icon

Rómske deti v škole - šikana, hádky

lenuska333
15. jún 2023

Ahoj potrebujem poradiť,mám 3 deti 1 rok,3roky a 10 rokov.Problem ktorý mám sa týka toho že v obci kde bývam navstevuju školu veľa rómskych ziakov.Maju aj triedy s normálnymi žiakmi ale nie ročník môjho najstaršieho syna, ktorý je v 4 triede.Rok chodil s romskymi ale sikanovali ho.Tak som ho dala do školy do mesta,a koli tomu som vzala k sebe bývať rodičov a mama odprevadzasyna do skoly ,chodime aj poňhostriedame sa. No s nimi su v poslednom čase len hádky.Manzel robí na 3 smeny.Mladsieho syna 3 ročného dať do škôlky tento rok este nemôžem, nevie este dobre rozpravat nechcú mi ho vziať. Poradte mi ako to riešiť,auto nemáme ani ja ani manžel.Co by ste robili fakt mi ostáva len trpieť mojich rodicov kým sa syn nenaučí chodiť sám?to ešte jeden rok urcite potrva.Dakujem za rady

Strana
z2
oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
erikavesela
15. jún 2023

@bluka2 🤦‍♀️

erikavesela
15. jún 2023

@oonnaganamakusai ten by tu potrebovali viacere...prispejem...

laurikalalinka
16. jún 2023

@lenuska333 ja ta nechápem,dáš dieťa medzi také deti?? Pozri niečo sa stane,pravdu nedokážeš, sú Rómovia,ktorých detí sú úžasné a potom tí, ktorí kazia tých slušných,ale keď ty si doma s malým synom, tak choď s ním do školy,vezmi menšieho a ideš,dá sa to....donesieš do školy,cestou s malým do odchodu a ideme domov..Naši rodičia,zvládali všetko a nemali pomoc...

Strana
z2