Súkromná Základná škola Bajk

samanta7
13. máj 2013

Ahojte baby,

je to este asi daleko, ale rozmyslame, ze by sme dali nasho syna na Sukromnu ZS Bajkalsku v BA. Uvidime, ako este dopadne hodnotenie v CPPaP, ale teraz, v piatich, uz cita, scituje, odcituje a rad a vela sa pyta. Nechcem si prilis vela namyslat, ale keby mal nahodou primerane nadanie, preco mu to nedopriat?

Preto sa Vas chcem spytat, ci viete nieco o tejto skole? Pripadne ako ste s nou spokojni?

Dakujem.

katy1979
13. máj 2013

Skus sa spytat v teme nadane deti ake tam maju skusenosti. Ja som na nu vela nepocula a ak tak to nebolo nic pozitivne. Nevedela som najst nikoho kto ma priame skusenosti tak sme zvolili inu variantu.

samanta7
autor
13. máj 2013

Dakujem, uz som tam preniesla otazku.

samanta7
autor
13. máj 2013

Kati1979, co negativne si na nu pocula? Je to pre nas dolezite poznat plusy aj minusy. Diky. Pripadne mi posli ss.

dada07
16. máj 2013

Ahojte,
ja som na tej skole studovala celkom par peknych rokov dozadu a bola som velmi spokojna. Nic nebolo zadarmo (=dobre znamky za dobre vysledky), ucitelia boli super, pristup tiez. System to nie je pre kazdeho, ale kto sa chcel rozvijat, priestor dostal. Skola sa medzicasom rozrastla, ale "skalni" ucitelia tam ucia stale. Zivot nas pravdepodobne da zas dokopy (dcerka by tam mohla prestupit do ZS do 3. rocnika, ma potvrdenie z CPPaP a podali sme ziadost) a velmi sa na to tesim. Aj ked sme sa tam boli s manzelom pozriet, citili sme velmi pozitivnu atmosferu, priaznivu voci vzdelavaniu sa.

tolko k teme 🙂

Samanta7, drzim palce a dobre sa rozhodni.

skyler
8. aug 2013

poviem to tak nepotrebujete inteligentne dieta aby ste sa tam dostali skor protekciu a financie.na zaciatku bolo 20 v prvom rocniku a teraz okolo desat nemaju kam davat deti a dalsiu budovu maju stavat ale to je v nedohladne.