icon

Pokus so sáčkom s vodou na okne, 3. trieda ZŠ

trpasliiiik
11. okt 2018

Robíme pokus s bodov v sáčku a ten zalepime na okno prosím vás čo sa s tým má diať???

Strana
z2
saurian
11. okt 2018

Je tu skupina s tretiakmi "Prváčikovia 2016"

miriam439
11. okt 2018

To stále tu musí niekto do niekoho rýpať? Na obyčajnú otázku o domácej úlohe sa tu strhne hádka? Fakt sú úbohí tí rodičia, ktorí sa venujú svojim deťom a pomáhajú im rozvíjať sa? A nie skôr tí, ktorí sa radšej venujú všetkému možnému, len nie deťom a z ich detí rastú také "samorasty" ? Veď každý máte svoj život, starajte sa sami o seba. Koho si doma vychovate, toho budete mať. Ak chcete poradiť, radte k danej téme a neútočte stále na niekoho. 🙏

trpasliiiik
autor
11. okt 2018

@miriam439 veru takto mas upnu pravdu každý sa zamotá do toho do čoho ho nič kde stačí úplne normálna a jednoduchá odpoveď a niekoho poučovať a kritizovať achhhhhhhh

trpasliiiik
autor
11. okt 2018

@saslavka73
@saslavka73 tunnikto nerieši či si nevie tretiačka naplniť a nalepiť sáčok s vodou na okno ak si si to prečítala celé celú tému alebo otázku

saslavka73
12. okt 2018

@trpasliiiik Prečítala a áno máš pravdu bolo to od veci. Proste ma to napadlo, nikdy som neriešila so svojimi deťmi. Urobili si pokus sami. Sú to samorasty.

trpasliiiik
autor
12. okt 2018

@saslavka73 nooo vidíš druhý riešia s deťmi aj také veci

marlenka222
12. okt 2018

@trpasliiiik ďakujem že nie som jediná,ktorá rieši problémy,otazky, starosti,najdôležitejšie úlohy v živote svojich "malých" deti a nenechá ich rast len tak ;) cenim si navyše ako učiteľka že sa dnes nájdu rodičia ktorí pomôžu deťom hoc aj s jednoduchou úlohou. Za to takým rodičom patrí neskutočne ďakujem lebo vzťah keď mama/oco niečo robia s deťmi, pomáhajú im je úplne niekde inde ako keď dieťa povie spravil som si. Iskierky šťastia a radosti sú nádherné keď dieťa vidí ako sa mu rodič venuje a keď hrdo rozpráva o tom.

trpasliiiik
autor
12. okt 2018

@marlenka222 nie je zač myslím si že je to normálne že sa deťom pomáha či ani nie neviem ???pre mňa to je také normálne pomáhať malej pri veciach do školy navrhnúť čo by mohla ako by mohla chcem aby to mala dobre a pekné chcem skrátka aby to mala tak ako to má byť ale NATO sme tu aby sme deťom pomáhali 🌻🌻🌻NATO nás majú rodičov 🌻🌻

rainee
4. nov 2018

Ahojte a robili ste pokusy s predmetmi co klesajú a plávajú vo vode? My sme na to zabudli, predpokladám že bude plávať vo vode všetko okrem skla a plastelíny. V oleji ale neviem, hádam tak isto...

tomasko2012
5. okt 2021

@dajna11 aj mi to máme teraz

Strana
z2