Štrajk učiteľov
Mam na našich ucitelov svoj nazor, ale chcela by som ich rano ich rano posadit (skoro rano) do prace kde by makali do vecera za 400-500 eur s 20 dnami dovolenky, nemozu si zobrat ocr, lebo zamestnavatel to netoleruje. Ich deticky nemusia vstavat o piatej rano alebo pol siestej. Nech sa pozru kolko hodin odrobia. A to ze sa doma pripravuju, mozno tak vysokoskolky ale urcite nie na ZS. Viem, ze deti su neposedne, horsie, je to vplyv hormonov a prostredia. Ale ta prisnost a mnozstvo ucenia je chore. Radsej keby nemali tolko prazdnin a volna a isli by miernejsim tempom.
Ucitelia som sklamana !!!!!!!!!!!!!!!!!!! bodaj by vam nepridali.
Urcite taka zdr. sestra alebo clovek co pecie chleba alebo magistra v lekarni si zasluzi zvysenie viac ako vy
http://www.sme.sk/c/6620309/u-caplovica-kupuju-...
takze nie su peniaze na platy ucitelov...necudo, ked sa takto safari!
@jajka257 prepac to ako naco si reagovala?
@jajka257 staraj sa o svoje deti a mojmu daj pokoj je mi totalne ukradnute co ty si myslis. Zatlieskaj si aka si skvela a mudra tym co si napisala. Hned vidno ze to pisala ucitelka. Staraj sa radsej aby si mala vyssi plat lebo vam to nejako nevychadza.
@gabikastorinska radsej nekomentujem tvoj prispevok, lebo niektore ludske vlastnosti sa komentovat ani bez sarkazmu nedaju.......
@jajka257 s takou osobou ako si ty si nemam co povedat. Nemala si vobec reagovat na moje slova kto ta oto prosil?! Nemam si viac co stebou povedat.
@jajka257 ja mozem mat nazor aky chcem zijem v demokratickom state!!!!!!
Ludiaaaaa ucitelia, ved sa uz spamatajte, nenechajte sa oblbnut, ked je raz strajk tak so vsetkym vsudy. Aka dovolenka, ake neplatene volno, ake chybajuce dni do zapoctu? Aky stafetovy strajk, ake vyjadrenie pravnika? Ved uz neblaznite. Zabudnite na toto vsetko, nenechajte sa odviest od problemu, Ved je to fraska, chodte pekne domov a cakajte az Vas sam stat(prezident) vyzve cez media aby ste sa vratili ucit, ved on chce povinnu dochadzku a aby narod nebol blby. Pytajte viac, ved to je ubohych 50eur to akoze si velmi prilepsite? To nepocitite to akurat zaplatite elektinu a plyn a budete sa tesit ako vam je lepsie ako ste vyhrali strajk? Ja by som pytal aspon 100eur naviac je to jedno kolko to bude percent. Ved si z vas len utahuju smeju sa za oknami. Strajk je vynimocna situcia tak sa to musi predsa aj vynimocne riesit, pytajte aspon tych 100eur a samozrejme zaplatit tie chybajuce hodiny akoby ste boli v praci akoby sa vobec nic nestalo, ved ten balik penazi na vyplaty je, ak vam to nezaplatia tak este na vas zarobia co to nevidite? Ved stale len zdrazuju predavaju nase pekne Slovensko oni neziju z blbych 500eur, na dnesnu dobu aby clovek aspon normale slusne zil potrebuje tu tisicku. Ved ratat este vieme. Drzim Vam palce a dakujem aspon za precitanie.
@mirosmutny MIRO NA HRAD:
for all : v novom plus 7 dni, posledny clanok, velmi trefneee 😅
Aspoň takto: http://www.hlavnespravy.sk/strajk-vlada-ponukla...
Vydím že vy neviete o učiteloch nič!!! (moja sestra ju učitelka na zš) a ona (aj každá učitelka) si musí pripravit učivo na kždý den po prípade prezentáciu o látke ktorá sa preberá, a tým maličkým deťom musí všetko vysvetlit tak aby ich to bavylo, a hocikedy sú zo žiakmi aj problémi. A keby "hociktorá učitelka" mala žiť napr.: sama z dvoma detmi, ako má za taký smiešny plat zaplatiť byt, kúpiť stravu na každý deň, a po prípade kúpiť detom nové šaty???? hm?? nad tím ste sa nikto nezamyslel (aj keby neviem čo v tej práci robyla, nemôže mať taký malý plat a nemôže z toho platu vyžiť!!!) A KEBY NEBOLI UCITLKY- NEBOLO BY PREDSA NIC!!! ( ved keby neboli ucitelky nikto by nemal vzdelanie a nemohol by študovať dalej, a nebolo by nič.) TAK SA NAD TIM ZAMISLITE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😠
Aj tých 7,5 percenta je veľmi málo, pretože sa to vyratúva z tých biednych platov. Takže keď učiteľ zarobí 400 eur, tak si prilepší o 30 eur, za čo sa dá ledva urobiť nákup na víkend pre rodinu. Hanba, že ešte aj toto si museli učitelia takto "vydupať". Držím im palce.
Moja susedka je ucitelka momentalne na materskej.jej muz tak isto.minuly tyzden sa jej pytam ci manzel strajkuje.ona ze nie a preco? Co by. sa tym zmenilo? A nakoniec povedala keby pracuje aj tak by nestrajkovala len z toho dovodu ze ucitela nie su na tom az tak zle.asi tolko.ja osobne do toho nevidim ale ona ano.
Dnes som bola u lekara a v cakarni som sa "pobavila" na tom, ako sa starsia pani stazovala inej, ze co ti UCITELIA vobec robia, ked tie decka furt len vrieskaju, su nevychovane a ani len v autobuse sa nepostavia, ked niekto starsi vojde. No ze sa nehanbime, ucitelia, co vlastne este chceme, ked ani v takych zakladnych veciach nevieme tie deti vychovat 😀 - ved oni predsa RODICOV asi nemaju... 😠
Ved teraz su deti tak rozmaznane. Netreba ist daleko - staci kuknut mk. Mamicky uz nevedia co by vymysleli len aby svoje deticky vyhyckali do zblaznenia. Ved ja chapem, ze svoje deti miluju a chcu im dat vsetko, ale aj to vsetko ma svoje hranice. Nase mamicky take neboli. A pamatam sa ako dieta este aj doma dostalo po zadku ak malo zlu znamku ci poznamku. Dnes? Dnes dostane "po zadku" ucitel lebo ten je podla nich nachybe.. Je normalne ak 10-18 rocni ziaci ucitelkam nadavaju do p.c a kur..v ? Priamo na vyucovani. Mam kamaratov ucitelov a maju to tazke. Hlavne ti na zs a ss. Okrem toho ked nepridu do skoly lebo je pisomka ci skusanie tak im rodicia v pohode napisu ospravedlnenku. Tak kde je disciplina ked ucitel nema od rodicov ziadnu podporu?

@brumka no sukromny sektor prave strajkue, zamestnanci televiznej fabriky.. 😒