Syn skoro pichol doktorke do oka a tá mu dala facku
Mamičky chcem sa spýtat ako by ste reagovali keby sa stalo to že doktorka vášho dietata by pri vyšetrení neprimerane reagovala.Stala sa taká vec moj 9ročný syn išiel na odobratie krvi nakolko sa velmi boji a myslím že nie je jediný...tak sa pri odobratí krvi dost bránil a doktorke ako mu išla tu injekčnu striekačku dat do žily tak jej ju vytrhol z ruky a skoro ju pichol do oka a ona mu zato dala facku začo sa aj ospravedlnila že nechcela ale mna to dost trapi viem že sa mohla stat nehoda ale nemože mi predsa moje dieta bit lebo myslim že takto by doktorka nemala reagovat už dlhšie nie som spokojná z doktorkou mojich detí ale nemám odvahu zobrat od nej karty a íst inej doktorke...poradte
@charlie1980 pozri, ja som sa striktne drzala toho, co si napisala-aj som Ti to skopirovala ... skor mam dojem, ze si sa vykrucala, az si sa prekrutila 😅 ... staci, ked clovek pise to, co si naozaj mysli a potom sa nepokruti 😉
@zuzkaanicka a nie? 😀
@jabadaba 😀
Ach, teraz som si vsimla tvoj skopirovany prispevok. Aj ja sa ho striktne drzim 🙂)))
@charlie1980 a uz si odmotana ?😅
@zuzkaanicka dokrutili sa mi oci. 😀
@zuzkaanicka moje nervy, toto mi nerob. Rodina nema pre to pochopenie. Som v krci. 😀
@jabadaba ja za to nemozem, ja sa tu tiez bavim 😅
@charlie1980 este Ta opravim, to nebol moj skopirovany prispevok, ale mnou skopirovany Tvoj prispevok 😉 ... ale chapem, ak si este stale pokrutena, tak sa tazsie pise 😉
@zuzkaanicka ale mozno si zakomplexovana a alica ma pravdu🙂Ved keby si nebola tak si nechas vypichnut oko..idealne obe a pekne podakujes...nespravala by si sa labilne ako ta dr🙂
@zuzkat1 jasne, len si zabudla na pohladenie ... teda, ak by som s tymi vypichnutymi ocami nasmatrala nejake lice 😉 ... ale uz sme teda morbidne 🤐
A na zaver...koniec koncov-doktorka je urcite ta posledna, od koho by som si nechala pacit dat facku mojmu 9-r.synovi, ktory sa boji. Na to som tu snad ja, ked uz............a ked vobec........Dovolim si teda vyjadrit moj dojem, ze vy budete fackovat vase dieta, ked sa niekoho alebo niecoho bude bat, napr. ucitelky v skole....? Ja teda budem patrat po tom, preco sa boji...ked uz sa tu teda spominalo, ze skor ako pediatricka dala facku, skorej by utrzil od niektorej z vas...
@charlie1980 ja som isto nepisala, ze by som fackovala na mieste matky-dokonca som to explicitne nedavno aj napisala ... tento vecer ... takze si to mozes dohladat 😉 ... keby sa moje dieta balo ucitelky, tak si v prvom rade podebatim s dietatom, dozviem sa jeho verziu a potom si pojdem slusne zistit ucitelkinu verziu ... podotykam, ze slusne, lebo niektori rodicia si myslia, ze vzdy je na vine ucitel a potom s nim aj jednaju ako s nepriatelom, lebo im je uplne jasne, ze ich dieta je v skole tyrane ... ale to by sme odbocili 😉 ... a Tvoj dojem ohladne fackovania dietata-to je len dojem, moj dojem kludne moze byt, ze sa riadis tym, ze podla seba sudim Teba ... a vyjde mi z toho, ze Ty fackujes deti ... ak som Ta zase pokrutila, tak sa ospravedlnujem 😅
@charlie1980 ved vravim, podla seba sudim Teba 😉
@charlie1980 ups, teraz som dokrutena uz aj ja. Koho myslis, niekoho konkretne ci tak vseobecne robis zaver, ze by sme dieta natlkli namiesto patrania po jeho strachu? 😨
@charlie1980 tak hadam k takymto diagnozam sa tu nemusime uchylovat, ci?
@charlie1980 a prva si sa tu za slovicka zacala tahat Ty ... Ty si mala stale nieco so zbranou ... takze fakt sa najskor pozri na seba 😉 ... argumenty dosli a tak pouzivas nadavky ... ak si myslis, ze si ma urazila, tak si na omyle 😅 ... ja sa nepridam, nadavat nebudem 😅
@zuzkaanicka Nemam na to cas, aby som sa teraz k tomu vracala, kto to pisal, ze predtym akoby mu dala facku doktorka, dostal by facku od matky. Zobrala si to osobne a vztahovacne...jasne som napisala, ze niekto to tu spominal. Ale pre tych menej chapavych si dam tu namahu, akonahle maly zaspi.
@charlie1980 dufam ze ten priklad ze niektore 9rocne deti sa este pocikavaju..nepovazujes za Normalne? lebo take dieta je chore...
@jabadaba my sme agresivne, lebo sme odtolerovali jednu facku ... a teraz sa tak nejako ukazuje, kto sa ako vie dobre chovat ... a to som jej akurat skopirovala jej vlastny prispevok ... nemusis ani ihlou mavat a uz prejav ako v 4.-tej cenovej 😉
@charlie1980 ne ne, tu sa musim zuzkaanicka zastat lebo o facke si pisala neadresne, akoby do plena pre vsetkych. A zaujalo to aj mna. Ze teda ci je to tvoj vseobecny zaver alebo myslis niekoho konkretne.
@zuzkaanicka nuz jak je libo... 😉
@charlie1980 ja som to nezobrala vztahovacne, ja som len napisala, ze v mojich prispevkoch nic take nenajdes ... zareagovat som snad mohla, ci? 😉
@jabadaba Dakujem, ze si mi to nasla.
@charlie1980 maly ma mesiac,tak ako vies ze mu nikdy nedas po zadku? A Ano odo mna by mala za taku reakciu po zadku dostala. Nie za strach ale za to co urobila. Je znacne za hranicou aby sklbala ihlu z ruky lekarke.
@charlie1980 niet zaco. To len pre lepsi pochop, ze v jednej ruke moze byt napomocna a v druhej nebezpecna. 😉
@charlie1980 prepac, ale musim reagovvat, nakolko ti to asi nedochadza... aykolvek perdmet v rukach niekoho, kto nim nevie spravne zaobchadzat, alebo ho neadekvvatne pouzije, moze byt zbran. to predsa hadam dospelemu cloveku mi je az trapne vysvetlovat. ak mas tak slabu fantaziu, skus hodit rec s nejakym kriminalistom, ci zdiela tvoj nazor. myslim, ze jeho rpax by ta asi uzemnila. je mi luto, ze pisem tak agresivny prispevok, ale tu mi ozaj zastal rozum, ked tvrdis, ze ihla v rukach 9 rocneho chlapca nemoze byt skodna.

Nie, prekrucate, chytate za slovicka a vyjadrujete svoje dojmy, ktore zostavaju dojmami 😀 😀 😀