icon

Školská taška pre syna, ktorý je chudšej postavy

31. máj 2022

Odporučte mi školskú tašku pre prváka.chcela dom Topgal, ale niektoré ksmarátky ma odhovárajú.mám syna, ktorý je menšej a chudšej postavy.Je taký útly.

pribinak
31. máj 2022

Topgal je úplne v pohode. Netreba kupovať predražené školské tašky. Dobrá kvalita a aj cena.
Váha je tiež pod kilo.

anjelicek26
31. máj 2022

Tam nejde len o vahu tasky, ale aj celkovo chrbata... my mame skvele lahke tasky pre deti (Belmil), idealne clenenie priehradok, stabilita, vystuzenost, makky chrbat a vsetko mozne...synovi sedi uzasne, malej nesedi...pritom vysku mali v prvej triede rovnaku...ale ona teda 3-4 kila menej a to robi hrozne vela, ze je taka "uzka"... ked ma bundu a na tom tasku, stale sa jej to klze s chrbata dole, ano ma hrudnu pracku, ale tu nezapina, lebo je leniva a kazdy den ked ju vidim ako to ma zvesene na chrbate cestou zo skoly idem do vyvrtky 😂 No a pointa - musite to ist zo synom vyskusat - a ano zober aj hrubu zimnu bundu na vyskusanie a aj tricko, potrebujes tu tasku "vidiet" v oboch variantoch ako sa na tom chrbate sprava.

pribinak
31. máj 2022

@anjelicek26 aby presne videla ako sa taška na chrbte správa, tak ju musí aj naložiť a zobrať syna niekde kráčať, aj po schodoch a aj behať (lebo to deti robia)

anjelicek26
31. máj 2022

@pribinak ano to je pravda, dat tam nejaku zataz tiez vela spravi. Ja som syna vtedy brala do obchodu a teda vyskusal aj chodil, sam si ju daval, vyzerala pekne, preto som automaticky brala tu aj malej, lebo on ju uz druhy rok nosil... no a teda nie, budeme ju musiet bohuzial asi vymenit.

janinah
31. máj 2022

Vyskúšať v kamennom obchode a kúpiť cez net.lepsia cena.

lusyc
31. máj 2022

@anjelicek26 a máte nejaký tip na výmenu? Či ešte ste neboli skúšať?
Tiež pokukujem po taškách, dcérka bude mať 6 rokov, tak na narodky, ale nemá este 15 kg a výšku "už" 112 cm.

anjelicek26
31. máj 2022

@lusyc Rosalie sla do skoly 114cm, teraz ma tych 118.. takze dost podobne... 18 kil... tip nemam, pojdeme poskusat, opticky sa mne pacia viacere, ale co s toho, ked pravdepodobne nesadnu.

slavkadi
31. máj 2022

My sme po roku menili Topgal za ST.Right. Synovi bola prvácka topgalka veľká a objemna. Je tretiak teraz a chuducky aj malicky. Teraz je spokojný a ja tiež, má všetko čo má mať, vystuženy chrbát, hrudnu pracku a tri priehradky. Vyzerá takto: https://www.hrackyshop.sk/stright-mission-bp26-...

nwnw
31. máj 2022

@slavkadi mozem sa spytat, ktory model mu bpl velky? Ja mam Topgal vybratu KIMI koli hmotnosti, no nie som si ista

1angelika
31. máj 2022

Belmil...potom vo vyššom ročníku Topgal

nwnw
31. máj 2022

@slavkadi dakujem. Vidim ze lepsie bude poskusat 😳

paulinam99
2. jún 2022

@janinah "Vyskúšať v kamennom obchode a kúpiť cez net.lepsia cena." ???
To nebolo pekné a ani fér vyjadrenie. To je rovnaké, ako keď manžel chodí domov iba kvôli jedlu, vypratiu bielizne, ale sex si užíva s mladou pipenou.

Netreba zabúdať na to, že kamenné obchody v porovnaní s eshopmi majú vyššie náklady aj kvôli tomu, že musia mať k dispozícii vzorky na skúšanie, a teda potrebujú čas a priestor venovať sa aj zákazníkovi, ktorý si nič nekúpi. Eshopy to nič nestojí, lebo "nekupujúceho zákazníka" obslúži počítačový systém.

Nezabúdajte na to vždy vtedy, keď kvôli úspore pár eur dáte košom obchodníkovi v kamennej predajni ...

janinah
2. jún 2022

@paulinam99 ??????
To je hádam na zákazníkovi...

paulinam99
2. jún 2022

@janinah Určite áno, ale absentuje tam morálka a empatia k obchodníkovi kamenného obchodu. Nič viac za tým nehľadaj. 😉

lusyc
9. jún 2022

@anjelicek26 ďakujem. Trochu som dnes guglila. Môžem sa prosím opýtať na tu Belmil, classy, ci mini-fit ste mali? Pôvodne som mala vypozeranu stil, herlitz loop, oxybag, ale sú široké.

silvike
9. jún 2022

My sme presne riesili to iste aj s dcerou aj synom. Obaja utlunky, nizsi. My sme zvolili BECKMANN. A uplne super. Ja som hlavne chcela aj aby sa dalo odlhacit si ju pri noseni bedrovym popruhom (ako to maju horske batohy). A zmesti sa im tam vsetko. Nie je zbytocne nejaky siroky, velky, robustny. Taky sikovny akurat na ich chrbatiky 🙂 Dcera ho ma od 1.r doteraz (uz konci 4.r.) a syn tak isto od 1. a teraz je 3r. a tiez vynikajuci stav a urcite este buduci rok bude mat. Akurat ze my sme kupovali za 100e a teraz stoja uz cca 126e - 137e (samotne tasky bez peracnikov, vrecusok a pod.) Ale teda ja urcite pre utle chude mensie deti odporucam BECKMANN.
Nasi mali taketo, ale tie uz su vypredane. Ale pozeram ze uz je kopec dalsich novych krasnych vzorov a typov. Len teda cenovo trosku dost vela.
https://www.zdravybatoh.sk/

ninah1486
11. aug 2022
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

ja mam doma tiez dost drobca a skolsku tasku mame z Baagl, je velmi dobre vystuzena na chrbte

beahavala
12. aug 2022
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

ak je moc drobny tak to bude najlepsie vyskusat a nie len tak objednat