icon

Prváčik a školská taška

elefanto
3. jan 2012

Potrebovala by som poradiť ohľadom prvej tašky pre chlapca budúceho prváčika.V septembri ideme do školy,malý je vyšší ...alebo presne povedané najvyšší už teraz v škôlke,tak aj taška aby bola k nemu adekvátna.Pozerala som aj fi Topgal.Rada by som vedela vaše skúsenosti,rady,pripadne aj ceny...ďakujem Chceme mu ju kúpiť k narodkám. 🙂

lucka273
2. aug 2012

dakujem mrknem to ,som zufala lebo dcerka ma požiadavku aby bolo na nej jej oblubena rozpravka ☹ no neviem či jej budem moct vyhoviet ešte mam nejaky ten mesiac čas niečo najst dufam že zoženiem no mna najviac zaujma to aby bola akurat velka a aj kvalitna a vhodna pre nu 😖

dede13
12. nov 2012

@zuzkagu Ahoj, chcela som ťa poprosiť o radu, resp. tvoj postreh. POzerala som tú tašku, čo máte vy a chcela by som vedieť aká je tá zadná chrbtová časť - nie je taká príliš tvrdá a sedí taška dcérke dobre na chrbte? Pýtam sa preto, lebo my máme vyhliadnutú jednu tašku zn. Stil a tam to podľa obrázku vyzerá rovnako ako na tej vašej. Neviem sa rozhodnúť pre školskú tašku a dcérka zatiaľ chce len túto:
http://www.skolske-tasky.sk/21208-Skolni-batoh-...
A ešte ak sa môžem opýtať, ako to máte usporiadané vo vnútri tašky?
Dakujem krásne

zuzkagu
12. nov 2012

@dede13 no chrbatik je vypolstrovany tak akurat neni tvrdý, no a tato taška sedela na chrbte najlepšie, nieje vysoka ani širokA a ani nezavadzia do hlavy, dcera ma cca 122 cm a 21 kg ostatne tašky na nej vyzeraly tak "velko", no a u mna bolo prvorade aby taška nemala zipsy, proste nech ju otvori a vidi čo tam ma a nemusi zipsovať, zn. Stil osobne nepoznam ale na českom mimibazare ju chvalia spolu s herliz a s emipo, no a ešte naa samotna taška ma do 1 kg čo je tiež super.
vo vnutri je usporiadianie na delene takou akby latkou (šuštiakom) na 3 priečinky + take malinke zipsovatelne puzdro na korunky alebo kluce alebo take niečo male, na bokoch su tiež pričinky tam sa vojde tzv. zdrava flaša 0,5l
http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=846277
takto je riešena vo vnutri našla som fotku na MMB http://www.mimibazar.cz/foto_detail.php?id=5221...
http://www.mimibazar.cz/foto_detail.php?id=5060...

edyta
7. nov 2013

@zuzkagu prosim vas chcem taky kupit pre dcerku, teraz ma 110 a 20 kg. Isto este daco narastie, ale hlavne co sa chcem opytat je ci taska je kvalitna, dakde som sa docitala ze sa kazi zapinanie. Viete mi poradit? Dakujem

zuzkagu
8. nov 2013

@edyta taška je super odporučam, taška je kvalitna, zapinanie sa nam nepokazilo

jaaty
8. nov 2013

@zuzkagu tiež odporúčam Herlitz. Hanka je od septembra školáčka a keďže je utlejšej postavy, táto bola jediná, s ktorou nevyzerala ako so záložným padákom. nehovoriac ao tom, že tašky typu Step by step, ktoré sú síce krásne, ju prevážili dozadu, aj keď boli prázdne.

vejinka
19. jan 2014

Ahojte tiez sa k vam pridavam a hutam nad vhodnou aktovkou..topgal je dobra znacka ale tasky obrovske a naco je prvakovitroj komorova taska??? Je to obrovske aj na vacsie dieta...ja budem kupovat zasadne len na jedno otvaranie mozno zips mozno na zapinanie este neviem ale urcite musi mat ochranu proti dazdu najlepsie nepremokava a aj bocne vrecka nech su skryte..hladam po nete a hutam..toto bude beh na dlhu trat

sue
19. jan 2014

@vejinka my máme túto : http://skolske-batohy.heureka.sk/skolska-taska-... 🙂 ľahulinká, stredne veľká. Jedno hlavné vrecko, vpredu ďalšie, dve po boku, na fľašu a tak. Ochrana proti dažďu je. Na chrbte skvele sedí... uvidíme, cena je tiež priaznivá 🙂

vejinka
19. jan 2014

@sue nooo ta je krasna..paci sa mi ..idem ju ukazat manzelovi🙂

vejinka
19. jan 2014

tak som si ju ulozila...a je jedna z tych top ktore budeme hladat v kamennych obchodoch ..ja ju musim vidiet omakat a nasadit na maleho..a az potom sa rozhodnem🙂

zitaje
2. apr 2014

Ahojte zienky,
chcem sa opytat, ci mate skusenost so skolskymi taskami s takym zacvakavacim uzaverom - konkretne ma zaujima, ci si tam prvaci nezacvakavaju aj prsty. Starsia dcera mala tasku na zips... a teraz vaham.
Napr. Herlitz ma vela takych tasiek v ponuke.
Vdaka

activeone
11. apr 2014

Konecne sme nasli skolsku tasku ktora nechava vsetkych vyrobcov hlboko v poli porazenych !
nemecka kvalita, krasny design, prepracovanost, zmysel pre detail, ergonomia, nastavitelny 3D chrbtovy system, vela reflexnych prvkov, vaha 1 kg, objem 20L, vyborna vnutorna organizacia priestoru a optimalne rozlozenie nakladu, bedrovy a prsny pas, nepremokavy, magneticka spona uzatvarania tasky, mnozstvo prislusenstva a doplnkov.

ERGOBAG! ked je zdravie dietata na prvom mieste !

jaaty
11. apr 2014

@zitaje Naša hanka má Herlitz midi a je výborná

ivi3
14. apr 2014

@jaaty a kupovali ste v kamennom obchode alebo cez net? a ma vnutri priehradky?

akika722
14. apr 2014

my sme malemu kupili takuto..sedi užasne a je lahulinka..Syn je chudučky a topgal sa mi na jeho chrbte zdali obrovske /na druhej fotke je v pozadi../.Vo vnutri ma priehradky,zatial som maximalne spokojna /uvidime ked nastupi do školy/

zitaje
14. apr 2014

@ivi3
@jaaty
nakoniec som kupila Herlitz tasku, na pracku, mala si ju vie otvorit aj zatvorit, takze ok, a je super lahka, ma len nejakych 800g. Vnutri ma dve priehradky, vonku vrecko na zips a na boku este dve bocne vrecka, na flasu a este na nieco.
Konkretne takuto som nasla vo vypredaji za super cenu a malej sa paci:
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=13408397&tab=1

jaaty
15. apr 2014

@zitaje Supoer, ja som brala inú, ale sme spokojní, hlavne s veľkosťou. Tašky tipu Topgal či step by step sú hróóóózne veľké. Normálne aje prázdna taška ju prevážila 😀

jaaty
15. apr 2014

@ivi3 kupovali sme ju cez internet - tuším stránka školské tašky a prišla si za 3 dni.

jasikjana
17. máj 2014

@tretulka dobry den, chcela by som sa spytat, ako ste boli spokojny so skolskou taskou od Topgal Chameleon? Aj my nad nou uvazujeme vdaka

henrietta77
17. máj 2014

Ja odporúčam školskú tašku od firmy TOPGAL.

tretulka
17. máj 2014

@jasikjana maly ju uz ma druhy rok, je zachovala, mozno ju bude nosit aj na rok 🙂 . My sme spokojni 🙂 .

martul
19. máj 2014

Ja mám 3 decká, ale Herlitz sú najlepšie, nie veľké a ľahunké. Topgal som počula, ale keď sme to videli a primerali tak vôbec. Veľké a ťažké tašky. Suseda kúpila malej Topgal a už u predáva, malá má tašku až na zadku a boky tiež široké. Keď videli a skúsili našu hneď išli objednať Herlitz.

sirell
26. jún 2014

musim suhlasit s @martul. tiez som uvazovala nad Topgal-kou, nakoniec sme vsak vybrali Herlitz a po roku pouzivania max spokojnost. perfektne sedi na chrbte a vsetko potrebne do nej vojde. Urcite ju vynosi aj v 2 triede a mozno aj v 3. Togal su dost rozmerne na "hlbku" a tym je nevyvazena zataz na detsky chrbatik, a kazdy den vidim deti ako sa naklanaju dopredu lebo ich tie tasky "tahaju" S Herlitz dcera chodi pekne vystreta, lebo ma lepsie rozlozenu zataz, taska Herlitz je sirsia, ale ma mensiu " hlbku"

fedanka
26. jún 2014

na odporúčanie mamičiek som aj ja malému kúpila Topgal a nie som spokojná... teda kvalita super, vyzerá super, ale je ťažká sama o sebe... malý chodil v predklone, pretože ho ťahala dozadu... keď budem vyberať pre malú určite nie z Topgalu. toľko moja skúsenosť.

martul
27. jún 2014

Topal sú pekné a kvalitné tašky, ale veľla známych sa sťažovalo na váhu. Presne ako píše @fedanka deti sa museli predkláňať aby ju vyvážili.

barla5
27. jún 2014

ja odporúčam Herlitz, syn ju má už dva roky, bude ju mať aj v tretej triede

kacatko
3. júl 2014

Ahojte, chcela by som sa spýtať, či ste niektorá prali v práčke školskú tašku Topgal ? Ďakujem

matax
8. júl 2014

@zuzkagu prosim ta, toto je ten typ herlitz smart?
http://www.skolske-tasky.sk/23323-Skolni-batoh-....

ma hlavnu cast rozdelenu na dve priehradkou? A ako si spokojna s odstupom casu? Dakujem

habibi78
8. júl 2014

@kacatko moja sestra prala topgal uz asi trikrát, spokojná je velmi vraj je to nezničiteľna taška 👍

matax
8. júl 2014

@zuzkagu uz som nasla obrazok, kde vidiet to rozdelenie🙂 http://www.rukzack.ru/herlitz-germaniya/seriya-...