icon

Rozumiete jazyku svojich detí?

28. jún 2025

Ahojte aj vaše deti cca 7 ročne si spievajú recituju rozprávajú také ich nezmysly čomu nerozumiete? 😃 Si pripadám ako z Marsu. Mala si spieva chce po mne aby som po nej zopakovala riekanku ale mam pocit ze je po čínsky 😃 skadiaľ to majú?

marianarem
28. jún 2025

Jasne, moj to robi bezne. Ja mam pocit, ze to je nieco ako ked sa tocia dokolecka, poskakuju a vselijako pohybovo blbnu, len teda to robia s recou.

beata_k
28. jún 2025

7 rocne? Ano rozumiem.

denkabemommy
28. jún 2025

Rozumiem, ale celkom aktívne sa vždy o nový slang vždy zaujímam, práve preto, aby som rozumela 😅.

jurly
28. jún 2025

Myslis Lirili larila? Capucino assasino?

viestta
28. jún 2025

Vsak aj my sme mali take hatlaniny, ktore sme si verklikovali. Nemalo to ani zmysel ale verklikovali sme to.

kavasmliekom
28. jún 2025
@jurly

@jurly bombardino krokodilo...boneka anbalaba 🤣 u din din din dun ma din din dun 😄 môj 5 ročný syn v škôlke učil učiteľku

jurly
28. jún 2025
@kavasmliekom

@jurly bombardino krokodilo...boneka anbalaba 🤣 u din din din dun ma din din dun 😄 môj 5 ročný syn v škôlke učil učiteľku

@kavasmliekom 😁 ano presne! To je ono.

Lezie mi to kvalitne na nervy. Brain rot cez AI.

viestta
28. jún 2025

ty si neverklikovala Aka fuka, funde luka, funde kava, funde luka, ak fuk funde luk... ?

fkata
28. jún 2025
@jurly

@jurly ani nevrav, akurát dnes som na 7 ročného syna vyvalila oči, lebo on by rád Capuccino assasino a Tung Tung, ani som netušila o čom melie.

galb
28. jún 2025
@fkata

@jurly ani nevrav, akurát dnes som na 7 ročného syna vyvalila oči, lebo on by rád Capuccino assasino a Tung Tung, ani som netušila o čom melie.

@fkata zabudla si na Labubu a Lafufu. 🙂)))

jaskolka
29. jún 2025

Veď my sme tiež omielali aka fuka,funda luka,Albi plávalo mydlo po Vltave ati bliti bliti plav(alebo niečo také)
Teraz majú bombardino krokodilo a balerinu Capucinu...

acsa
29. jún 2025

Aj moja vkuse TUN TUN TUN TUN SAHUR, BALERINA CAPUCINA, TRALALEILO TRALALA 🤣🤣🤣🤣

kiki68
29. jún 2025

Nas to bezne robi a vo viac jazykoch, rozumiem tomu, ako 5 rokov lingvistiky dalo svoje 😂😂😂 Ale ma velku fantaziu musim povedat, lebo take jazykove obraty dat dokopy

michellemary
29. jún 2025

Balerína kapučína?😂

fkata
29. jún 2025
@michellemary

Balerína kapučína?😂

@michellemary áno. 🙂 Ballerina capuccina a Cappuccino asassino, plus ďalšie iné, ako Bombardino croccodilo. ...ja to neviem, ani nepísať. Ak ešte takúto mániu nemáte, ticho závidím.

michellemary
29. jún 2025
@fkata

@michellemary áno. 🙂 Ballerina capuccina a Cappuccino asassino, plus ďalšie iné, ako Bombardino croccodilo. ...ja to neviem, ani nepísať. Ak ešte takúto mániu nemáte, ticho závidím.

@fkata práveže to poznám veľmi dobre, s deťmi rôzneho veku sa stretávam často. 🙂 Ono to prejde, nebojte! 🙂

kavasmliekom
29. jún 2025
@michellemary

@fkata práveže to poznám veľmi dobre, s deťmi rôzneho veku sa stretávam často. 🙂 Ono to prejde, nebojte! 🙂

@michellemary mne sa to náhodou páči 🤣 môj syn sa naučil čisto vysloviť každú hlásku 😀 ja som si skoro jazyk polamala 🤣

jurly
29. jún 2025

Baby lubim vas. Uz som si myslela, ze to iba my