Rozmaznávam 7 ročné dieťa
Ahojte. Mam 7 rocnu a dost ju rozmaznavam. Ked jieco chce hnes to ma nvm povedat nie. Spravi tie oci a uz je to. Ma hracku aku xhxe aj dnes ideme do Dracika pre hracky za cca 200e .. nvm ako to spravit ak poviem nie tak piští
@zuzubb007 nepovysuje sa. Stale jej vravime ze ona moze mat viac ako ini ale niektori nemaju
Fuha, ale to je tiež nešťastná formulácia. Bude mať vstepene, že ona je niečo viac, lebo na to má (teda vy máte)
Dohodni sa s ňou na kúpe hračky len raz za určitý čas, alebo za odmenu, aby si ju skutočne vážila. Proste nie reagovať na to, že ona chce xy vecí hneď a zaraz.
tak nehľadajte jednoducho dôvody, problém je jednoznačne vo Vás nekúpiť jej a bude, akože 7 ročná a vrešťať? tak to je celé zle
@jenny224 ved jej vravime ze nie kazdy ma
Ty s tym vlastne nic nechces robit ako tak citam. Tebe to takto vyhovuje,len si sa chcela pochvalit. Tak good luck✊ Lebo ak raz pride doba,ze nedostane z nejakeho dovodu to,co bude chciet (nikdy nevies kedy peniaze dojdu), tak vam to da pekne vyzrat. A inak velmi ma pobavilo,ako si tu vybehla na 15r. dieta,ze ti nebude radit,co mas robit,ale 7r. sa manipulovat v pohode nechas😂 Aj tvoja raz bude mat 15r. nezabudaj. Nekupis kazdy mesiac novy telefon,nedovolis zurky do rana, prespat u frajera, buchne ti dverami a uz ju neuvidis☝️
Nečítala som všetko len prvu stranu.Kazdy rodič chce dieťaťu dopriať, každé dieťa skúša manipulovať, ale robíš jej veľmi zle bude sklamaná,ked povyrastie, ze ľudia nekonajú, tak ako ona si praje a bude frustrovaná.Este máš čas to zmeniť, lebo raz sa Ti to vrati
@iwesska 15 rocna nema co robit na mamickovskom fore ... ale aha tu je dvojaky meter
to by ma zaujimalo kolko teda zarabate.. myslim si ze poznam urcite viac ludi ktori zarabaju viac a deti si vychovavaju lepsie.
Prečo by som nemohla? Je to tu prístupné každému človeku.
Ked tu mozu byt kadejaky uchylaci, 15r. dievca,ktore sa boji ist porozpravat s vlastnou mamou a hlada rady u inych matiek,ma tu vobec neprekvapi. To ale nebolo pointou mojho prispevku. 7r.dieta sa tiez nema co hadzat o zem,ked nieco nedostane a vidis,predsa to robi🤔Mam dceru v rovnakom veku a v hrackarstve mozeme byt aj 2 hodiny a odchadzame v pohode bez hracky. Vlastne ani jedno z deti ma takto nikdy nevydieralo. Ani v potravinach nedrankaju sladkosti. Tak nejak vedia,kde mame mieru a ze veci si treba aj zasluzit.
Hlavne o tom, kto tu nemá čo robiť, nerozhoduje nejaká namyslená anonymná pipina čo si sem prišla len naháňať ego. Dúfam že je to len troll čo reálne ani žiadne deti nemá.
@123andy123 urcite dietatu nebudem pisat kolko zarabame. Zarabame dost na to aby sme malej dali vsetko len ma trocha hneva ze chce a chce. Vie sa delit ale ked nieco nedostane koniec
Ale veď to, že chce a chce je zapríčinene tým, že jej dávate všetko. Tam iné riešenie ako nedať neexistuje.
tak takto ... kazde dieta chce vsetko co niekde uvidi a zapaci sa mu, ale aj to ze vsetko nedostane a nesmie robit dokaze emocionalne spracovat...toto sa riesi u cca 1-2-rocnych deti ked je obdobie vzdoru a ucia sa hraniciam a tak sa deti naucia co je "nie", a dokazu ho akceptovat. vtedy akceptujem ked sa taketo deti hadzu v obchodoch po zemi ci robia na ulici ramus lebo rodic nieco zakazal...vtedy je to normalne lebo deti skusaju a treba to stopnut a oni to pochopia... tvoja pochopila v tom veku akurat ze to na vas funguje a dostane vsetko... nenaucila sa spracovat emocie tak ako by mala a aj ked je uz velka a mozno chape lebo jej vysvetlujete ze nemusi mat vsetko, zaroven je chytra na to aby neprestala so svojim sposobom ako vas obmakcit a dosiahnut svoje.... jednoducho ver mi ze keby som vedela ze ked sa hodim o zem kupi mi sef nove auto, alebo zvysi plat tak to budem robit hoci aj kazdy mesiac kym to nanho bude fungovat a nepovie nie 😀rovanko ty mas za ulohu jej povedat nie a poslat ju trucovat do izby a ked mieni hadzat hrackami o zem zbalit ich do krabice vyhodit alebo odniest na charitu... rychlo si uvedomi ze kto rozhoduje...
Ty si taká krava že to je až neuveriteľné.Spamätaj sa
@lenka6309 laskavo ma neurazajte❗❗❗
Toto som robila aj ja s dcérou a teraz v 7 rokoch jej niet pomoci, už to berie ako samozrejmosť,

No ako si rodič naučí tak ma, ja mám dve deti a normálne dostanú hracku na sviatky a výnimočné som im kúpila teraz cez koronu ale mali limit že každý za 10 euro kto chce viac dá si z pokladničky, nekupovala by som hračky za 200 euro ani za ten svet, keď ti skáče po hlave teraz tes sa keď bude staršia, rodič je ten kto má určovať hranice, poznám jedno také dieťa od malička mala všetko a akože povysovala sa nad všetkými že čo ona je úbohosť, zakrocit hneď spraviť zlom a pri prvej príležitosti jej nekúpiť nech vrieska o život po čase to pochopí