icon

Súkromná základná škola v Košiciach

ghaneska
5. mar 2013

Ahojte, prosím vás máte niekto skúsenosť osobnú alebo sprostredkovane od niekoho so súkromnou základnou školou na Masarykovej ulici v Košiciach?
Prosím ak áno, napíšte svoje názory.
Ďakujem.

ifka888
28. apr 2024

@hulahop a ste celkovo spokojna? nie je tam vela deti s roznymi tazkostami? ide mi skor o rozvoj deti,ktore su sikovne

ifka888
28. apr 2024

@theresiasophia Dobry den,prosim vas mozem sa opytat preco uz dcera nechodi do felixu? a ci primerane stimuluju aj sikovne deti? mam obavu ci pripravia deti dostatocne,ked pojdu napr na osemrocne gymko alebo neskor na strednu skolu. Budem vdacna ak odpisete ,dakujem 🙂

ifka888
28. apr 2024

@jolie1 Dobrý deň, ako ste sa prosim rozhodli?mam rovnaku dilemu

jolie1
28. apr 2024

@ifka888 dobrý deň, dali sme dcéru na štátnu školu.

ifka888
29. apr 2024

@seliselka Dobry den,prosim Vas dali ste nakoniec deti do Felix? poprosim skusenosti

zuzkakikta
29. apr 2024

@ifka888 Ano, my sme dali a nemenili by sme za nic na svete. Sme velmi spokojni.

ifka888
29. apr 2024

@zuzkakikta to sa tesim 🙂 mozem zopar otazok? prosim vas nemate obavu,ci bude dieta dostatocne pripravene n strednu skolu po tej vedomostnej urovni? a rozvijaju tam aj sikovne deti?nie je tam naopak viac deti s tazkostami v uceni,ktore vyzaduju prave ten individual. pristup? budem vdacna za vasu odpoved

ifka888
29. apr 2024

@jolie1 mozem sa opytat kam? a ci ste neolutovali nakoniec,ze ste nedali do Felix?

lenkald
28. máj 2024

akurat by som sa chcela opytat, nie su tu rodicia terajsich tretiakov v Human ? odisla riaditelka skoly po roku, vela rodicov presuva deti do Futurum, zaujimalo by ma, co sa v tej skole deje a ak niekto presuva dieta do Futurum, keby mi prosim napisat, dakujem

lenkald
28. máj 2024

@ifka888 mam tam znamu a dieta sa nedostalo z felixa na 8 r gymnazia kvoli matematike, takze ano nie je to vedomostne ako statna skola, to nemozte cakat

zuzkakikta
28. máj 2024

@ifka888 Vedomostne sa vobec neobavam, syn je inteligencne vysoky nadpriemer, tam kde mu to ide, tahaju ho, aj dostava tazsie zadania ako zvysok a on sa tomu tesi atd. Stale maju moznost sikovnejsi pomoct alebo vysvetlit kamosom, ktorym to nejde. To je uplne iny styl vyucby a pristup, nam to velmi vyhovuje a nemenila by som.

lenkald
28. máj 2024

@zuzkakikta to o akej skole pisete prosim ?

zuzkakikta
28. máj 2024

@lenkald Felix, Petzvalova, Kosice

lenkald
28. máj 2024

@zuzkakikta tak toto sa u nas teda nedeje ani nahodou, je to hlavne o ucitelke, a my zvazujeme odchod prave kvoli nej

ifka888
29. máj 2024

@zuzkakikta prosim vas a syn je v ktorom rocniku? na to,aby mu davala ucitella tazsie ulohy stacil rozhovor s vami?alebo to bola ich iniciativa?

ifka888
29. máj 2024

@lenkald mozem sa opytat prosim,cim ucitelka tak synovi znechutila skolu?lebo presne ta filozofia skoly hovori o opacnom pristupe, objavovat chut k uceniu atd…ak uvazujete nad prestupom,tak musite byt sklamana naozaj

lenkald
29. máj 2024

@ifka888 áno v podstate kvôli nej, skoro 2 roky je dosť dlha doba, ale sú deti či skôr rodičia co sú spokojní, lebo nič nemusíš riešiť, ale len do času .. kým nedôjde na prestup či prijímačky na ďalšie školy

ifka888
30. máj 2024

@lenkald a cim synovi znechutila skolu?myslite,ze po vedomostnej stranke je to slabe a ze kvoli tomu? preco sa synovi v skole nepaci?

lenkald
31. máj 2024

@ifka888 po vedomostnej jednoznacne, ale bohuzial komunikacia takmer ziadna, prehlad velmi slaby, ucitelka na nich velmi casto krici...hodila by sa skor do statnej skoly, kde su striktne pravidla

jankaropy
31. máj 2024

@lenkald bavite sa o sukr skole Felix? Neviete ako to je na inych sukr skolach napr Didacticus? Dakujem

lenkald
1. jún 2024

@jankaropy ano, na prvom stupni alfa a omega je ucitelka, takze toto je problem a velky...co sa tyka Didacticus, to neviem...ja porovnavam iba skoly, kde sa neznamkuje prvy stupen, nedavaju sa ulohy, nie je stavana na stresovanie a vykon dietata...cize latku mame inde,pokial viem Didacticus je sukromna, maju viac anglictiny ale inak ma klasicke metody

jankaropy
1. jún 2024

@lenkald jaj a to su ktore skoly, kde sa neznamkuje? Ktoru skolu teda odporucate?

janage
2. jún 2024

@jankaropy školy kde majú iba slovne hodnotenia. Ku každému predmetu učiteľ napisese v čom je dieťa dobre, v čom by mohlo pridať atď...

queeeen
12. okt 2024

@zuzkakikta prosim Vas v ktorom je rocniku?

22marcelka0105
13. feb 2025

@milan2007 ako casom hodnotite výber základnej školy? Čo odporučate? kam ste dlai vaše dieťatko? Ďakujem pekne

22marcelka0105
14. feb 2025

@lilysk uy je to ista doba dlhá, pokročila, ale ak smiem, viete mi napisat nejake recenzie, vyberám skolu pre dcerku a zaujíma ma Lermontovová sukromná ZŠ....velmi pekne dakujeeem

22marcelka0105
15. feb 2025

@elly23 o ake skole hovorite ze su experimentalna skola?

22marcelka0105
15. feb 2025

@ifka888 dobry den, aku skolu ste nakoniec vybrali? Kam chodite? Caka nas zapis tiez mam z toho hlavu v smutku, že kam….ďakujem za odpisanie ;)

lilysk
15. feb 2025

@22marcelka0105 dobry den prajem .Moje obe deti tam chodili ja som bola velmi spokojna ,ale je to len do 5 rocnika potom isla dcera jedna na 8 rocne gymnazium a druha na sukromnu ZS Slobody tak som tiez velmi spokojna

22marcelka0105
15. feb 2025

@lilysk ahaaa takze lermontovova 1 ako prvy stupen uplne fajn ano? Pacilo sa vam a boli ste teda spokojní…? A potom teda kludne 8 rovne gym, ano? Ktore to je napriklad? Ďakujem
A slobody ako sa vam pozdava? Sice som uvazovala aj o slobody ale recenzie su sem tam zvlastne a rovnako ten areal a jedalen v skole statnej atd….princip sukromnej slobody sa mi paci ale akosi ma recenzie “presvedcili” ze asi to nebude ono, či?
Ďakujem za nazory, pokec 🙂