Nekonečné problémy v škole
Milé mamičky
Dnes som ztratila nervy mám 10ročného syna chodí do štvrtej triedy.Spolužiaci sa mu často posmievajú ....V utorok mu spolužiak vrazil jednu trošku mu popraskala aj pera a dokopal mu nohu.Samozrejme jeho mamka mi povedala ,že ho zbil druhý spolužiak ,ale to nie je pravda.Dnes zas ho zas zhodil syn mi volal,že chce isť domou,lebo už má dosť a ja som bez rozmýšľania konala primitívne😞😞😞povedala som vlastne so zvýšeným hlasom " odberem ti tu prasatu hlavu" veľmi sa hanbím viac krát mi chlapca zbil ponizoval vysmieval sa mu😞viem,že som sa zachovala zle už natom nezmením....budeme zavolany riaditelom aj jeho rodičia aj my.S týmto mojím vybuchnutím asi veľké šance nemáme voči nim.Naša triedna je na PN-ke a druha ucitelka vrieskala po synovi samozrejme obhajovala toho druheho.Môžete mi poradiť ako ďalej?Ďakujem😞
Ďakujem😞
Riesiť treba problém (šikanu) nie tvoje mierne rozčúlenie, tvoj syn asi citi že sa bojiš viac ako on, dávno ste to mali riešiť, inšpekcia....hlavne syn musí vedieť, že mu veríte a stojíte pri nom!!!

@eva8 Mame podozrenie, ze to tak je, a navyse zakazuje aj ostatnym babam v "skupinke" sa s nasou kamosit. Vznikaju tam take cudne situacie. posmieva sa jej, uraza ju, samozrejme pred tymi kamoskami. Ony potom nevedeia tie ostatne, co robit, lebo nechcu ist proti tej jednej.