. feb 2013

neboj, maturity určite budú, netreba robiť zbytočne paniku 😉