icon

Na polročné vysvedčenie chce dať učiteľka dcére trojku, aj keď jej vychádza dvojka

tmavovlaskakatka
21. jan 2020

Baby, čo poviete na toto?
Učiteľka chce dať dcére na vysvedčenie trojku zo slovenčiny, hoci jej vychádza čistá dvojka. Je deviatačka a toto vysvedčenie ide na stredné školy. Je toto možné???
Taká som vytočená. Ráno idem do školy.

Strana
z4
maminuska
22. jan 2020

@tmavovlaskakatka nemá len hotel , cvičí aj psov, hlavne problematických .

tmavovlaskakatka
autor
22. jan 2020

@maminuska čítam práve 🙂

sendy1977
22. jan 2020

@tmavovlaskakatka
@saskia_98 diky za odpovede, lebo ja keď počujem študent kynológie = budúci policajt, ale tak mi to prezentoval syn, že tam idú chlapci, ktorí chcú byť policajtmi 🙂

saskia_98
22. jan 2020

@sendy1977 no vacsinou to tak aj je. Ona sama mi hovorila ze bola jedine dievca v triede na odbore... A vsetko chlapciska sli za policajtov potom.

nafka0483
22. jan 2020

@tmavovlaskakatka Podla mna je kynologia krasny odbor. Vie sa uplatnit ako cvicitelka napriklad pre policiu, psvodovo, pre vodiace psiky, asistencne, alebo to robit na cvicakoch pre "beznych" ludi, alebo davat aj sukromne hodiny. Nam tak cvicila psika cvicitelka a nestalo to malo ;)
Moze sa realizovat v chovnych staniciach, utulkoch...

Ja by som jej silouo mocou nebrala sen. Nech si skusi podat prihlasku a uvidi ci ju vobec prijmu. Ak nie, tak sa psikom moze venovat v ramci konickov a vystuduje bud tu cukrarku, kozmeticku, alebo nieco ine.

basullinka
22. jan 2020

@tmavovlaskakatka inak ja by som ten odbor vobec nezatracovala. Ono aj canisterapia by bola super (len si potom musi dorobit vysku)

danabel
22. jan 2020

Ku nam do soc.zariadenia chodia od minuleho roka stvrtacky v odbore kynologia- canisterapia s ucitelom v ramci projektu stastne labky a je to super. Aj pre klientov aj tie dievcata to bavi. Teraz im schvalili novy projekt, takze ziskali dalsie prostriedky, aby v tom mohli pokracovat😊

hettinka
Autor odpoveď zmazal
strelicia
27. jan 2025

@tmavovlaskakatka ahoj. Ak mozem, kam sa nakoniec dcera dostala do skoly? Uz pomaly bude aj koncit strednu, ci? Mam syna a uz pomaly tiez pozerame aku strednu vybrat. Nie je jednotkar.

tmavovlaskakatka
autor
28. jan 2025

@strelicia Ahoj, nakoniec šla na hotelovú odbor cukrár, potom tam šla na nadstavbu, teraz maturuje. A hlási sa na pedagogickú fakultu - chce byť učiteľka v škôlke.

tmavovlaskakatka
autor
28. jan 2025

@strelicia hlavne na tom odbore zistila, že fyzická práca nie je nič pre ňu 😀 Začala sa výborne učiť a chce to dotiahnuť ďalej. Tam mali prax (neplatenú) každý druhý týždeň od 7-14-tej. A v hroznom teple, pri pečení. No, nebavilo ju to.

tmavovlaskakatka
autor
28. jan 2025

@strelicia tam bolo zle, že bola tá korona, čiže sa nerobili prijímačky, takže horšie známky nijako neumožňovali ísť na nejakú strednú školu s maturitou. Nebola šanca sa naučiť na prijímačky a ešte to tam dotiahnuť.

strelicia
28. jan 2025

@tmavovlaskakatka jeej to je super spravicka, velmi sa tesim za takyto uspesny pribeh. Moj syn teda je len siestak, ale natrapime sa s nim. Ucit sa mu nechce, vsetko bojkotuje, hovori naschval zle odpovede aby nas nastval, ked sa s nim ucime atd. Znamky su mu ukradnute. Ma zatial trojky, ale keby som to nechala na nom, tak hadam aj prepadne. Jemu je vsetko jedno.

tmavovlaskakatka
autor
28. jan 2025

@strelicia aj ja mám šiestačku 😃 ona sa viac menej učí sama, akurát matematiku niekedy potrebuje vysvetliť. Ešte nemám ani pomyslenie na strednú. Zdá sa mi to ďaleko.

Strana
z4