icon

Súkromná základná škola v Košiciach

ghaneska
5. mar 2013

Ahojte, prosím vás máte niekto skúsenosť osobnú alebo sprostredkovane od niekoho so súkromnou základnou školou na Masarykovej ulici v Košiciach?
Prosím ak áno, napíšte svoje názory.
Ďakujem.

sisy222
8. mar 2015

@natynka128 nemozete objektivne ohodnotit skolu,ktoru nepoznate,o ktorej ste pocula iba z rozpravania.to,co nazyvate spinou,tiez nemate overene,ze to naozaj tak nie je,alebo nebolo..cize v jednoduchosti,vyjadrila ste sa v nespravnej teme...
@ladelaila nepisete o ziadnej osobnej skusenosti,iba o ponukach skoly-to moze byt jasne kazdemu kto si pozrie ich stranku.rozdiel je v tom,ako to na skole naozaj prebieha a teda nieco nebude v poriadku,ked ma niekto velmi zle skusenosti a niekto si skolu velmi vychvaluje-myslim,ze je to na zamyslenie..

evik.z
26. mar 2015

@mravvcek masarykova ,170€

mravvcek
26. mar 2015

@evik.z to sa plati v materskej skole?

evik.z
27. mar 2015

Ano; materská.Chodí tam nás malý.

lucikuzmi10
2. jún 2015

@elpo Ahoj chcem sa ta opytat ta zakladna skola je na sposob montessori alebo je to bezna zakladna skola len su tam prvky montessori ? ci len skolka je tam montessori? premyslam o nej uz dlhsie ze tam dam maleho. dakujem vopred za info.

lucikuzmi10
2. jún 2015

@evik.z neviete mi poradit ci aj zakladna skola je tam montessori? a ako ste spokojna so skolkou? je to montessori skolka myslim vsak?

evik.z
2. jún 2015

@lucikuzmi10 vraj ano; malý tam nastupuje od septembra aj do školy. Nám sa veľmi páči; spokojnosť aj na strane malého.

milan2007
10. nov 2015

Ktorú z týchto SZŠ mi odporúčate v KE ?
http://slobody.sk Slobody
http://didacticus.eu Palackého
www.nasa-skola.sk Moldavska
Ďakujem za každý názor.

larosa
10. nov 2015

@milan2007 mozem len napisat, ktoru neodporucam- didacticus

milan2007
11. nov 2015

@larosa ďakujem za názor.
Poprosím ak ešte niekto má názor, ďakujem.

cherries
17. nov 2015

milan2007 beviem, či ešte aktuálne ale Slobody, osobná skúsenosť neodporúčam

milan2007
18. nov 2015

@cherries ďakujem, je to stále aktuálne. S manželkou vyberáme školu a zbierame informácie.

sisy222
19. nov 2015

@milan2007 tiez neodporucam didacticus!velmi neprofesionalny pristup k detom!!!

lucikuzmi10
19. nov 2015

@ghaneska Ahoj ako si sa rozhodla? dala si nakoniec na Masarykovu? ja o nej premyslam ale je tam potrebne dat dieta posledny rok do skolky vsak? dakujem za nazor 🙂

evik.z
20. nov 2015

@lucikuzmi10 nie nieje potrebné dať dieťa do pred škôlky k ním. Chcú to, ale musíš! !!

milan2007
20. nov 2015

Čím je lepšia od iných SZŠ Masarykova ?

ghaneska
autor
20. nov 2015

@lucikuzmi10 AHoj .... dcéra chodí na Súkromnú na Slobody 1, som maximálne spokojná. Na Masarykovu som ju nakoniec nedala. Nehodila sa mi tam 🙂

lucikuzmi10
20. nov 2015

@ghaneska preco sa nehodila? co ta odradilo?
@evik.z takze ak budem chciet dat dieta do skoly nemoze sa stat ze ho nevezmu lebo nebol v skolke?
ja premyslam o skolke v botanickej koli montessori lebo od roka to praktizujeme a s peknymi vysledkami

lucikuzmi10
20. nov 2015

@ghaneska a mozem sa opytat kolko stoji skolkne na mesiac a ona asi nema prvky montessori?

evik.z
20. nov 2015

@lucikuzmi10 treba to konzultovať s riaditeľkou. Syn má spolužiakov čo tam nechodili do škôlky. Tento rok sú dve triedy.

evik.z
20. nov 2015

@ghaneska no to by aj na zaujímalo?

evik.z
20. nov 2015

@lucikuzmi10 chodili sme do jaslickach do batanickej. Super. Neviem si vynachváliť 😆

jonas17
20. nov 2015

my ideme tiež od septembra do školy a na bývalú Masarykovu počúvam samé chvály. školne je dosť vysoké, ale vraj už potom netreba nič kupovať. neviete, ako tam varia? či je tam zdravá strava a tak...dakujem..

evik.z
20. nov 2015

@jonas17 Áno varia vraj super, podľa syna. Vraj chodí aj na duplu; a keď deti do jedia nemusí sa ponáhľať zostáva s ním učiteľka kým dopapa 😆 dajú di záležať na zdravej strave ( myslím napr. jogurty - ) škola má aj desiatu pre deti.

ghaneska
autor
22. nov 2015

@lucikuzmi10 Jednoducho som bola na pohovore a ohliadke školy a niečo mi tam nesadlo. Som spokojná tam kde dcérka je na Slobody.
Neviem teraz povedať, ale proste som ju dala na Slobody - to bolo pred 7 rokmi ... 🙂 A neľutujem.

ghaneska
autor
22. nov 2015

@lucikuzmi10 A ešte moja dcéra tiež nechodila do škôlky a nemali sme vôbec žiaden problém Išla rovno do školy a bolo všetko v pohode.

lucikuzmi10
22. nov 2015

@ghaneska jasne ono to je aj o pocite, dakujem za postrehy 🙂

milan2007
26. nov 2015

Dnes sme boli na posedení pri kávičke na Základnej škole, Hroncova 23, Košice.
Nie len pre tých čo bývajú v okolí celkom zaujímavá škola medzi štátnymi.
Nám sympatická, ale prísna riaditeľka.
Mgr. Martin Fazekaš ktorý nám taktiež sadol 🙂
Neviem aký sú tam pedagógovia na Angličtinu, ale učia tam aj Ruštinu 😀
My tam asi nepôjdeme, škola je zameraná na korčuľovanie a ešte nijaké športy, čo mi moc nemusíme.
O Hroncovej píšem aj preto, lebo určite je na väčšej úrovni ako jedna tu zo spomínaných súkromných škôl., aspoň na mňa tak spravila dojem. Môžem sa mýliť.

sweetsuzi
26. nov 2015

@cherries mozem sa opytat preco ste neboli spokojni so ZS Slobody? Uvazujeme o nej a rada by som mala cim viac informacii. Vdaka

sweetsuzi
26. nov 2015

@ghaneska Chcem sa opytat aky mate nazor na ZS Slobody, lebo by sme tam radi dali syna. Neviem ci ste s nou spokojna lebo na predoslej strane pisete ze ste dceru prelozili na statnu lebo Slobody nebola dobra a na tejto zase ze ste s nou spokojna a dcera tam chodi. Ale mozno len ja som neporozumela. Vdaka