icon

Nezodpovednosť 7 ročnej dcérky

manamani1
13. jan 2012

Akoby ste riešili, keď doteraz bolo čo sa týka zodpovednosti na jednotku, vždy všetko spravené, upratané...a zrazu...moja dcérka pozabúda veci v družine, doma, v škole! Začalo to, časopisom z ktorého sa mala naučiť básničku, potom na krúžku si zabudla mikinu aj mobilný,a dnes to bol peračník v družine. Toto za 1 týždeň. Neuveriteľné. Takže mobil vypnutý, a ďalej neviem ako riešiť....

kaja73
13. jan 2012

Nasi znami zabudli 5r.syna na benzinke v noci v Chorvatsku,prisli na to po takmer hodine cesty-toto ja nazyvam pruser a zlyhanie.
A spravili to 2 dospeli ludia,nie jedno 7r. dieta.
Uč ju a ved ju k zodpovednosti,ale necakaj 100% vykon.
Ved destvo je okrem ineho aj cas ucenia-v kazdom smere-je na tebe ako to budes riesit-ja som to riesila dohovaranim ,pripominanim a kontrolovanim . 😉 a

traktor
13. jan 2012

@manamani1 ma sa ucit zodpovednosti..ale ma narok byt este nezodpovedne 😉

manamani1
autor
13. jan 2012

@radustek ak napisem suhlasim, zasa sa domna pustia, aj ked s tebou "SUHLASIM"... o nic tu neslo,len poradit, niekto to berie,ze dieta by si nemalo zabudat veci, niekomu nevadi, ze si zabudne celu tasku, alebo si to nepriznaju.o nic neslo LEN O RADU! aty si bola bodka na záver témy🙂

viki2912
13. jan 2012

7 rocne dieta musi mat mieru zodpovednosti primeranu svojmu veku...to znamena,dopisem,hodim pero do peracnika a potom do tasky..na to vysoku skolu netreba si myslim...toto by mala vediet....dialog o tom ze na dalsi den bude pisat prstom,by mal stacit... 😉

manamani1
autor
13. jan 2012

@traktor ano, asi tak, zrozumitelne napisane!nedala som vykricnik lebo som podrazdena, ale ze sa mi to pacilo 😉 😉

zufzufmeister
13. jan 2012

@manamani1 myslím, že štýl tvojho vyjadrovania hovorí za všetko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zajo79
13. jan 2012

@manamani1 ja ani neviem ze kto okrem teba tu trestanie spominal... a uz si dostala radu niekolkokrat..porozpravaj sa s nou...

a mozno len citi, ze chcete mat dalsie dietatko- deti su citlive, vsetko vycitia... rozpravali ste sa o tom? nikomu nic zle nezelam, dufam ze vam to co najrychlejsie s najlepsim koncom vyjde...

nema zmysel sa tu dotahovat..dobru noc

manamani1
autor
13. jan 2012

@viki2912 ja som jej povedala to iste,pojde do skoly bez domacej ulohy, lebo si ju nema cim napisat....

manamani1
autor
13. jan 2012

@zajo79 ale tak o tomje konik...aby sme si vymienali nazory....ano vie o bábatku a aj tojej bolo povedane, ze ona sa bude o male starat,nech ma pocit dolezitosti, takze tu problem nevidim, aj o stratenych veciach sme sa porozpravali...a ak si preciias diskusiu, su tu baby co o trestoch pisali!

nela82
13. jan 2012

@viki2912 moja-v tej chvili ked deti pocuju zvoncek..co znamena,ze je koniec hodiny...vtedy im je uplne jedno ci vôbec budu este niekedy pisat 😀 😀 😀

viki2912
13. jan 2012

@manamani1 samozrejme....chapem...

a tie lacne sentimentalne komenty si nevsimaj...kto ju ma viest k zodpovednosti ak nie matka?resp.rodicia?potom su tu unosy deti,a ine zlociny a preco?lebo deti neboli od mala vedene k zodpovednsoti a uvedomelosti co mozu a co nie.

karinnka
13. jan 2012

Nic v zlom,ale zabudnut tri veci v jej veku,je uplne bezne.......A chciet od 7rocnej dcery aby bola viac zodpovedna a nezabudat je fajn,ale je to este dieta 😕 Ma pravo byt este roztrzita.Moja ma 14 a permnentne nieco zabuda a nemyslim si,ze to bude tym,ze je nezodpovedna........
Chuda dieta,mobil vypnuty,nic v zlom,ale co tak jej nedat jest nech naad sebou pouvazuje???
Co budes od nej chciet ked bude mat 10?Ma 7 je to este hrave dieta,ktore keby nebolo roztrzite tak to by bolo divne.........Problem mas Ty a nie ona.........
.

dajna11
13. jan 2012

@manamani1 ved som to aj ja písala....nič neriešim za dceru ked si niečo dokašle,nemá knihu a nemá sa z čoho naučiť?dostane 5.....nabuduce bude na to pamätať.....včera volala aby som skočila do auta a doniesla jej knihu čo sa mali učiť niečo,že ju zabudla....no povedala som jej nech zabudne aj ona na to,že mala ráno na to myslieť...toto ju naučí si dávať veci do poriadku...myslieť na to....večer začne fnukať že nemá zošit......škoda,celý den na to nebolo času.....su to drobnosti a ver že ťa toho čaká ešte velmi vela čo zadubne,na čo nebude myslieť...moja kolegyna minule prišla do práce bez podprsenky lebo zabudla ráno v zhone 😀 😀

bambibam
13. jan 2012

@kaja73 tak to bol prúser 😝 😝 😝 😲 😲 😲 byť dieťaťom tak ich.... 😠 😠 😠 😠 😲 😲 😲
no podstatné ,že všetko dobre dopadlo 🙂

manamani1
autor
13. jan 2012

@karinnka nedat jej jest???????????

viki2912
13. jan 2012

@nela82 mo ja nasu budem viest k tmu,aby vedela na co ma hlavu...aby nou premyslala....kym nebude neskoro.

radustek
13. jan 2012

@manamani1 neboj skus sa s nou porozpravat a vysvetlit jej to a myslim si ze urcite na nu nekricis len sa snazis aby sa to viac krat neopakovalo.....myslim si ze to casom prejde pokial si zvykne na to ze chodi do skoly....treba naucit to dietatko k zodpovednosti mas pravdu.....lebo sa moze stat ze jej date druhy telefonik a tiez zabudne potom zas a zas treba dieta naucit si veci vazit lebo vsetko stoji peniaze....ja sa moc netesim na to ked moj maly pojde do skoly lebo ten sa zas stale zo vsetkeho smeje ucime ho ratat a furt sa smeje ked zabudne takze som zvedava aky bude jeho prvy den v skole.....drzim palce nech sa to coskoro....mne to tiez maly spravil ze v skolke nehal vzdy hracku ked si ju tam vzal a uz sa potom nemohla najst a tiez som mu povedala ze pokial si nebude na svoje veci davat pozor uz dalsiu nedostane alebo uz si tam ziadnu nevezme a viac to nespravil treba dieta viest k zodpovednosti urcite lebo pootm mu bude vsetko lahostajne a nebude sa snazit aby to napravilo.........

ukana
13. jan 2012

@dajna11 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 som oprskala monitor 😀 😀 😀 😀 😀 kolegyna boduje..

manamani1
autor
13. jan 2012

@dajna11 tak ale myslim na toto, co si aj napisala! ze ju viest k tomu, ze ak nieco zabudne dostane 5ku....

karinnka
13. jan 2012

@manamani1 To bolo pisane s nadsadenim,pretoze mi uz toto pride divne vypnut jej l mobil..........

sarianna
13. jan 2012

@manamani1
manamani, podla mna mas teraz stresujuce obdobie ( vsimla som si tvoje prispevky v inej teme... vidiet to na tvojich reakciach )
Mozes mat ocakavania, ako by sa mala tvoja dcera spravat, a mozes byt sklamana, ked taka nieje......ale stale je este len male 7rocne dievcatko
Mozno dcera citi tvoju nervozitu......
Urcite musi mat dcerka istu mieru zodpodvednosti, ale ak sa to stalo teraz, v priebehu par dni... mozno je to reakcia na tvoj nepokoj......

Takze klud, hore hlavu, vystiskaj dceru , opakuj jej, aby sa snazila ... a snaz sa dat dokopy aj ty.

manamani1
autor
13. jan 2012

@karinnka chapala som...

dajna11
13. jan 2012

@ukana nooooo veru . cez zimu dobehla v punčochách a mala aj nohavice...ale nemala nohavičky...a my sa v práci prezliekame...ma z nej raz trafí 😀 😀

manamani1
autor
13. jan 2012

@sarianna ja som ju vystiskala, a vsetko slo po poriadku...aj ide...

manamani1
autor
13. jan 2012

@radustek
@viki2912 mudre maminky,ktore maju dieta este v kociku 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ...

manamani1
autor
13. jan 2012

@dajna11 😀 😀 😀

viki2912
13. jan 2012

@manamani1 😝 😝 😝

manamani1
autor
13. jan 2012

@sarianna kde si si vsimla moje prispeky v inej teme?

sarianna
13. jan 2012

@manamani1
ale musis uznat, ze ani ty niesi OK, v pohode... Takze klud...... a zbehni k lekarke.......
( citit z teba nervozitu a to pises len pismenka... )

manamani1
autor
13. jan 2012

@viki2912 ako nie na tebasom myslela...ani na teba
@ukana ...na tie co tu pisu mudre veci....a maju dieta este v kociku