icon

Sú tieto šaty vhodné na obyčajný deň do základnej školy?

barbaratothovaa
13. jún 2022

Ahojte dámy myslíte si že sú tieto šaty vhodné na obyčajný deň do základnej školy.
Dcéra by si ich chcela dať len neviem či nie sú na nejáke oslavy a tak.

Sú tieto šaty vhodné na obyčajný deň do základnej školy?Sú tieto šaty vhodné na obyčajný deň do základnej školy?
Strana
z2
tyrkysova_kobyla
13. jún 2022

@barbaratothovaa podla mna su vhodne aj aj, zalezi, ako sa k tomu doladi 🙂

januska12323
13. jún 2022

Dcéra je žiačka alebo učiteľka?

barbaratothovaa
autor
13. jún 2022

@januska12323 žiačka chodí do 7.A tie šaty som kúpila tu na modrom koníku tak som dala pôvodnu fotku

pribinak
13. jún 2022

@barbaratothovaa tá siedmačka si chce toto pohrebné oblečenie vôbec obliecť ?

Mam neter — krsniatko siedmačku a teda chodí dosť inak oblečená

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
adri266
13. jún 2022

@barbaratothovaa Ja si myslim, ze na denne nosenie vhodne nie su, ale bezne vidim deti oblecene v roznom obleceni-od vytahanych a deravych teplakov, po saty vhodne na oslavy.

Mozes dcere vysvetlit, ze tieto saty sa hodia skor na oslavy, ale na druhej strane, nezakazovala by som jej ich. S riflovou koselou mozu vyzerat ok. Inak, moja spoluziacka, ale SS, nosievala taketo s kanadami 😎

stanulienkat
13. jún 2022

Sú troška slávnostnejšie, ale v takomto pubertálnom veku si myslím že sa nič nestane ak si ich da do školy. Teraz čo vidím, deti majú hocičo na sebe poobliekane.

jjanulienka
13. jún 2022

Akoze vždy lepšie toto ako niektoré , ktoré vidím vonku na ulici. Sú slušne prečo nie keď sa jej páčia 🤷🏽‍♀️

pribinak
13. jún 2022

A to dievča ich vôbec videlo?

malapepka
13. jún 2022

Deti chodia poobliekane naozaj rozne. Jedni v teplakoch, ini elegantne. Teraz dost dievcata nosia biele kosele k sukniam, tak mozno skombinovat slavnostne s obycajnym.

nafka0483
13. jún 2022

@pribinak Ved v uvodnom prispevku pise, ze dcera by si ich chcela dat.
A pohrebne oblecenie? Vsetko co je cierne je pohrebne?

pribinak
13. jún 2022

@nafka0483 určite všetko čierne nie je pohrebné, zas nedramatizuj, ale tieto šaty sú

nafka0483
13. jún 2022

@pribinak Podla mna zas nie su 🤷‍♀️

pribinak
13. jún 2022

@nafka0483 však keď slečna chce, nech si ich oblečie 🤷‍♀️🤷‍♀️ ale a mna siedmačka v týchto šatách? Pohreb

ysseba
13. jún 2022

Podľa mňa nie sú moc vhodné na bežný deň. Kvôli tej sieťke či čo to je. Ale nech si ich dá posledný deň na vysvedčko. Alebo prvý po prázdninách. To sú také nazvime to slávnostnejšie dni 🙂

lopka1313
13. jún 2022

Mozu byt slavnostnejsie, ale kludne si ich viem predstavit s riflovkou a teniskami aj na klasicky den, ked sa rada oblieka elegantne. Proste rozbit tu eleganciu niecim strelenym 🙂 pripadne este nejaky farebny opasok 🙂

barbaratothovaa
autor
13. jún 2022

@pribinak ale ja som tiež toho názoru že čierne oblečenie nie je len farba smútku ale aj farba elegancie 🙂

pribinak
13. jún 2022

@barbaratothovaa píšem niekde že je to len farba smútku?

simca06022011
13. jún 2022

Nie na bezne nosenie podla mna nie. Prilis vyzývave sa mi zdaju ale inak ok. mozno je to u nich v skole ok. Nosia kadeco deti. U nas zakazali krátke sukne, croptopy a aj tak to deti nosia. Jedna skupina to a druha veci o 5 cisiel vacsie 😂

simona1306
13. jún 2022

Jasne ze su vhodne, konecne mlade dievca co si nechce obliect otcove teplaky a tricko po 3rocnej sestre. Za mna pochvala pre dceru za vkus 🙂

20erika07
13. jún 2022

@simona1306 presne 😄

matabb73
13. jún 2022

@pribinak to by si mala vidieť triednu fotku mojej dcéry v siedmej triede, minulý rok. Polovica detí v čiernej. Moja mala čiernu skladanú sukňu a čiernej tričko s nápisom. Ani som sa nesnažila presvedčiť ju na niečo iné, lebo na to vždy dostanem odpoveď, že som už stará a nerozumiem móde. Proste puberťáčky.

matabb73
13. jún 2022

Mne sa tie šaty páčia a kľudne aj na bežný deň. Ak sa páčia dcére, tak ich kúp. Dá si k tomu riflovku a nik nebude riešiť či sú slávnostné.

matabb73
13. jún 2022

Aj moja 13-ročná ich schválila.

pribinak
13. jún 2022

@matabb73 máš problém s porozumením pisaneho textu? Ja NIKDE nepíšem že ciernu decka nenosia, alebo že je len a len pre to dospelé ženy v zrelom veku, ja píšem že tieto konkrétne nie sú podľa mna pre 13 ročnú kočku

matabb73
13. jún 2022

@pribinak ja z nich taký pocit nemám. Asi nemáš dcéru v puberte, lebo takéto šaty nosia. Myslela som, že myslíš čiernu farbu. Ale dík za milý komentár.

alanko20
13. jún 2022

@simona1306 🤣🤣

jajka257
13. jún 2022

@barbaratothovaa podobne som nosila, keď som mala 15. K tomu traktory a hajde. Takéto šaty sú fajn. A hlavne, keď ich mladá chce, nech si dá. Lepšie ako neforemne vrecia co mladi nosia.

barbaratothovaa
autor
13. jún 2022
janiikkk
13. jún 2022

@barbaratothovaa ak sa páčia jej a ona si ich chce dať,tak by som to neriešila. Mne mama veru nehovorila v už takom veku čo si môžem a nemôžem obliecť,no a otec už vôbec 😀

Strana
z2