Rozumiete jazyku svojich detí?
Ahojte aj vaše deti cca 7 ročne si spievajú recituju rozprávajú také ich nezmysly čomu nerozumiete? 😃 Si pripadám ako z Marsu. Mala si spieva chce po mne aby som po nej zopakovala riekanku ale mam pocit ze je po čínsky 😃 skadiaľ to majú?
7 rocne? Ano rozumiem.
Rozumiem, ale celkom aktívne sa vždy o nový slang vždy zaujímam, práve preto, aby som rozumela 😅.
Myslis Lirili larila? Capucino assasino?
Vsak aj my sme mali take hatlaniny, ktore sme si verklikovali. Nemalo to ani zmysel ale verklikovali sme to.
Myslis Lirili larila? Capucino assasino?
@jurly bombardino krokodilo...boneka anbalaba 🤣 u din din din dun ma din din dun 😄 môj 5 ročný syn v škôlke učil učiteľku
@jurly bombardino krokodilo...boneka anbalaba 🤣 u din din din dun ma din din dun 😄 môj 5 ročný syn v škôlke učil učiteľku
@kavasmliekom 😁 ano presne! To je ono.
Lezie mi to kvalitne na nervy. Brain rot cez AI.
ty si neverklikovala Aka fuka, funde luka, funde kava, funde luka, ak fuk funde luk... ?
Veď my sme tiež omielali aka fuka,funda luka,Albi plávalo mydlo po Vltave ati bliti bliti plav(alebo niečo také)
Teraz majú bombardino krokodilo a balerinu Capucinu...
Aj moja vkuse TUN TUN TUN TUN SAHUR, BALERINA CAPUCINA, TRALALEILO TRALALA 🤣🤣🤣🤣
Nas to bezne robi a vo viac jazykoch, rozumiem tomu, ako 5 rokov lingvistiky dalo svoje 😂😂😂 Ale ma velku fantaziu musim povedat, lebo take jazykove obraty dat dokopy
Balerína kapučína?😂
Balerína kapučína?😂
@michellemary áno. 🙂 Ballerina capuccina a Cappuccino asassino, plus ďalšie iné, ako Bombardino croccodilo. ...ja to neviem, ani nepísať. Ak ešte takúto mániu nemáte, ticho závidím.
@michellemary áno. 🙂 Ballerina capuccina a Cappuccino asassino, plus ďalšie iné, ako Bombardino croccodilo. ...ja to neviem, ani nepísať. Ak ešte takúto mániu nemáte, ticho závidím.
@fkata práveže to poznám veľmi dobre, s deťmi rôzneho veku sa stretávam často. 🙂 Ono to prejde, nebojte! 🙂
@fkata práveže to poznám veľmi dobre, s deťmi rôzneho veku sa stretávam často. 🙂 Ono to prejde, nebojte! 🙂
@michellemary mne sa to náhodou páči 🤣 môj syn sa naučil čisto vysloviť každú hlásku 😀 ja som si skoro jazyk polamala 🤣
Baby lubim vas. Uz som si myslela, ze to iba my

Jasne, moj to robi bezne. Ja mam pocit, ze to je nieco ako ked sa tocia dokolecka, poskakuju a vselijako pohybovo blbnu, len teda to robia s recou.