Sú tu maminy, ktoré učiteľkám nič nekupujú?
Môj syn je druhacik a hrozne nemá rád svoju učiteľku. Je to taká vyhorena staršia učiteľka, ktorá iba vrieska a nič ich poriadne nenaučí. Zadá domáce úlohy a rodičia učte sa s nimi. Ja naozaj jej nemám chuť nič kupovať. Je na tom ešte niekto tak ako ja?
@kacena4 už som sa zľakla ze poukážku na wellnes a veci podobne, kamoška tak zažila ale odmietla sa na to vyskladať,, my ideme pero, zápisník a kvietok malinky
moja dcéra mi povedala že triednej idú dať spraviť tortu... čítate dobre. Ja som len prevratila očami, ale dcéra spokojná - že sa na tom zhodli celá trieda. majú 18r. takže do toho im už zasahovať nikto nebude...
aj ďalšia dcéra určite pôjde s kyticou - triednu miluje.... sš. neriešim radšej .
@deti95060810 oooo ale toto je aky vymakany napad 😂 urcite trieda tusi, ze sa to pani ucitelke nebude chcet cele vlacit domov, tak sa s nimi pekne podeli! mudre! 😂
@monnci2226 možno máš pravdu... 😉
Takže opýtala som sa syna, či pôjdeme spolu kúpiť učiteľke kvet a on mi povedal, že môžme ísť kúpiť, ale dá ho mne 🙂
Ja som tiez velmi vahala ci nieco kupit ale povedala som si ze tych par eur na nejaky kvet obetujem lebo triedna je to hrozna. Furt len ziape, neprijemna zena a vsetko jej vadi. Sa divim ze jej nevadi ze tie deti v triede dychaju 🙄 Uz od prveho rodicka mi bola nesympaticka a podla rodicov viem ze nejsom jedina. Syn konci 4.rocnik a ja pevne dufam ze uz ju mat nebudu. Ale nic viac kupovat nebudem. A ked ma este do konca skolskeho roka niecim vytoci tak prisaham ze jej kupim parny pocet kvetin 🤣🤣 ten sa tusim dava na hroby 🤣🙈
Len ma v tejto súvislosti napadá, že prečo rodičia v MŠ očakávajú darček ku dňu matiek a otcov. K tomu má deti viesť druhý rodič. Nie sú to matky a otcovia učiteliek.
@kacena4 bože to je názor 🙄
Dúfam že ti ani muž nikdy taky zbytočný kvietok neprinesie... ani deti na deň matiek a pod.....
@miselka007
parný počet je fajn - idealne kaktusy 😂 a ako dekoráciu k tomu gumoveho hada, také symbolické 😁
@len_nig ved ten kvietok úplne stačí
Aj čokoláda v akcii za 0,65 centov úplne stačí
Tu nejde o to, kto prinesie viac a drahšie. Ani o to ze bude Mat tých čokolád 15 a kvetov 20....
Ten pocit, keď odchádzate na konci sk.roka s kvetmi v ruke je naozaj neopísateľný pocit. Je to krásny pocit, kedy si uvedomíte, že celý ten namahavy rok stal za to a že si rodicia všimli vašu snahu a obetavu prácu. Ak je ta učiteľka fakt hrozna....tak na to neviem odpovedať. Asi len ze to treba riešiť s vedením školy.
Je to dosť zle ak na ňu neviete nájsť ani jedno pozitivum
@lonely66 nie nehrozia a diiky bohu 😁😊
@svetlonos vidiis a kaktus ma nenapadol 🤔🤣 este silno porozmyslam..mam na to tyzden 😅
Pri darčekoch je jedna dobrá pomôcka. Dajte len to, čo by ste sami chceli dostať. Práve tento hrnček, pero, kvet, čokoládu, kávu?
Autorka, spýtaj sa syna či chce učiteľke niečo dať. Keď povie že nie rešpektuj jeho rozhodnutie.
@simona20201309 dostaneš odpoved, že nieje učitelov, nemaju za koho vymenit, a čím viac sedíš v riaditelni tým je to horšie a stočí sa to proti tebe , riaditelnu brat utokom a niečo riešit ked sa už zo zufalstva dostaneš do fázy že už fakt nemáš čo stratit
Nie ved darčeky sa davaju len tym oblubenym učitelkam.Dalšia vec zależi či ho bude mat aj dalši rok, ak ano tak naozaj len symbolicku drobnost za 3 e čokoladu a hotovo.
@sara07 treba sa zamyslieť prečo nie sú učitelia a prečo nemá kto učiť.
Nie je to len o peniazoch. Veľa učiteľov učí lebo je to pre nich poslanie ale práve ten status učiteľa v našom štáte spôsobuje to, prečo to už o chvíľu nebude chcieť nikto robiť
Veď sa pozri.... načo kvet pre učiteľa na konci roka??? Sak ma plat. Rodic ma problém poďakovať učiteľovi za to, že vzdeláva jeho dieťa, formuje jeho osobnosť a v mnohých prípadoch nahrádza to co na robiť rodina, pripadne nápravuje chyby ...
Učiteľ robí väčšinou o 100% viac ako je jeho náplň práce. Ma v rukách detskú dušu. Preto ma fakt mrzí ze rok co rok sa riešia témy ,, nosíte kvet ucitelkam" - nie nikdy, načo, Sak majú plat, to je sprosty zvyk ....A pod....
Ten plat je niekedy nižší ako má čašník bez maturity.
Asi toľko
A takto potom vyzerá celé naše školstvo
Učitelia sú demotivovani nie len prístupom nášho štátu ale HLAVNE rodičmi a žiakmi.
@deti95060810 inac toto ma napadlo, ze tortu. Ak je ucitelka normalna, tak sa pekne podeli s detmi. Je to super napad. 👍
@cimage masi 4taci budu mat tortu deti ale deti ucitelka kyticu a poukazku do zlatnictva
Nekupuj nič, je to úplne v poriadku
@elzena2 toto je sila. S tymto by som ja urcite nesuhlasila a kludne by som to aj ucitelke vysvetlila. Co ak ten strom nema kde zasadit? Co ak by chcela iny strom? Toto si snad kazdy sam zariadi, ved ten strom sa doziva vela rokov, co je pekna spomienka, ale ak ho naozaj nechce, tak ju to skor bude stvat. Toto odsuhlasili vsetci rodicia? Ja ako ucitelka by som drahy dar neprijala a nech si to rodicia poriesia.
Nedala by som nič.
A od septembra by som riešila prestup syna do inej triedy, keďze so správaním učiteľky sa podľa mňa pohnúť nedá..
@simona20201309 nie je učitel ako učitel , ako nie je čašník ako čašník, ja proste ked nie som spokojna s kuchynou a obsluhou nenechám ani cent
aby si určoval učitel čo chce dostat -ano sú také prípady - je za mna zvrátené už
tiež dovolenka, poukažky do zlatnictva atd to je vrchol - je to forma uplatku proste ...
sú učitelia čo by som ich vedela nosit na rukách aj si ich fakt vážim ale su učitelia čo nemaju čo učit
zas čašník má minimálnu mzdu a čo si vybehá to má, učitel má tabulkový spodok čo je rozhodne vyššie ako minimálna mzda + triednictvom atd si to vie zvyšít, prípadne počtom rokov , čo čašník má roky proste ten istý základ - min mzdu
ten kvet alebo čokoláda má byt prejav podakovania, ale ked sa nemáš za čo, tak mám učit dieta ,nevadí že to tak nik neciti, to je v poriadku , pretvaruj sa a zahraj štastné dietatko čo zo srdca dáva kvietok ?
netreba zbytočne glorifikovat učitelov, sú to ludia čo si vybrali povolanie ,tak ako zvyšok sveta s + aj - , majú plat ktorý sa im zvyšuje ,skôr by im mali zlepšit výrazne pracovné podmienky , ubrat papierovania - ale toto nie je alebo nemalo by byt v rukách rodičov
učitel čo je pan učitel dostane kvet alebo iné veci bez mk, bez toho pýtania bez uvažovania, toho človek vie pozdravit , spytat sa ako sa má aj na dôchodku -nerob zase z rodičov nesvojprávne svine čo nemaju nárok na nič len na nehynucu vdaku
školská dochádzka je povinna , a každá škola to zvláda inak, niekto napr inkluziu aspergra zvláda že ti padá sánka a hlboká poklona, niekto nuti do takých vecí že máš chut zbit toho učitela keby to pomohlo, len sa dívaš ako puk ako to vôbec môže preboha - úplná topka je ked je to to isté dieta ...............ASI TAK
jednoducho ked je PAN učitel/lka absolútne ta nenapadne ani riešit otazku či dám kvet alebo nedám odopoved je jasná,nemáš potrebu zistovat iný názor alebo čokolvek .. nepovieš dietatu nič nebudeme kupovat , necháš ich nech vyberu alebo schvália
My davame kvety. Kvet a dezert.
Ale napr ja to beriem tak, ze učiteľka, je dietatu blízka osoba, ktora s nim je dosť času. Takze pokiaľ ty si v praci, tvoje dieta stráži niekto iný.
Bud rada, ze to tak je.
@elzena2 Bože to je horror a stavim sa že je to v BA 😂

@fajnova ja už som cakala, že napises, že ho zobral a zjedol on so spoluziakmi (ak to teda bola bonboniera a pod.) 😉