Šikana v škole - nikto nič nevidí
Poprosím aký máte na toto názor v škole je podozrenie na šikanu samozrejme nikto nič nevidí nechce.... Riešilo sa to s deťmi učiteľom riaditeľom aj starostom . Starosta to vyriešil tak že mamička má so synom sedieť v triede... Aký to má význam ? Samozrejme že vtedy sú všetci kľudný ...neviem ale myslím si že takto sa to nerieši základná škola
Ja práve riešim šikanu a agresívne fyzické napadnutie nielen na moje dieťa ale na podstatnú ččasť triedy v MŠ v triede predškolákov. nepomohli písomné ani ústne sťažnosti riaditeľke, nepomohli dialógy s učiteĺkami, ani spoločné rodičovské združenie spolu s rodičmi aktérky, ktorá mláti deti ako žito, dokonca ich až škrtí, jednu zhodila aj zo schodov našťastie padla len pár schíkov, moje dieťa aj ďalšie po tajme škrtila na WC to bolo asi to najhoršie! ďalšie bodla ceruzkou do oblasti hlavy, kope deti do chrbta do bruška, tahá za vlasy, celou silou štípe atď atď. Dali sme zopár mamičiek podnet na obec, máme mať stretko so starostom a dali sme aj sťažnosť na riaditeľku na Školské inšpekčné centrum. Veľmi uvažujem aj nad podnetom na sociálku, nakoľko pri stretnutí dali rodičia agresorky jasne a na priamo najavo, že ich dcéra nič nerobí a naše deti (viac ako polovica triedy) si to "len" vymýšľajú. Ako sme matky začali dávať písomné sťažnosti, rodičia agresorky si vraj nalai právnika a dávajú na naše deti aj oni sťažnosti za úplne všetko! Toto im evidentne právnik poradil.

@loginexistuje
@sijana mám rovnakú skúsenosť z dedinskej školy, preto som dieťa preložila do mesta do školy a je pokoj. Nikto tam nikoho nevyclenuje z kolektívu.