icon

Rozmaznaný školák

lauriema
13. sep 2020

Dievcata moje, musím sa vyzalovat pretože už fakt neviem ako ďalej som dnes taka smutná sama zo seba aj zo syna. Pred časom som tu písala ze mam veľmi rozmaznaneho syna. Začala škola a on sa správa úplne katastrofálne. Vôbec sa nechce učiť, písať DU. Proste hodí mi ich že on to robiť nechce a hotovo. Maju sa učiť básničku nie proste nie. Tak som mu vzala mobil, zakázala TV. Nepomohlo. Proste sedí pozerá do blbá... Je nedeľa a on vôbec není pripravený na pondelok do školy. Pýtam sa ho Darko môj prečo sa nechceš učiť? A o mi odpovedal lebo nechcem a co. Vysvetľujem kričím. Samozrejme aj manžel dohovara. Priznám sa včera mi ruplo.. nervy a zbila som ho. Pretože je drzi. A on ešte skoro do mňa sa pustil, keď to videl manžel udrel ho aj on. Bitka vôbec nepomohla... Ani pekne slovo ako ešte na nho? Som zúfalá chce a mi plakať....

Strana
z11
martinka150
9. okt 2020

@kassandra25 ano je to komicke, 8 rocny si uz ma uvedomovat a priznat dosledky - nasledky, a naozauj staci ked to riesi s pritomnym jednym rodicom.. ale samozrejme, kazdy ma ine metody, tie tvoje su pre mna nepristupne, ale ked ti to vyhovuje...nech sa paci

kassandra25
9. okt 2020

@martinka150 a keby si kazde dieta 7 r alebo 8 r priznalo chyby a nikto by nic nerobil zle, nebola by ani tato diskusia tu

kassandra25
9. okt 2020

@martinka150 pre nas je dobre, ak vsetci dobre pozname nase deti a nie len jeden rodic a nie len jeden rodic riesi s dietatom nieco vaznejsie, nato mam aj manzela a my sa spolupodielame aj na dobrom aj na zlom.

martinka150
9. okt 2020

@kassandra25 kazdy je iny, kazdy inak vychovava.. to preco su deti problemove, rodicia musia hladat pricinu sami (prip s nejakym odbornikom ak to situacia vyzaduje), existuju vsak aj deti, ktore nie su problemove a dokazu si s nimi poradit rodicia ...

martinka150
9. okt 2020

@kassandra25 nie nie, nepochopila si to... ak nieco zle urobi syn a som s nim prave sama, tak nebudem vyvolavat manzelovi aby okamzite prisiel domov a taktiez nebudem cakat na muza kym pride domov, aby sme to mohli riesit.. dana situacia sa ma riesit hned.. a naopak plati to iste na muza.. ak sme obaja pri tom, riesime spolu

kassandra25
9. okt 2020

@martinka150 tak to je samozrejmé. Ale potom ked sa vsetci zideme doma, tak aj tak to este predebatujeme, ak samozrejme je co. Takze podobne to riesime, my este aj s tym, ze babky a dedkovia takisto nie su odstaveni od urcitych tem a nestrkame im po nos iba maliny

rubinka
Autor odpoveď zmazal
taga
9. okt 2020

@kassandra25 takze pockaj, pomaly, nech to dobre pochopim...
Vy ste s uplne bezproblemovym dietatom zacali chodit k psychologovi a ten vam odporucil alebo schvalil vychovu strapnovanim???
Neodporujes si ty tak trosku nahodou?

A ty vole, to ti mame zatlieskat, ze chodíš s dietatom von a natries mu chlieb s maslom a zeleninou? Ved to robime vsetky! Si predstav ja varim denne polievku aj druhe a idem s detmi 2x von, kks to som super matka co? Aj periem, zehlim, upratujem, citame si, hrame sa, chodime na bicykle, do lesa, starsi kazdeho pekne pozdravi... A deti su v pohode, ani strapnovat ich nemusim. Ja to beriem ako samozrejmost, tak ako kazda ina, ty mas pocit, ze si prave objavila ameriku, ked nekupis fornety 🤔
Ty nie si silna osobnost, je to presne naopak.

kassandra25
9. okt 2020

@rubinka vazne? No ked to ty pises, tak to musi byt pravda! A ja, ze pises tu osebe! Ale prezradim ti nieco, vola sa to ako kto ku mne, taka bude odozva, respekt si musis zasluzit, ten nemam na rozdavanie. Este ta ukludnim, ze nebude moj syn taky, ako si to ty poukazala, bohuzial, tvoja intriga ti nevysla, pretoze uz len v skolke je moj maly vo velkej oblube a to aj u uciteliek aj u deti a citi sa tam dobre. No co, nastvana si teraz? Sa ti aj cudujem, ked sa tak vytacas na mna, ze mi ti aj pises, ved skus zacat niekomu inemu, ja uz sa ta neviem striast a stasne chcem! Tak pekny den ti prajem a po tomto uz len dufam, ze neodpises.

kassandra25
9. okt 2020

@taga nie, uplne cele mimo a zle, zmaz si svoj prispevok a netlieskaj ty nikomu

kassandra25
Odpoveď bola odstránená
taga
Odpoveď bola odstránená
kassandra25
9. okt 2020

@taga strapnujes sa sama a sprav mi laskavost ze nebudes chciet nieco "pochopit", ked si precitas 1 prispevok odzadu. Nie som tvoja sefka, a rovnako ani ty moja podriadena, som pre teba cudzia osoba, a tak nech to aj ostane

taga
9. okt 2020

@kassandra25 hm, necham ta v tom, lebo tazko tu cokolvek vysvetlovat. Idem si zacvicit, sprav aj ty nieco POZITIVNE pre seba.
Ps. Telka, tablet su nepripustne no mobil z ruky nepustis, ci?

kassandra25
9. okt 2020

@taga neviem, ci ty mobil z ruky nepustis, ja ti v tom nebranim. A mysli si, co chces, lepsie vies, co ako u nas, ved okamzite si na vsetko prisla a vyniesla rozsudok, zrejme budes sudkyna. A sprav si ten pozitivny den, prosim ta, netrap ani seba so mnou a ani mna uz netrap s tebou. Maj sa

rubinka
Autor odpoveď zmazal
stela01
9. okt 2020

Myslím si že to tu celé horšie vypálilo na kassandra25 než to v reály aj je ....
napisala to drsnejšie v prvom momente aj mne to prišlo wtf koho strápňuje ? A pri tom normálne žijú , či u nikoho doma sa nerozpráva kto čo vyviedol ? Alebo len po tichučku nič pred deťmi ?

Strana
z11