Ste spokojné so školskou taškou na kolieskach?
mate skusenosti,kde ste kupili,ste spokojne?dakujem
Školák ci školácka pri ťahaní bude natočený na jednu stranu, to nie je zrovna super pre vyvíjajúcu a rastúcu chrbticu a svaly, normálna taška ci batoh na obe plecia je vhodnejšia
Kufor na dovcu sa kolieskach je OK, ale nie ma každodenne nosenie
koli zdraviu urcite nie, a neviem si predstavit v zime ako dieta by tahalo tasku, keby sa mu na kolieska nalepil sneh🙂
keď sme my šli kupovať,tak som o taškách veľa čítala a nie,nie je dobrá...premietni si vašu cestičku do školy,zrejme to nie je rovný chodník + najlepšie je nosiť tašku na chrbte
Zdravie + sneh a mlaky na cestach = dovod preco 99% deti ma klasicke tasky 🙂
Taška na kolieskach (nielen školská, akákoľvek) je vhodná tam, kde sú rovné chodníky. Teda na Slovensko by som ju neodporúčala.
Nekupila by som ju do školy.
úplná blbosť - sama vieš, aký je rozdiel, či máš voľnú jednu ruku alebo dve... dážď a sneh - vieš si predstaviť ťahať tašku po chodníku? samotná konštrukcia niečo váži a zaberá využiteľný priestor tašky... to je vhodné tak na dovolenku ako batožina alebo nákupný vozík, ale určite nie na každodenné nosenie kamkoľvek...
Urcite nie, je ovela tazsia, ako obycajna na chrbat...a tie lahke su nekvalitne jednorazovky.
Je to somarina , nikdy ju nekúpim dcére

nikdy v zivote by som nekupila taku tasku .