Súkromná základná škola v Košiciach
Ahojte, prosím vás máte niekto skúsenosť osobnú alebo sprostredkovane od niekoho so súkromnou základnou školou na Masarykovej ulici v Košiciach?
Prosím ak áno, napíšte svoje názory.
Ďakujem.
@theresiasophia Dobry den,prosim vas mozem sa opytat preco uz dcera nechodi do felixu? a ci primerane stimuluju aj sikovne deti? mam obavu ci pripravia deti dostatocne,ked pojdu napr na osemrocne gymko alebo neskor na strednu skolu. Budem vdacna ak odpisete ,dakujem 🙂
@ifka888 Ano, my sme dali a nemenili by sme za nic na svete. Sme velmi spokojni.
@zuzkakikta to sa tesim 🙂 mozem zopar otazok? prosim vas nemate obavu,ci bude dieta dostatocne pripravene n strednu skolu po tej vedomostnej urovni? a rozvijaju tam aj sikovne deti?nie je tam naopak viac deti s tazkostami v uceni,ktore vyzaduju prave ten individual. pristup? budem vdacna za vasu odpoved
akurat by som sa chcela opytat, nie su tu rodicia terajsich tretiakov v Human ? odisla riaditelka skoly po roku, vela rodicov presuva deti do Futurum, zaujimalo by ma, co sa v tej skole deje a ak niekto presuva dieta do Futurum, keby mi prosim napisat, dakujem
@ifka888 Vedomostne sa vobec neobavam, syn je inteligencne vysoky nadpriemer, tam kde mu to ide, tahaju ho, aj dostava tazsie zadania ako zvysok a on sa tomu tesi atd. Stale maju moznost sikovnejsi pomoct alebo vysvetlit kamosom, ktorym to nejde. To je uplne iny styl vyucby a pristup, nam to velmi vyhovuje a nemenila by som.
@zuzkakikta to o akej skole pisete prosim ?
@lenkald Felix, Petzvalova, Kosice
@zuzkakikta tak toto sa u nas teda nedeje ani nahodou, je to hlavne o ucitelke, a my zvazujeme odchod prave kvoli nej
@zuzkakikta prosim vas a syn je v ktorom rocniku? na to,aby mu davala ucitella tazsie ulohy stacil rozhovor s vami?alebo to bola ich iniciativa?
@jankaropy ano, na prvom stupni alfa a omega je ucitelka, takze toto je problem a velky...co sa tyka Didacticus, to neviem...ja porovnavam iba skoly, kde sa neznamkuje prvy stupen, nedavaju sa ulohy, nie je stavana na stresovanie a vykon dietata...cize latku mame inde,pokial viem Didacticus je sukromna, maju viac anglictiny ale inak ma klasicke metody
@zuzkakikta prosim Vas v ktorom je rocniku?
@milan2007 ako casom hodnotite výber základnej školy? Čo odporučate? kam ste dlai vaše dieťatko? Ďakujem pekne
@lilysk uy je to ista doba dlhá, pokročila, ale ak smiem, viete mi napisat nejake recenzie, vyberám skolu pre dcerku a zaujíma ma Lermontovová sukromná ZŠ....velmi pekne dakujeeem
@elly23 o ake skole hovorite ze su experimentalna skola?
@ifka888 dobry den, aku skolu ste nakoniec vybrali? Kam chodite? Caka nas zapis tiez mam z toho hlavu v smutku, že kam….ďakujem za odpisanie ;)
@22marcelka0105 dobry den prajem .Moje obe deti tam chodili ja som bola velmi spokojna ,ale je to len do 5 rocnika potom isla dcera jedna na 8 rocne gymnazium a druha na sukromnu ZS Slobody tak som tiez velmi spokojna
@lilysk ahaaa takze lermontovova 1 ako prvy stupen uplne fajn ano? Pacilo sa vam a boli ste teda spokojní…? A potom teda kludne 8 rovne gym, ano? Ktore to je napriklad? Ďakujem
A slobody ako sa vam pozdava? Sice som uvazovala aj o slobody ale recenzie su sem tam zvlastne a rovnako ten areal a jedalen v skole statnej atd….princip sukromnej slobody sa mi paci ale akosi ma recenzie “presvedcili” ze asi to nebude ono, či?
Ďakujem za nazory, pokec 🙂

@hulahop a ste celkovo spokojna? nie je tam vela deti s roznymi tazkostami? ide mi skor o rozvoj deti,ktore su sikovne