icon

Štvrták odmieta šport

13. sep 2022

Ahojte. Potrebujem radu ci povzbudenie. Moj syn uz od prveho rocnika odmieta chodit na sportove kruzky. Jeden rok nechodil na vobec ziadny kruzok. Trapi ma to, lebo je potom nesustredeny neposedny a potrebuje pohyb ako sol. No jeho nic nebavi. Chodil na futbal, vzdal to ze trener krici. Potom tenis, odisiel lebo tam uz nechodil nikto z kamosov. Neskor basketbal, a tam ze je to tazke, dnes tam neboli ziadni jeho kamosi a uz tam teda len sedel na lavicke, vdaka comu ho trener asi nezoberie. Plavanie vraj neznasa (pritom ked je niekde len s nami rodicmi tak to miluje), a nic ine uz v okoli nie je. A aj tak by dalej nechodil, lebo tam nikoho nepozna a on v cudzom kolektive ani dvere neotvori. Ma este niekto taketo dieta, alebo som sama a teda som urobila nejaku chybu? Je skor introvert.

Strana
z2
simca06022011
13. sep 2022

@luccija tiez som mu to povedala a aj ohybnejsi :DDD ja ju presvedcim a bude mi jedno co vravi, len ona je hanblivka, tak je to o to tazsie, vzdy "vplyvame" obaja pozitivne aby sme ju niekam "postrcili" :D

janickacrazy
13. sep 2022

Môj chodí na varenie, tiež nechcel športový krúžok, ale s nami cez prázdniny stále bicykel, plávanie, kolobežka, atď. Proste len tak rekreačné ho to baví, ale tréningy nie.

sense
13. sep 2022

A prečo by musel chodiť na krúžky. Moja síce chodí na balet a tanec ale športovy to nie... A načo ved majú v škole 2 hodiny telesnej, hodinu plávania, a športovať resp turistikovat, ci bicyklovať môže aj so mnou.... A jeden rok odmietala úplne krúžky tak načo ju trápiť, prišla d omov spravila úlohy a lietala s kamarátmi po vonku takže pohybu mala až az

nwnw
13. sep 2022

Skus individualnejsie sporty. Mozno MTB, korculovanie tam mozes ist aj ty s nim do kurzu, atletika je pre celu rodinu aj gymnastika.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
renab
14. sep 2022

Mojho starsieho syna by si na ziadny sport nedostala. A ani na iny kruzok. Introvert so zaujmom o elektrotechniku a fyziku. Cele dni doma v knihach a pri pokusoch. Az na vysokej skole sa zacal venovat sportu. Som rada, ze to prislo, aj ked vyber jeho sportov ma vobec netesi.

nwnw
14. sep 2022

@renab daj ake 😄 som zvedava, lebo u nas najstarsi synovec tiez taky radioamater no a teraz si robi vodicak na motorku (mama z neho sediva).

renab
15. sep 2022

@nwnw zjazdy na horskom bicykli, lezenie a slackline...

nwnw
15. sep 2022

@renab ved to je v pohode. Iba treba vybavenie..

renab
15. sep 2022

@nwnw obidve kolena odoperovane, pady zo skaly a to chodenie ponad priepaste a skakanie na lane, no neviem... na bicykli ho uz 2x zrazilo auto a cakam, kedy pri tom zjazde ostane niekde na strome... uz ani nechcem vediet, ked niekde ide..

janickacrazy
15. sep 2022

@renab preboha a že vraj športom ku zdraviu, no neviem teda 🤔

shee11
15. sep 2022

Tiež máme introverta a nejakým zázrakom už 1.5 roka chodí na judo 🙂 A velmi vela mu to dáva. Zažil dobré aj ťažšie veci (súťaže, camp), ale vidím, že to povzbudenie, ked sa prekoná a niečo dokáže je preňho na nezaplatenie. Dúfam, že mu to vydrží, lebo mimo tohto ho bavia všetky tie intorevertské veci - technika, veda, pokusy, kreslenie... atd 🙂)

slavomira236
25. sep 2022

Môjho 9 ročného šport nebaví tak ho na žiaden nutiť načo ak nechce teda okrem vody skúsila som tohto roku plavecký no nevzali ho bolo veľa prihlásených asi no nakoniec tie plavárne aj tak neviem či budú keď sa bude šetriť ..v škole si vybral šachový...dcérka predskolacka tá je viac pohybovo zdatna tak zacala tanečný na zuske plus ju baví maľovanie tak tiež výtvarná na zuske tento rok zacala

Strana
z2