icon

Školáci od septembra 2013

andrea.m
15. okt 2012

Milé maminky budúcich prváčikov.Je tu veľa tém špeciálne pre prvákov druhákov a pod.Ja dúfam že sa tu stretneme skupina mamičiek z rovnako starými detičkami a spoločne s našími ratolesťami sa na školu budeme tešiť a deliť sa o radosti a starosti zo školou spojené.

elisadavinci
26. jan 2013

@titkovamiriam to už mate rozvrh? my sme ešte ani na zápise neboli. a to čo robia decká počas 5. a 6. hodiny? nejak blbo to tam majú 😖

titkovamiriam
26. jan 2013

@elisadavinci to je rozvrh tento rok,ja neviem asi su v druzine a potom zasa v skole 😠

yukki
26. jan 2013

@titkovamiriam ááááááále...to majú po dvoch voľných to už ako "športové hry" majú... 😀 😀 😀

No, naši majú o jednu slovenčinu menej a o jednu matiku viac, oproti vám...a ešte namiesto tých jazykov majú o jednu prírodovedu viac a pracovné vyučovanie. Fajn. Tak ja ten jazyk zruším, ak u nás nie je povinný. Nech nemá navyše.

titkovamiriam
26. jan 2013

@yukki aj dalsie rozvrhy su podobne teda dost toho na prvom stupni

yukki
26. jan 2013

@titkovamiriam no hejže, dosť toho majú.....a nechcem ani myslieť na to, čo to bude u nás o rok, malá má poruchy správania a poruchu pozornosti..... a máme jednotriedky, čiže polku vyučovacej hodiny sa učiteľka venuje druhákom......no ty koky, to bude masaker, už teraz špekulujem nad asistentom.... 😝 😒

titkovamiriam
26. jan 2013

@yukki fuha tak to je ine u nas je zasa natresk vidis 4 prve triedy a teraz budu zasa,deti nacvakane v triedach uf no som zvedava aj ja a to uz zakladku z dvoma presla 😀 😀 😀

fajcakymad
26. jan 2013

Nemáte niekto dieta v nultom ročníku?ideme 6.2 na zápis do Šamorína a neviem si úplne predstavit o čom ten nulták je.

titkovamiriam
26. jan 2013

@fajcakymad osobnu skusenost nemam,ale mala som koleginu co mala syna v nultaku-sa tam trosku ucili-neznamkovali.

fajcakymad
26. jan 2013

ved to som počula ,že je to niečo medzi školkou a 1 triedou ,syn je narodeny 10.8.2007 je šikulák ale sa chce hrat tak či by sa vedel sústredit tie 4hodiny.a do školky ho nechcem dat.uvidíme na zápise ,bude tam aj psychologička tak čo povie.

helencek
27. jan 2013

@yesno22 Ja som si pozrela stránku našej spádovej školy kde napísali že som povinná im dať vedieť ak chcem ísť na zápis na inú školu,ja to momentálne neriešim,lebo na zápis ideme ale do školy nie,psychologička neodporučila a ja vidím,že je úplne iný ako starší syn

danka_ba
28. jan 2013

Tak my sme uz boli na zapise, mala bola nadsena. Uplne jednoduche otazky jej tam davali. Isla s psychologickou do vedlajsiej miestnosti. Mali tam len jednoduche pocty, mala spocitat kolko je coho a coho je viac, potom jemnu motoriku - obkreslit nejake tvary a pod. Pýtali sa ci vie pismenka a ci sa vie podpisat. To nemuseli vediet, len zistovali kolko toho dieťa vie.

petusko
29. jan 2013

tak naša taška je fakt super, link som už dávala a veľkosťou si myslím, že je úplne super 🙂 Je pekná, ľahká, prehľadná no a predovšetkým syn je z nej nadšený 🙂

dalea
30. jan 2013

Tak sme dnes boli na testy v CPPPaP,vsetky ulohy vypracovala sama,dobre a rychlo,podla tohto kludne moze ist do skoly 😉 Ale kedze som si vsimla,ze straca pozornost v kolektive,treba to este odsledovat,lebo ak nebude davat v skole pozor,je to nanic 😝 Ale ja som na 99% rozhodnuta,ze odklad nedam,hadam to bude dobre 😕

adri266
30. jan 2013

Tak aj u nas mame uspesne zapis za sebou...kde ten cas leti, vcera som si prezerala Tanickine fotky od narodenia, neverim, ze uz pojde do 1. rocnika...
na zapise bola suverenna. P.ucitelka sa jej pytala na tvary a farby, a kto ju to naucil. *Sama.* Hmmmmmmmmmmm. A vies pocitat? *Do 100* A kto ta naucil? *Sama* hmmmmmmmmmm A vies napisat svoje meno? *Nieeeeeeeeeee* P.ucitelka si vzdychla, ze aspon daco sa nenaucila, 😀 . A nakreslis tatka? *Nie, ja chcem dinosaura.* Aj ho nakreslila. S tutu suknickou, lebo isiel tancovat a s dlhymi mihalnicami, lebo to bolo dievcatko...

dalea
30. jan 2013

@adri266 Moja na testoch nakreslila tatika aj s velkym bruchom a este pripomenula,ze ma take brucho kazdy den 😀

petusko
30. jan 2013

@adri266
@dalea Peťko nakreslil celú našu rodinu, dokonca aj psa, aj kopček s malinovým záhonom čo máme na dvore, akurát ja som tam nebola, lebo som vraj vnutri v dome varila obed 😝
Krásna vizitka, ako sa venujem ďeťom 😠 😝

adri266
30. jan 2013

@petusko 😀 😀 😀

nellushka
31. jan 2013

mame novy termin. 6.2 budu robit vo Viliho skolke testy zrelosti. 8.,9.2. mame hned zapis 🙂 dnes sommsa pytala v skolke,ako Vili spolupracuje.Ze vraj v pohode.Doma by chcel len pocitac a telku.dufam,ze to zvladne 🙂

menoee
1. feb 2013

Ahojte, tiez sa pridavam, moj syn bude mat v juni 7 rokov a minuly skolsky rok mal odklad, psychologicka vravela, ze ma slabu grafomotoriku, tak sme sa rozhodli pre odklad, co banujem. Cez leto sa syn uplne zmenil, naucil sa citat, spocitavat atd. Takze moc sa nespoliehajte na psychologicky skuste dat na vas vnutorny pocit.
Zasa na druhej strane sa este v skolke prehral aj ked par krat nam povedal, ze v skolke je nuda ale aspon si predlzil o rok mladost. 🙂
My mame zapis 8.-9.2.2013

menoee
1. feb 2013
yukki
1. feb 2013

my takú:

yukki
1. feb 2013

...vyzerá teda veliká, no...ale pri kike by vyzerala každá iná tiež veliká, ešte fotená v popredí...ale je perfektne pevná, šlabikár bude v bezpečí 😝

evabb35
2. feb 2013

@yukki Dobrú ste vybrali. To je jedna z najmenších a najľahších na trhu.

yukki
2. feb 2013

@evabb35 jéééj ..no, tak to sa teším! Aj kika sa teší....šak..len ench by jej to vydržalo aspoň september 2013 ešte.... 😝

evabb35
2. feb 2013

@petusko To sú dobré tašky, moje dieťa v nej donieslo domou aj vodu /v prednom vrecku/ a pracovné zošity ostali v poriadku. Je to prehľadná taška v veľa sa do nej zmestí.

evabb35
2. feb 2013

@yukki ten prvý ročník je nádherný pre rodičov až dojemný, tie pokroky z týždňa na týždeň, tie školské spolužiacke kamarátstva, to objavovanie školského sveta očami detí.... užite si ho.

evabb35
2. feb 2013

@petusko a čo je najdôležitejšie do tejto tašky nemusíte dokupovať ani tie ťažké dosky na pracovné zošity.

andrea.m
autor
3. feb 2013

@petusko no nemá chybu krpec malý 😀 😀 😀 a mohol aj dodať aké super torty pečieš, mala by si reklamu

nada1326
3. feb 2013

http://www.perinbaba.sk/anatomisky-skolsky-bato...
tuto tasku si vybrala dcera, co hovorite?

andrea.m
autor
4. feb 2013

@nada1326 je krásna. len ja som zásadne proti detským motívom.