Štrajk učiteľov - postrehy, názory
Kedze su tu uz dve temy o Strajku, ale obe su Otazky, kde je mozne pridat len jednu odpoved, rozhodla som sa zalozit Diskusiu, aby tie, co chcu, mohli pripadne napisat aj viac ohladne tejto polemiky.
Takze, kto chcete prispiet viac nez jednym prispevkom a diskutovat, sem sa.
@angelinja vypni si caps lock a ukludni sa...
Necitala som celu diskusiu...ale kedysi bol ucitel popri fararovi a richtarovi v dedine vazena osoba..ludia boli jednoduchi, nevzdelani..ale urcite nie zavistlivi v takejto miere ako dnes..ked niekto robil pre spolocnost (pre deti) tak ho mali ludia v ucte...teraz su vzdelani s VS pomaly vsetci a je to len horsie....Netvrdim ze vsetci ucitelia su zapaleni pre svoju pracu..ale este existuju taki ktori to beru ako poslanie a nie iba prijem ("pracu" )...
@aristka bože tvoje vyjadrovanie hovorí za všetko....učiteľ nevychováva dieťa? samozrejme, že rodič hrá vo výchove prím, ale ty si myslíš, že len a len rodič formuje dieťa??? tak potom si dosť mimo
@natalym bezplatne ako bezplatne...cestovne, strava, skriptá tiež niesu lacne...a kazdy docent rad preda svoje ,,veldielo,, za 10 eur knižočka ku skuške ,,o ničom,,....zial...je to tak. A neda sa všetko kupiť od starších študentov, plus prace treba pisať na PC, tlačiť...papier, toner, hrebeňova väzba...su to prkotiny ale aj tie treba mať...zadarmo nie je nič...ani kura nehrabe.
@angelinja a nemyslíš si, že na to treba aj nejaký efekt? Načo by bol štrajk cez prázdniny? Však rodičia by boli v pohode. Takto sa možno aspoň trochu zamyslia, alebo vidím, skôr naserú. a k tej kaviarni.... NO COMENT...... a k tvojim ďalším slovám.... už vidím, prečo je táto krajina tak v prdeli ako je.
Viacere tu pisete, ze vsak si nemala ist studovat alebo mohla si ist studovat nieco ine, alebo vsak ked sa ti nepaci chod robit predavacky, ......
Choreeeee, uplne chore
Ak by Mali ludia fakt takyto pristup, tak dodnes hikame nad kolesom a achkame nad teplou vodou
Zial, narod, ktory si nevazi ucitelov si nezasluzi nic lepsie ako mame .....
@sardinka335 Ale to hádam normálne, nie? Však ok môžu to celé spoplatniť a papier bude inclusive.
skratka, pravo na strajk ma kazdy zamestnanec v SR. Kto si to pravo nevie alebo nechce uplatnit, nech nenadava na ucitelov a hlavne nech nezavidi 😉
@libka1 sak mudra je....klofla si bohača, omotala kolo prsta ma s nim decka a zivi sa tým čo vie najlepšie - telom...a diplom ma z Plzenskej univerzity, vykričanej...ta sa nestrati...kontakty, kočky...kontakty...
@sardinka335 😀
nooo babule ale ste sa tu rozohnili 😀 😀...
vdaka bohu za takúto odreagujúcu tému od všetkých tých ..výtokov,čiarok,testov(aj IQ),manželov a kojenia 😀..
Baby, ja som ako dieta chcela byt ucitelka, ale casom som pochopila, ze na to nemam, to musia robit ludia, ktori fakt vedia mat radi VSETKY deti a citia svoju pracu ako poslanie. Ja ten strajk velmi podporujem, je to podhodnotena praca, ucitelia su doleziti vo vychove nasich deti, mali by to robit ti, ktori na to maju a su fakt dobri.
PODPORUJEM STRAJKUJUCICH UCITELOV 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@mariamaria88 kedysi aj ucitel bol iny ako teraz!!!

@evittam ale vieš prečo to tak je? Lebo si to sprostí necháme.