Moje dieťa nemôže ísť do školy, lebo ja budem pracovať z domu
Tak toto už nie je normálne! Moje dieťa nemôže ísť do školy, lebo ja budem pracovať z domu. Moje dieťa od zajtra nebude mať ani online hodiny, lebo učitelia budú v škole učiť tie deti, ktoré tam budú. Takže bude dostávať iba pokyny, prezentácie a pracovné listy. Všetko mu budem musieť vysvetliť ja. Naviac, je ich v triede iba pár,čo budú takto fungovať-takze, ja popri práci budem musieť zvladat 3 deti online a ešte aj navariť. Katastrofa! Možno si dakto poviete-tvoje deti staraj sa! Ale pocitujem to ako total diskrimináciu! Ostatné deti môžu byť so spolužiakmi, behať po dvore, chodít do ŠKD a moje čo? Zas mimo kolektívu! Nech už idú do čerta!
@panelacikova co na to povedať, najstaršia dcéra má. Plno chorých v práci, robili spolu s pozitívnou a nič sa nedialo, pozitívna išla domov, ostatní robilo, to na sk, v AT 2 deti v triede a všetci karanténa, nie karanténa ako na sk, ale karanténa s policajta mi za ritou, takže j a vlastne aj rozumiem, prečo je rozdiel at a Sk. Rodičia, ktorých práca to vyžaduje sú testovaní, deti sú na komplet v školách a pekne zachytili, akurát na písali, že už 3x do týždňa ich budú. A snažia sa pre deti robiť všetko akoby corona nebola. Učitelia sa aj nad rámec sami dobrovoľne testuju
Hroza hroza...
Ja by som napr.chcela cerpat pandemicku ocr..preco ja musim chodit do prace...!? Aj tak sa na to vsetko da pozerat...aaale chceme nakupovat,chcems jest...hold,niekto musi pracovat.Z domu to nejde ani z ocr...🙂
@maciatkolulu tak to hej
My žijeme stále tak, ako si opísala, doma, max k lekárovi, k zubárovi, 1x do týždňa do obchodu, HO, deti dišt. a zatiaľ zdraví. A teda na rozdiel od Teba: nerozčuľujem sa až tak. Tvoje: Ja chcem len slobodu v rozhodovaní. - myslím si je u mnohých, ktorí porušujú a nedodržiavajú opatrenia, tak ako si to všetko vymenovala. Prečo chodia cez hranice? Prečo sa predbiehajú v očkovaní? Prečo idú na lyžovačky, výlety do prírody, dovolenky v zahraničí? Chcú len slobodu v rozhodovaní. Ženú sa za vidinou šťastia. Myslia si, že keď budú mať to, čo iní, alebo to, čo iní nemajú už budú happy. Ja si nemyslím, že našej rodine bude neporovnateľne lepšie, keď deti začnú chodiť do školy. Pre mňa nepodstatná zmena. Stále neviem, čo by bolo podľa Teba dobré a vyhovujúce, čo je to "troška zdravého rozumu". Ľudia očividne nechcú poslúchať len sa búriť. Niektorým ide len o to, aby dosiahli pád vlády a využijú na to aj corona-krízu. Lebo NAKA už urobila veľa.

U nas dovolili ist detom do skoly, aj ked som doma na home office. 👏