icon

Nekonečné problémy v škole

mamka515
11. jan 2019

Milé mamičky
Dnes som ztratila nervy mám 10ročného syna chodí do štvrtej triedy.Spolužiaci sa mu často posmievajú ....V utorok mu spolužiak vrazil jednu trošku mu popraskala aj pera a dokopal mu nohu.Samozrejme jeho mamka mi povedala ,že ho zbil druhý spolužiak ,ale to nie je pravda.Dnes zas ho zas zhodil syn mi volal,že chce isť domou,lebo už má dosť a ja som bez rozmýšľania konala primitívne😞😞😞povedala som vlastne so zvýšeným hlasom " odberem ti tu prasatu hlavu" veľmi sa hanbím viac krát mi chlapca zbil ponizoval vysmieval sa mu😞viem,že som sa zachovala zle už natom nezmením....budeme zavolany riaditelom aj jeho rodičia aj my.S týmto mojím vybuchnutím asi veľké šance nemáme voči nim.Naša triedna je na PN-ke a druha ucitelka vrieskala po synovi samozrejme obhajovala toho druheho.Môžete mi poradiť ako ďalej?Ďakujem😞

Ďakujem😞

Strana
z3
lilitela
14. okt 2019

@eva8 Mame podozrenie, ze to tak je, a navyse zakazuje aj ostatnym babam v "skupinke" sa s nasou kamosit. Vznikaju tam take cudne situacie. posmieva sa jej, uraza ju, samozrejme pred tymi kamoskami. Ony potom nevedeia tie ostatne, co robit, lebo nechcu ist proti tej jednej.

eva8
14. okt 2019

@lilitela upovedomila by som triednu, nech si to všíma a potom zakročí primerane veku detí

lilitela
15. okt 2019

@eva8 Ano, chystam sa, nakolko sa to deje cez prestavky a vtedy ucitelka odchadza z triedy.

mama80
15. okt 2019

Riesiť treba problém (šikanu) nie tvoje mierne rozčúlenie, tvoj syn asi citi že sa bojiš viac ako on, dávno ste to mali riešiť, inšpekcia....hlavne syn musí vedieť, že mu veríte a stojíte pri nom!!!

silvia2091981
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3