Riešiť, keď trénerka povie dieťaťu, že je tučné?
Zdravím, trénerka vytkla dcérke, že pribrala a je tučná. A že je to len medzi nimi s nemá to povedať doma. A pritom má 10 rokov 39 kg a 156 cm. Mne sa zdá v norme, sama kosť. Neviem, či to mám riešiť.🤔
@22ewka72 moja má tiež 10 rokov 155 CM a 38 kg a je poriadne chudá. Na nej všetky nohavice visia, musí nosiť opasok. Tiež robí tanec - balet. Trénerka jej nikdy nič nepovedala. Skôr sa snaží ich povzbudiť, aby zdravo jedli. Nie sladkosti a slané ale ovocie. Dievčatá si však nabalia na sústredenie sladkosti a slané a potajomky sa napchavaju. Keď majú sústredenie majú normálnu stravu. Dá im aj sladké keď majú zábavný program. Pýtam sa jej vždy keď príde zo sustredenia, takže viem.
Nejedenie môže mať aj z toho komentovania iných. By som zvážila návštevu tanca...lenže nie je to také ľahké....tie dievčatá miluju tanec a majú tam kamarátky. Moja dcéra urobí všetko preto, aby tam chodila. Dobre sa učí, ale tréningy sú pre ňu s kamoškami na balete top.
Vôbec ti tuto situaciu nezávidím autorka, len si nezatvarajte oči pred tým lebo ti to zničí dieťa.
Ono dnes je všeobecne taký trend, že dievčatá až príliš riešia svoj vzhľad a ešte keď povie dospelý je to veľmi zle. Neviem ako by sa to dalo ináč riešiť ako odchodom, keďže trénerka má taký trend a kvôli jednej meniť nebude. Najhoršie je, že už škodu napáchala. Držím palce k úspešnému vyriešeniu ♥️
vacsinou taketo deti v tomto veku ked priberu, nasledne narastu do vysky, telo si urobilo zasoby na rast...
Mám 10 ročnú dcéru , meria 156 cm a konečne 35 kg a teda je sama ruka a noha . Pokial dieťa nechodí na gymnastiku , balet , kde sa vyslovene vyžaduje určitá postava , ale tie deti majú aj ( pokial to robia profesionalane ) upravený jedálnicek odmalička , tak by som dieťa z takejto tanečnej okamžite odhlásila . Dcéra tiež chodí na tanečnú , klub vyhráva kade - tade a teda majú tam aj dievčata , ktoré sú pevnejšie a v živote to trénerky nekomentovali . Akurát si dcera prívodu poruchu príjmu potreby kvôli takejto krave .

@22ewka72 no vidis, takze uplne iny kontext, ako boki na zaciatku prezentovane.