Posiela vám učiteľka ulohy?

23. nov 2023

Dobrý deň syn je prvacik, keď bol chorý v októbri pani učiteľka každý deň poslala co mame spraviť, teraz je tiež znova chorý a uz je stvrtok a ešte nič neposlala. Ako to riešite vy? Mam jej napísať alebo pýtate od rodičov ostatných alebo potom dohanaju? Problém je ze sme sa sem nedávno nasťahovali a nepoznám tu nikoho koho by som sa spýtala.

kacena4
23. nov 2023

ak mate edupage malo by tam byt zadane co prave v ten den prebrali. a zakon hovori, ze ak rodic poziada co sa prebralo v skole ucitel posiela

pe_mi
23. nov 2023

Ahoj, máš ponaučenie dobuducna.to ste si pekne veľa nechali naraz.nam pani uc.posiela,ale to je jedno momentálne pre teba.
Ak náhodou nepošle,čo sa stalo 1,2x ,hneď som písala.vsak by som sa zbláznila z toľkých úloh z niekoľkých dní a dieťa tiež šľak trafí
Píš hneď v ten deň, jedno ,či pani UUč.rodičom

autor
23. nov 2023

@pe_mi dakujem, skôr by sme to aj tak nerobili syn mal do včera vysoké teploty, zato som to riešila až dnes

lulu0123
23. nov 2023

Neposiela.Mame vytvorenu whatupovu skupinu len rodicia a tam sa pytame.Vzdy niekto odpise.

miamaria
23. nov 2023

My mame s rodicmi na messingeri spolocny chat a tam si posielame ulohy, otazky, napady, navrhy o nasich detoch. Mam tak u stvrtaka aj prvacky

pbra40
23. nov 2023

Pozri si skolsky poriadok, malo by tam byt zadefinovane, ci ma ucitel ulohy posielat. My to tak pre 1 stupen mame a teda aj nasa pani ucitelka posiela kazdy den (dokonca zvacsa po hodine) sumar, co robili na hodine a co je na D.U.

januska12323
23. nov 2023

Normálne napíš učiteľke, že synovi je už lepšie aké strany máte dobrať.

sweetlife001
23. nov 2023

Moja je tretiačka, od prvého ročníka nám triedna posiela úlohy na Edupage, ak dieťa chýba, ani raz sa nestalo, že by neposlala, vždy napíše čo presne robili v škole a čo je za dú. Veľa robia aj z pracovných listov, ktoré im tlačí a to tiež vždy pošle po nejakom spolužiakovi alebo napíše komu dala dcerin list a ideme si preňho..
Normálne jej nápis a poziadaj o úlohy.

maryetta
23. nov 2023

Co robili v skole pocas vyucovania si riesime -posielame rodicia medzi sebou.
Ucitelka iba zadava na edupage ake ulohy maju spravit doma.

jana_eyre_2
23. nov 2023

6 tak si zháňa úlohy od spolužiakov cez WhatsApp
4tacka si zháňa úlohy od spolužiakov cez WhatsApp
1prvak - pise každý deň pani učiteľka čo si majú urobiť a čo robili.. ale samé si to deti aj v škole zaznacuju hviezdičkou.. ak náhodou nepošle, alebo sa neozvu spolužiaci starším, kontaktujem ja rodičov cez WhatsApp - v každej triede máme rodičovsku skupinu, ale aj cez edupage sa dá napísať do konverzácie iba rodičom..

anickaaa6aaa
23. nov 2023

ja by som napísala pani učiteľke. myslím, že nebude mať problém. inak ja som asi divná ale nikdy som nebola a ani nie som nikde v žiadnej skupine s rodičmi iných detí. jednak ich všetkých nepoznám...

janage
23. nov 2023

Spomínam na časy pred edupage. Dcéra často chorá od 1.ročnika. vyriešila som to tak, že sme sa sústredili na nosné predmety slovenčinu, matematiku a prírodovedu tuším. Zistila som akým tempom v škole idú a tak sme išli aj doma, keď horúčky ustúpili. Teda príklad 2str. z mat za deň, 1 zo SJ a 1 z lit.
Fungovalo to dobre. Jeden krát ju učiteľka zdrbala, že prečo je toľko dopredu, že to nemala (no odkial som ja mala vediet, ze spomalili tempo v škole), ale to som si stručne vecne jasne a slušne vydiskutovala na rodicku a bolo.

slavomira236
23. nov 2023

Neposielaju zhanam od rodicov

lubinkap
23. nov 2023

Všetky úlohy nám píšu na Edupage plus aj to co sa prebralo v skole

letfenixa
23. nov 2023

@pbra40 nemusí byť v školskom poriadku zadefinované posielanie úloh.

autor
23. nov 2023

@anickaaa6aaa tiež niesom, myslím ze majú na Facebooku niečo spomínali na rodicku ale ja nemám fb uz 5 rokov.

Vďaka všetkým napísala som jej ,ospravedlnila sa a poslala dodatočne tak uz sa učíme.

@maryetta u náš je to zasa tak ze si deti značia ulohy same, posielala do edupage len prvý mesiac. Aby mali zato zodpovednosť.