icon

Môže riaditeľ zakázať rodičom vstup do školy?

5. nov 2024

Ahojte. Kazde rano pri odprevadzani deti do skoly chodime s nimi do ich chodby, odkial sa deti idu popriezliekat do vedlajsej chodby (prvak a stvrtak). Cakame tam na nich lebo mame ich tasky (dost tazke) a aby sme sa proste rozlucili. Viacero rodicov tam stoji rovnako ako my. Nikdy ziadny z nas nezavadia, je tam presne priestor kde mozeme stat a pockat na deti. Nikdy nas tam nebolo vela naraz a nezavadzali sme nikomu.
Od dnes nas ucitelia odtial vyhodili, ze deti to vzladnu same, tasky si maju brat zo sebou a zakazali nam rodicom vstupovat do skoly. Samozrejme ze to zvladnu same ale tie tasky si nemaju kam pri prezliekani davat, chodbicka kde sa prezliekaju nie je velka naopak je dost uzka na tolko deti a skrinky maju na sebe, cize ked sa jeden hore prezlieka zavadzia tomu pod nim a nie to este mat pri sebe aj tasku. Inde tasku dat nemozu lebo bud im do toho iny kopu alebo cez to neprejdu. Na miesto kde stojime my rodicia si to tiez dat nemozu lebo je tam vacne spina a mokro, tasky by mali po par dnoch znicene.
Nevadi mi ze by chodili deti do skoly same (aj ked neviem ako s tou taskou) len ma zarazilo, ze riaditel moze zakazat rodicom vstup do verejnej skoly. Moze vydat takyto zakaz? Ked sme sa pytali preco sa to zmenilo, vraj deti su samostatne a my rodicia nemame co v skole robit.

Strana
z6
janage
6. nov 2024

@zabka1987 sú rôzne alternatívy, vždy aj v štátnej škole veľa závisí od konkrétneho učiteľa.
Mam známych čo boli spokojní, nespokojní, jedno dieťa má na top škole (v rámci Slovenska) v triede spolužiakov zo ZŠ súkromných, štátnych, zo školy pre nadané deti...nedá sa paušalizovať. Je potrebné nájsť školu s pedagogmi, ktorá bude čo najviac vyhovovať.

maciatkolulu
6. nov 2024

To fakt😂😂😂😂. U nás je aj predškolská trieda a zákaz. Veď to zvládnu,pokiaľ nie sú teda nejako hendikepované. Netreba z nich robiť nesvojprávnych. Inak aj tá bezpečnosť je asi na mieste. Netreba hysacit za všetko a vkusezale vkuse hľadať problém. Ja si neviem predstaviť,že si pravák nedokáže odniesť tašku,prežiť sa,zavesiť bundu a ísť do triedy.

autor
6. nov 2024

Iba ako zaujimavost. Prave som vazila starsiemu skolsku tasku ktora je pripravena na zajtra... bez desiaty ma taska 5.8 kila a to sme kupovali jednu z najlahsich...
Dajte vahy tasiek vasich deti...

zuzanockamt
6. nov 2024

Bez desiaty a pitia cca 3 kg. Ôsmak.

141117mmn
6. nov 2024

@annm81 nechaj uz napokoji @akvi
Jedina tu ma pravdu ....

annm81
6. nov 2024

@141117mmn Ehm.. inak všetko v poriadku? Dobrovoľne prišla do diskusie, Dobrovoľne prezentovala svoj názor a dobrovoľne mi odpovedala - tak ako ďalším X diskutujúcim. Keďže vyzerá, že diskusiu z jej strany ukončila, nevediem ju s ňou ďalej. Nemyslím, že dospelá svojprávna osoba, ktorá bola schopná používať argumenty na obhajobu svojho názoru, od teba potrebuje práve takúto "obsiahlu vecnú" obhajobu, zvlášť v niečom, čo je zjavne uzavreté.

141117mmn
6. nov 2024

@annm81 nechaj uz napokoji @akvi
JEDINA tu ma pravdu ....

annm81
6. nov 2024

@141117mmn Možno by bol trocha lepší nápad, keby si nechala ty mňa, čo ty na to? Či nejaká psychická porucha ti v tom bráni?

141117mmn
6. nov 2024

@annm81 a tebe?

annm81
6. nov 2024

@141117mmn V čom? Odpovedať ti? Odpovedám ti potom, čo si ma oslovila - s úplne hlúpym príspevkom, ktorý do debaty neprispel ničím, len spamuje ... a ešte si ho aj dvakrát zopakovala. Alebo s tým, že nedám pokoj inej osobe? Normálne sme spolu debatovali, niečo napísala ona, ja som jej odpovedala, ona odpovedala mne - normálna diskusia. Skončila pred 30 hodinami a ty tu prídeš s príspevkom, akoby som ju tu šikanovala, dookola tu spominala jej nick a ona mala schránku zaplnenú mojimi správami. Fakt si pripadáš so svojou reakciou úplne v poriadku?

Ak sa chceš zapojiť do debaty, tak komunikuj ako dospelá, aspoň priemerne inteligentná žena, ergo, používaj agumenty k veci.

tetapetra
7. nov 2024

Asi tonu, šiestak. V pondelok majú 7hodin, už sa sťažoval,že taška je strašné ťažká

Strana
z6