icon

Poslať kamarátke domácu úlohu na známku

29. mar 2025

Ahojte, z literatúry mame domácu úlohu na znamku (charakteristika postavy z textu) mali sme to už na minulú hodinu ale iba z časti textu a teraz to mame dokončiť ale ja jediná som to mala dobre a skoro mi dala ucitelka jednotku ale podla nej som to nemala z celého určeného texty urobene. No a keďže to mame dokončiť tak mi písala spolužiačka ci jej to cele pošlem z celého textu tak som jej písala ze to ešte nemám urobene, tam mi odpísala ci jej pošlem keď budem mať. No a tu pre mňa nastáva to ze ja vôbec neviem ci jej to poslať alebo nie kamarátky sme také celkom vpohode, ja sama keď neviem domácu alebo nestíham a ona ma urobene tak mi pošle ale toto je iné táto domáca je na znamku no a z jednej strany by som jej ju poslala ale z druhej zas nechcem lebo ja ju robím a ona len opise a keď by ju vyvolala učiteľka dostala by 1 za moju prácu alebo keď by učiteľka vyvolala nás obidve a teraz vysvetľovať ze ktorá opisala od ktorej ale ci to mame z internetu. Co by ste urobili vy poslali by ste jej ju alebo nie?

denkabemommy
29. mar 2025

Nie, neposlala by som jej úlohu, ktorá je na známku, budeš mať z toho zbytočný problém, ak ich učiteľka pozbiera a oznámkuje 🙂

januska12323
29. mar 2025

Nie, nech si to spraví sama.

sante81
29. mar 2025

Neposielaj nič.

aurelia2000
29. mar 2025

No moja zlatá, ja v takýchto prípadoch ani nevysetrujem, kto od koho opísal. Obidve by ste dostali 5. Tak nebuď hlúpa, nedávaj svoju robotu a rozum druhému zadarmo. Nauč sa povedať NIE.

gabrielkaa
29. mar 2025

Nie, iba koli tomu, že to bude detto rovnaký text. To neni úloha, že zaškrtnite správnu odpoved…

gabrielkaa
29. mar 2025

U nás dokonca dcére škole matematikárka porovnáva úlohy, a keď nájde v postupe 2 žiakov rovnaké chyby napríklad, tak ich zavola, ktorý z nich to odpísal. Tak to je ten dôvod prečo by som to neurobila.

deti95060810
29. mar 2025

vysvetli kámoške že to nejde ... keby to bol test ale toto je o niečom inom...

mantilka
30. mar 2025

Vysvetli kamoške, že ak by učiteľka náhodou čítala obe bol by to prúser pre vás obidve. Môžeš jej ponúknut pomoc bez opisovania.

kaktusik007
30. mar 2025

v tvojom veku - rozhodne nie.

ale musim povedat, ze ja studujem na vysokej, a mam taku kamosku ktorej sa nebojim zaslat moje seminarne prace na tu istu temu, a ani ona mne, lebo viem ze ani jedna nezneuzije pracu tej druhej a ani by nas to nenapadlo urobit. ALE - do tohto stadia dovery sme sa dostavali postupne a je to vzajomne a obe sme vo veku tvojich rodicov ;) ak nie starsie.

ty tam jej to urcite neposielaj

tanyan
31. mar 2025

Môžeš jej poslať to, čo učiteľka už videla... A nech si podľa toho urobí svoje a aj pokračovanie.

maya_hi
5. apr 2025

Ak chceš byť kamoška, môžete sa o tom rozprávať, ako to idete riešiť, pripravovať sa spolu... ale nedala by som jej ju. Na jednej strane, ako bolo spomenuté, dostanete zlú známku obidve a na druhej, ani jej to neprospeje 🫤

natiblaskova
8. apr 2025

Ja by som poslala s tým, že nech si to upraví a zmeni