icon

Sex v 9. rokoch

17. feb 2021

Ahojte, čo by ste robili, keby vám vaša dcéra povie, že sa jej 9 r kamarátka priznala, že už mala sex? Verili by ste tomu? Mam to riešiť s jej mamou? Alebo to môže byť celé len výmysel? Jej mamina ma nového priateľa a myslím si, že ich videla pri sexe. Ale žeby si vymyslela toto? Prečo? Povedala dcére aj meno toho chlapca a vraj ju priputal o posteľ.... No kks neviem čo s touto informáciou...

Strana
z3
sandrika1986
17. feb 2021

Kde tento svet v poslednej dobe speje...

martul
17. feb 2021

Ja by som povedala jej mamine, že prosím vás vaša dcéra rozpráva........, povedzte jej prosím nech s tým prestane, že to nie je poriadku, a už potom nech si to rieši jej mama či si to vymyslela

thewitch
17. feb 2021

@jana_eyre_2 ty si asi vážne tiež nečítala aspoň nie som ako niektoré ktoré sa za svoj koment zahanbia a hneď ho zmažú ... ja už neviem ty si asi nedáš povedať, to je úžasné ako si furt takí ľudia ako ty musia furt honiť ego a furt si budú dokazovať svoju ,,pravdu" ... wow, ty asi ani nevieš ako to dopadlo že? A furt ma tu budeš obviňovať a súdiť ale to môžeme hrať dve že a to sa vydávaš za nickom Jane Eyre, to koľko textu si musela akože prepásť z tej knihy ... 🤦Vôbec si si neprečítala sa stavím ani jedno slovo o tom ako si dokážem zastať ľudí podľa toho o čo ide a kto je na vine a už ma nijak nevieš obviniť tak sa len teraz budeš točiť dokola že - nooo vieš ale ty si písala to a to nezmažeš ... trápne, nabudúce sa posnaž zastať si samú seba inak, ja som si priznala chybu ktorú ani nejdem mazať a ty si tu na mne drngáš to svoje mizerné ego stále ale zlým spôsobom ... maj sa

h2
17. feb 2021

@osky Ja som to ale myslela tak, že ak by jej to predtým mama nevysvetlila, tak by pri spovedi povedala farárovi, že mala sex. Nie, že masturbovala. Deti majú prvé sv. prijímanie vo veku 8-9 rokov, takže ak by dieťa toho veku povedalo farárovi, že málo sex, tak neviem, ako by na to reagoval.

osky
17. feb 2021

@h2 ahaaa.
No..som to takto nepochopila.prepac.

jana_eyre_2
17. feb 2021

@thewitch bože ty o čom píšeš 😳 nejaká iná dimenzia asi..

thewitch
17. feb 2021

🙅‍♀️ Už dosť vážne ešte ma ideš podkopávať? Moja, za celé roky som si na také ako ty zvykla a rada si ich dám takto na večeru ako dnes teba, ja sa nebojím prejaviť za svoj názor ale som ochotná si priznať chybu čo som aj spravila 😊 vieš o mne h.... Ja niekedy poviem niečo ostro a popritom ma to neskôr zamrzí keď vidím že som sa mýlila a ešte som si to aj priznala ale tebe stále nič nebude dobré... Končím, ja z inej dimenzie.. tieto boomerské hlášky milujem už sa strať prosím ťa a daj pokoj keď netušíš ako čo myslím...

ajka0207
17. feb 2021

@jana_eyre_2 nevravím že je sex v deviatich okej, ale ak by sme pripustili že ho mala s kamarátom, tak vážne by to bolo vmanipulovanie? Zo strany dajme tomu 10 ročného chalana?

thewitch
17. feb 2021

@ajka0207 radšej ju neoslovujte lebo vás vymiaga ako mňa dnes 😀

jana_eyre_2
17. feb 2021

@ajka0207 tak ak by to bolo s 10r kamarátom, asi by tiež mal nejaku ťažkú minulosť.. deti v takom veku sa tak bežne nesprávajú, sú to zväčša zneužívané, tyrane deti.. proste nemôžeme sa tu tváriť že deti ktoré nemajú ešte trestnoprávnu zodpovednosť za taketo správanie môžu.. preto ich za také správanie nemôžeme obviňovať.. to je celé čo som tým chcela povedať..
@thewitch na hlúpe osobne útoky nereagujem, môj problem nie je že nechceš pochopiť čo som písala a nevieš zosnovat normalne vety.. dobrú noc

ajka0207
17. feb 2021

@jana_eyre_2 tak ja síce nepoznám až takto mladú babu, ale poznám 12 ročnú ktorá mala prvý sex s 13 ročným. Čiže to o trestnoprávnej zodpovednosti platí. Ani jeden nebol nijak zneužívaný, normálne harmonicke rodiny.

lenkakravcova
17. feb 2021

@osky A nepríde ti to ani trochu divne dávať na jednu úroveň masturbáciu a vraždu? Oba tieto skutky patria do kategórie smrteľných hriechov. 🙄

jankapepe
17. feb 2021

V prvom rade sa spýtaj dcéry čo si ona pod pojmom sex predstavuje. Potom zisti čo si pod pojmom sex predstavuje ťa jej kamarátka, cez rodiča opatrne......
Na 99% dieťa niečo v tv počulo a opakuje, machruje a nevie o čom 🙃

jankapepe
17. feb 2021

Aha čítam ďalej... takže tvoja dcéra nevie čo slovo sex znamená.
A máš po probléme. Vysvetlí jej túto tému aby nabudúce nenastavali informačné šumy.

osky
17. feb 2021

@lenkakravcova ja som to nevymyslela....

thewitch
17. feb 2021

@jana_eyre_2 ty si totálne blbá... Ty čítaš aj pomedzi riadky? Keby hej tak sa dozvieš ako to už celé je a neriešiš tu pol dňa len so mnou to čo som napísala a to že akoby sa stále nevedelo o čo išlo..... A mňa tu obviňuješ že neviem sformulovať normálne vety a popritom aj tvoj názor beriem plne do úvahy a popritom ty si to ani za nič nevšimneš... Ja chápem čo si písala to zrejme ty nerozumieš čo ja som písala a snažila sa ti vysvetliť. A smutné je tu to ako napíšeš že na osobné útoky nereaguješ ale plne si otváraš papulu na mňa a osočuješ ma, máš pravdu, dobrú noc a už s tebou nikdy viac btw nezabudni že si práve osočovala aj osobu ktorá si ťa zastala pri poste vysvedčenia tvojho decka kedy si na teba nejaká iná otvorila ústa... Ale tak ja som si na špinu a nedôveru a šikanu od niekoho koho som si dokázala aj zastať a on napokon sa ku mne choval ako posledný sviniar bez chrbtovej kosti zvykla... Ale že je to aj na internete možné... Darmo pod nickom je každý frajer...

jana_eyre_2
17. feb 2021

@thewitch ja som ťa absolútne nikde neurazila, ale zato ty si ma dourazala pekne.. dúfam že ti je lepšie a budes už dobre spať.. toto je totálne zúfalé fakt, čo tu predvádzas.. áno za nickom je každý frajer hlavne ty..

lolazmola
17. feb 2021

Ja som mala spolužiačku neviem koľko sme mali vtedy rokov no staršie ako piatacky sme nemali a ona tiež pred celou triedou rozprávala ako sa kupala s frajerom vo vani ale nikto v triede jej neveril bola za cudacku počas základnej. Teda z tejto skúsenosti to beriem tak ze deti si niekedy vymýšľajú aj takéto blbosti prečo ró robia neviem 🤷‍♀️

thewitch
18. feb 2021

Nájde sa tu niekto kto ma pochopil skrz tie ostatné komentáre? To že som si priznala chybu, to že aj uznávam názor @jana_eyre_2 to že naozaj v ostatných som sa snažila pomôcť a to že naozaj išlo o môj osobný omyl v prvom komentári a že zrejme ma Janka Eyrová nerozumie? Kde som ju urazila hlavne že ona ma urazila skoro na začiatku kde písala o mojom - smutnom zmýšľaní už tam bol útok ďalej že iná dimenzia, a ďalej že na hlúpe osobné útoky nereaguje. Ako ja som ju dourážala dobre Kde? Hlavné je že ja som pre teba nejaká krava nechapajuca...

xxxtvojamama69xxx
Odpoveď bola odstránená
lenkakravcova
18. feb 2021

@osky Ja úplne chápem, že si to nevymyslel ty. Len nerozumiem ľuďom, ktorí tomu veria. Je to na prvý pohľad nezmysel.

kikus7
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3