icon

Skúsenosti s My Brain Academy komunikačnými klubmi na školách

nivea123
13. jún 2025

Ahojte. Máte skúsenosti s My Brain Academy a ich komunikačnými klubmi priamo na základných školách? 1.stupeň. Ďakujem

tetapetra
11. sep 2025
@maminkadeticiek

@tetapetra Moja tam chodila v 4.rocniku myslim,ale fakt to nic neprinasalo.A to ked ma odmietli odhlasit,to ma nastvalo.

@maminkadeticiek platila si celý čas? Až do konca školského roka?

tetapetra
11. sep 2025
@lentil0805

@tetapetra syn, tretiak, bol na prvej hodine, veľmi, že sa ešte neučili, ale páčilo sa mu, lektorku majú mladú, preberali emócie, čo ma prekvapilo tak si celkom aj pamätal - hladný, smädný, zima, teplo....uvidíme ako nabudúce, ale nechávam ho, syn piatak má mať ten online až od októbra

@lentil0805 uvidím, čakám na október

lusanko
11. sep 2025

Môj chodil minulý školský rok.... Nebola som spokojná, ani on. Možno to bolo lektorkou. Nevedela si udržať rešpekt, deti boli na hodinách na mobiloch, bavili sa.... Nič mu to nedalo. Keď sme chceli skončiť, trvali na úhrade poplatkov do konca školského roka, oháňali sa podmienkami.... Prestal chodiť aj tak, uz som neposlala ani cent.
Ďalšia vec, čo mi vadila bola, že počas absencie mu hodina prepadla, keď bol sviatok, hodina prepadla... O ničom.

palculienka
11. sep 2025

@tetapetra dakujem.

sylvia2008
11. sep 2025
@palculienka

Ahojte. Aj nám to posunuli a vyzerá to, ze prezenčne ani neotvoria. Online nechcem. Nemáte nejaký vzor ako odstúpiť od zmluvy? Ďakujem.

@palculienka Dobry den. Ja som prihlasila, na skolu ze chcem len prezencne ( v ziadnom pripade online) volala som a nejaka pani, ze urcite to bude v skole. Ake ste sa dozvedeli, ze to mozno bude online? Aj mne napisali, ze sa to posuva…. Dakujem (este rozmyslam odstupit)

miroslava21
11. sep 2025

Ja som syna prihlasila zrovma vcera, alw predtym som volala s manazerkou co ma na starosti nas region, a povedala ze zatial nemam nic platit nakolko sa neprihlasilo dost deti a napisat, ze mame zaujem len o prezencnu formu. Myslite, zw aj ked som zatial nic neplatila a nebude sa kurz oeganizovat na skole, ze aj tak budem musiet platit za online vyucbu?

miroslava21
11. sep 2025

Normalne som z tohto rozcarovana, ze takto pristupuju a rodicia musia platit napr za online vyucbu, o ktoru nemaju zaujem.

anonym_0e4af3
11. sep 2025

Ja by som ich tiež neodporúčal! Dávajte si s nimi veľký pozor! Peniaze svoje už neuvidíte, odpadnuté hodiny sa nahradiť nedajú!
Len reklama a klamstvo! Veľmi ťažká komunikacia s nimi a ako tu písali,neodpovedajú na maily ani na telefóny! Nikdy viac!

anonym_6ac2a4
14. sep 2025

Nam pisali, ze kurz na skole sa nebude realizovat nakolko sa neprihlasilo dost deti. Mali sme zaujem o prezencnu formu len, nastastie zrusenie registracie nam navrhli sami takze u nas ziadne problemy nie su so zrusenim.

tetapetra
14. sep 2025
@anonym_0e4af3

Ja by som ich tiež neodporúčal! Dávajte si s nimi veľký pozor! Peniaze svoje už neuvidíte, odpadnuté hodiny sa nahradiť nedajú!
Len reklama a klamstvo! Veľmi ťažká komunikacia s nimi a ako tu písali,neodpovedajú na maily ani na telefóny! Nikdy viac!

@anonym_0e4af3 najhoršie na Tom,že to ponúkajú školy!!! To nie,že si to človek nájde na nete

ivka1163
19. sep 2025
@tetapetra

@anonym_0e4af3 najhoršie na Tom,že to ponúkajú školy!!! To nie,že si to človek nájde na nete

Ahojte,odhlásila som syna ako bolo v podmienkach,že do 14dni a poplatky budú vrátené,no dnes mi po týždni odpísali,že sa nevracajú..úžasné podmienky maju,banda zlodejov.

tetapetra
19. sep 2025
@ivka1163

Ahojte,odhlásila som syna ako bolo v podmienkach,že do 14dni a poplatky budú vrátené,no dnes mi po týždni odpísali,že sa nevracajú..úžasné podmienky maju,banda zlodejov.

@ivka1163 ja idem dnes volať. Kašlem už na ten poplatok.

tetapetra
19. sep 2025
@ivka1163

@ivka1163 volala som tam, že ok chápu. Chyba je vraj na stane škôl,keďže školy neposlali rozvrhu,alebo ich nepotvrdili. Napísala som aj mail,že ho odhlasujem. Tak uvidíme

pa157
Autor odpoveď zmazal
anonym_906e9d
Autor odpoveď zmazal
bosorkabb
4. okt 2025

Dcéra chodila minulý rok. A spokojná nie som. Ak je dieťa choré či je sviatok hodina prepadá. Platiť musíte celý školský rok aj keď nie ste spokojný. Často dávajú online hodiny a to veľa krát v čase keď vám to nevyhovuje. Dohodnúť sa nedá. A hodiny? No viac sa naučí dieťa samo. Stačilo raz a už nikdy.
Len nechápem že školy o tom vedia a naďalej to ponúkajú rodičom ako skvelú vec. Je to biznis na deťoch s podporou školy. Pochybujem že to robia zadarmo.

allice26
5. okt 2025

Zdravím. Nakoľko keď sa nenazbiera dosť deti alebo nemajú peniaze na priestory alebo neviem co všetko môžu dat výučbu online. Ta ké najskôr o.17tej. Nakoľko.mam prvaka toto neprichádzalo so úvahy..tak som.im v polke septembra písala.ci bude výučba prezencne v skole. Odpoveď bola ano..tak som zaplatila registračnýpoplatok....v piatok tri dni pred začatím výučby napísali ze bude online. Odhlásiť sa da ale registračný poplatok nevrátia. Keby eovno napísali ze bude online..alebo že nevedia ..tak ho neprihlásim ale napísali ze bude prezencne...prečo to takto robia neviem..je to dosť nefer takto klamať.

allice26
5. okt 2025
@allice26

Zdravím. Nakoľko keď sa nenazbiera dosť deti alebo nemajú peniaze na priestory alebo neviem co všetko môžu dat výučbu online. Ta ké najskôr o.17tej. Nakoľko.mam prvaka toto neprichádzalo so úvahy..tak som.im v polke septembra písala.ci bude výučba prezencne v skole. Odpoveď bola ano..tak som zaplatila registračnýpoplatok....v piatok tri dni pred začatím výučby napísali ze bude online. Odhlásiť sa da ale registračný poplatok nevrátia. Keby eovno napísali ze bude online..alebo že nevedia ..tak ho neprihlásim ale napísali ze bude prezencne...prečo to takto robia neviem..je to dosť nefer takto klamať.

anonym_906e9d
Autor odpoveď zmazal
petermafo
6. okt 2025

@nivea123 Treba podať hromadné trestné oznámenie na nich.Moja žena tiež 35eur registračný poplatok celé podvod zavádzanie.Boh vie koľko ľudí takto poslalo dobredu peniaze.

anonym_6ac2a4
6. okt 2025
@anonym_906e9d
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_906e9d ziadaju zaplatit za september, ked neoducili ziadnu hodinu? To su riadne seriozne praktiky 🤦‍♀️

anonym_906e9d
6. okt 2025
@anonym_6ac2a4

@anonym_906e9d ziadaju zaplatit za september, ked neoducili ziadnu hodinu? To su riadne seriozne praktiky 🤦‍♀️

@anonym_6ac2a4 áno, zatiaľ počet oducenych 0

tetapetra
6. okt 2025
@anonym_6ac2a4

@anonym_6ac2a4 u nás to isté

pa157
Autor odpoveď zmazal
pa157
Autor odpoveď zmazal
petermafo
7. okt 2025
@anonym_6ac2a4

@anonym_6ac2a4 Sú to podvodníci.Ja som si už nejaké veci zisťoval na nich v škole.Nekale praktiky jak okradnúť ľudí rodičov detí a ešte aj urobiť zlé meno škole.A počítam že veľa škôl vedení im dalo jasne najavo zákaz.Aby neotravovali rodičov danej školy za účelom obohatenia.Keď jasné vedia že žiadna aktivita v danej škole nebude priebiehať.A predsa klamstvom vymania od rodičov registračný poplatok.A potom nápišu že iba online kurz.A pritom od začiatku tvrdili že výučba bude prebiehať na danéj škole žiaka podľa výberu školí kde chodí rodičom.Teda iba zámienka na vybratie poslanie peňazí.A ošetrené 14dni výpoveďou čo v podstate je ďalší odrb.Treba viac ľudí aby to bol trestný čin a dať aj do tv.Tak rýchlo vrátia každému peniaze za registráciu.To ani šmejdi s hrncami nerobia ty vám dajú aspoň fejkove hrnce.Ale zarábať na deťoch takto tak to teda nie.

majka924
8. okt 2025

My sme zaplatili registracny poplatok v juni, prisiel mail, ze vyucba zacne az v oktobri. Celkom som sa vystrasila v septembri, ked som nasla tuto diskusiu. Keby mali mat online vyucbu, s tym by som v nasom pripade nesuhlasila. Nastastie u nich na skole otvorili kurz, aj nam to dobre padlo do rozvrhu, ze sa naobeduje a hned ma hodinu. Vcera mala dcera prvu hodinu a bola zatial spokojna. Platit budeme az od oktobra, nie za september, kedy hodiny neboli.

alenuska222
21. okt 2025

@nivea123 Ahoj. Aj ja som zaplatila dvom synom, čiže 70€.
Najprv, že sa to posúva na október, potom že nie je dosť detí a výučba bude online. S tým som nesúhlasila a chcela som peniaze naspäť, ale odpísali mi že to nejde, že to bol registračný poplatok. 35€? Čo im jebe? Takto zdierať ľudí. Podľa mňa to mali takto naplánované dopredu. Vydrankať od mamičiek peniaze a výučbu nezačať. Svine sú to.

nivea123
autor
22. okt 2025
@alenuska222

@nivea123 Ahoj. Aj ja som zaplatila dvom synom, čiže 70€.
Najprv, že sa to posúva na október, potom že nie je dosť detí a výučba bude online. S tým som nesúhlasila a chcela som peniaze naspäť, ale odpísali mi že to nejde, že to bol registračný poplatok. 35€? Čo im jebe? Takto zdierať ľudí. Podľa mňa to mali takto naplánované dopredu. Vydrankať od mamičiek peniaze a výučbu nezačať. Svine sú to.

@alenuska222 u nás sa výučba začala, tiež od októbra, ale začala sa normálne v našej škole. S tým, že som sa pýtala, ze keď sa teda jeden mesiac neucilo(a malo sa) ci je jeden mesiac platba odpustena. Ze áno, tak som v septembri nevyplatila.