icon

Sú tieto šaty vhodné na obyčajný deň do základnej školy?

barbaratothovaa
13. jún 2022

Ahojte dámy myslíte si že sú tieto šaty vhodné na obyčajný deň do základnej školy.
Dcéra by si ich chcela dať len neviem či nie sú na nejáke oslavy a tak.

Sú tieto šaty vhodné na obyčajný deň do základnej školy?Sú tieto šaty vhodné na obyčajný deň do základnej školy?
Strana
z2
elenka.k
13. jún 2022

@barbaratothovaa Áno sú vhodné, a keď moja bola 7čka iba čiernu nosila. V pohode. Módu robí každý sám za seba a hlavne štýl, čo komu padne za pohodlné.

lucpro1
13. jún 2022

preco by neboli, su jednoduche, pekne, podla mna kludne 🙂

jannka89
13. jún 2022

@barbaratothovaa napr. s teniskami a riflovou bundou v pohode ;)

viestta
14. jún 2022

@barbaratothovaa toto sú šaty, ktoré spadajú do kategórie malé čierne, teda skôr spoločenské šaty na nejakú príležitosť. Ale keďže dnes dievčatá chodia do školy aj vo flitrovanych topoch aj v potrhaných rifliach, myslím si, že je to úplne sumafuk, či v ich pôjde do skoly

dada0902
14. jún 2022

He mne trosku prišlo smiešne ze si napísala 7A a nie len ze je 7macka 🤭 a k veci sú pekné teraz je iná doba baby sa fintia viac ako my za mladi len aby sa za ňou polka chlapcov neotacala 🤭🤭

banalu
14. jún 2022

Riflovka, tenisky na styl konverz a farebna kabelka a bude kocka 😉

lubina
14. jún 2022

@barbaratothovaa ked sa ku nim dobre "doladi", tak sa daju aj do skoly. Moja dcera by ku tomu dala biele botasky a nejaku riflovu bundicku a kludne by tak isla aj do skoly 🙂

palomka
14. jún 2022

@barbaratothovaa sú super 👌

veronikazuko
14. jún 2022

Nevidím dôvod prečo by nemohla si to obliecť na bežný deň do školy 🤷

miadi
14. jún 2022

Mne pridu trochu sviatocne na nejaku formalnu akciu. Ale riesila by som to skor snou ze ked chce.. Moja zvykla nosit do skolky krasne saty a potom uz prvacka nechcela ze su moc sviatocne Lebo vsetky decka len šortky a tricka. V 14r som nosila len cierne veci do 15-16. A na VS som nosila nepalske gate a hindu top az sa mà jeden profak opytal ci som slovenka. Je to trochu extra na bezny den lebo su skor vecerne little black dress .. ale ked sa to hodi jej osobnosti preco nie. Podstatne je ako sa v nich bude citit ona nie co si druhi pomyslia.

lenkadenisa
22. jún 2022

Ja by som ich v jej veku dala s teniskami a hotovo. Dnes sa nosí všetko.

cervenaruza123
22. jún 2022

@barbaratothovaa Podla mna pre pubertiacku su vhodne na skoro hocikedy. To je vyhoda puberty, ze sa dievcata este nemusia extra drzat nejakych pravidiel prilis a mozu experimentovat. Moja 21-rocna sestra nosi skvele saty na bezny den, ktore by som si uz ja ako 30-rocna nemohla dovolit len tak. Na nej vyzeraju osviezujuco a vkusne, na mne by v mojom veku boli uz cudne. Nech skusa, experimentuje, aj uvidi v com sa citi dobre aspon. Dospele zeny niekedy tento styl nosia tiez denno denne, ak maju taku pracu. Ved vsetky pozname zeny, co maju elegantny styl, ine sportovy, ine divoky ci romanticky. Mlade dievcata maju vyhodu, ze tieto styly mozu fakt skusat, menit, kombinovat. A mali by to robit, aby nasli to, co je pre nich naj, kym dospeju.

a_adamcova
22. jún 2022

Čierna je teraz trendy medzi deckami, a vo veľkom ju nosia. A aj ja ju mám rada 🙂 Ak si ich chce dať, tak nerieš, dievčatá v tomto veku, aj v nižšom už majú svoj vlastný vkus. Ak jej to nepríde moc, tak nech si ich kľudne dá 🙂

vsauce_
22. jún 2022

Ja som bežne chodila aj počas základnej školy v čiernom a v čiernych šatách ako wednesday addams pomaly 😀 Že pohrebné 😀 Jemine, presne kvôli takýmto názorom som potom išla na umeleckú školu, kde tak chodil každý druhý a nikto nič neriešil.
Keď sa dcére páčia a cíti sa v nich dobre, nech sa rozhodne sama.

srdeenko19
22. jún 2022

Ja keď vidím pozobliekane dnešné deti v tých obrovských tvrdých rifliach, vo flanelovych koseliach xxl po tatovi kľudne si ich môze dat hocikedy. Sú pekné. 😊

Strana
z2