Uz som sa rozhodla pre tuto znacku len je ich tolko ze som z toho magor. Poradte ktoru si vybrat?
Na 1 fotke herlitz compact najlacnejsie co som nasla za 30 eur (sirka 34 cm vyska: 39 cm hlbka: 22 cm vaha: 850g, 11l)
Na 2 fotke herlitz smart najlacnejsie co som nasla za 35 eur (sirka 30 cm vyska: 38 cm hlbka: 21 cm vaha: 860g, 13 l)
Na 3 fotke herlitz midi najlacnejsie co som nasla za 46 eur (sirka 32 cm vyska: 38 cm hlbka: 22 cm vaha: 1000g, 13 l)
Prosim poradte len typ, a nie uz som vzor, u nas to budu motýliky, ine ani nechce vidiet. Je ich este viac ale to sa mi zdaju uz velmi drahe. Potrebujem do 1-2 rocnika.
@edyta Ahoj, dakujem velmi krasne, ze si odpisala a aj za foto, ja som rozhodnuta pre Midi, len by som ju chcela vyskusat, ci jej sedi,len u nas a ani v okoli som tieto tasky zatial nenasla. Ale pacia sa mi ovela viac ako rupsaky napr. Topgal, mne to v rupsakoch pride take nepriahladne a Herlitz su presne podla mojich predstav. Inak toto mi odpisali presne z tej stranky, co si napisala http://www.berinjela-shop.sk
odporučam čo najlachšiu
Baby, tak ako s taskami, kupili ste niektora? Ja som obvolala celu BB a nikde nemaju tuto znacku. Vaham, ci objednat, chcem midi, bojim sa, aby nebola velka
Dievcata, tak taska objednana, nakoniec midi ta fialova s mackou, cely set, kupila by som aj neskor, ale chcela tuto a ktovie, aka bude nova kolekcia a tato sa uz neda objednat, da sa kupit len u tych, co ju maju na sklade, tak som zvedava, aka bude, ked pride
Ahojte, nahodou som nasla toto vlakno o taskach, tak vas poprosim o radu...dcerka je stvrtacka a zhaname batoh na druhy stupen, problem je vsak v tom, ze je strasne drobna...stale nosi tasku pre najmensich prvakov, presnejsie tuto
http://www.skolske-tasky.sk/20448-Skolni-aktovk...
lebo vsetko väcsie jej pada z pliec...takze nieco male a lahke, ale uz nie rozpravkovy motiv...
preklikala som uz niekolko stranok, ale zatial som nenasla...
dakujem za rady
Herlitz smart som videla v kauflande v BR, ale maju ich uplne hore pri taskach, ze si ich malokto vsimne, mozno aj v BB maju, skus pozriet, velky rozdiel tam asi nebude
My máme pre oboch Compact. Potrebovali sme ľahkú tašku a pre útle deti. Po roku používania všetko funguje. Skúšala som pred pár dňami spolužiakov Topgal a veru ešte na konci prvej triedy im je veľký. Inak aj tie ostatné modely Herlitz im sedeli OK. Líšili sa najmä v zapínaní tašky a či mali na boku vrecká alebo zapínacie taštičky. Zapínanie bolo rôzne, ale všetky zvládli aj pred školou, trebalo len ukázať ako na to. Buď sa iba pricvaklo magneticky alebo sa to tam zacvakávalo za niečo (ale ide to v pohode) alebo sa točilo tým zapínaním. Taška stojí sama na zemi, nepadá. Kúpili sme tmavšie farby, treba rátať s tým, že sa bude povaľovať aj po zemi. Ale hlavne ju majú pekne pri chrbátiku, keď ju nesú. Cena bola z tých nižších. Mala som ich vybraté, že kúpime cez net, ale naďabili sme na ne v jednom papiernictve. Mali viac vzorov a typov, vybrala som tie lacnejšie, rozložila a dala každému na výber.. tak boli spokojní, že si vybrali samy a ja že sa im páči. Peračník mali už do škôlky a ostatné sme dokupovali zvlášť alebo sme mali doma.
My sme kupili Herlitz Midi v predajni Sevt pred dvoma dnami za 49 Eur.
baby, ktore mate v praxi odskusanu herlitz midi, aky box na desiatu a flasku ste do toho kupovali? ja som objednala original herlitz box na desiatu a nezmesti sa mi do toho predneho vrecka na zips... ze je do flexi, a sporti... a nejaka zdrava flasa sa tam zmesti? nech zas nekupim flasu co tam nezapnem....
ak by ste niektora chceli kuknut herlitz tasky v bratislave nazivo, tak v oc central na -1. poschodi maju oproti bille obchod PIREX PAPIER, asi 10ks dievcenskych herlitziek, aj chlapcenske mali, ale na tie som nepozerala...
@jasminet ja som kupila box aj flasu v Tescu, presne do nej pasuje aj je super, ze nikdy z neho nic nevytieklo, nenapadne ma znacka, ale maju tu radu v Tescu stale a vyrobca je z Noveho Zealandu. nebola to sada, flasu a box som vyberala zvlast
s herlitz taskou som inac max spokojna, vyzera aj po roku ako nova. stala 59 aj s vrecuskom na ubor, plnym peracnikom a este takym tym okruhlym peracnikom na noznicky, pravitko, atd.
Baby poradte...mame doma herlizt smart...ako riesite desiatu kde ju davate....skusala som dozu dopredu do vrecka na zips...do dozy dam chlebik a ovocie napr. Jablko banan kde???? Ci davate dnu ku knizkam celu desiatu...dakujem
my sme mali Herlitz, a davali sme dopredu../ale nemyslim do kapsicky, ale ku kniham...dole box a na to peracnik...a do bohu sa nam zmestil aj rohlik...rozdeleny na 2 casti, aj banan, prip. mandarinky....jablka a nektarinky sme davali do osobitnej malej krabicky....
@najjulinka viem, ze starý príspevok, ale ako ste boli spokojne s touto taškou? Neviete poradiť, kde by sa dala zohnať??? Dcerka chce prave tuto. Dakujem
@lelask presne táto -tento vzor nie je v predaji. bola vtedy aj zelena, tu ešte išlo zohnať dlhšie, el tiež už nemaju.... by som tiež kupila zelenu s mačičko ešte, keby bola... (perečnik mam kupeny aj zelený ) .. inak s taškou som spokojná, kupu nelutujem.. maju tento typ ešte na e-shopoch, len ine obrazky, ine vzory.... ked som ja kupovala, tka už to bol vybehový vzor, lacnejši koli tomu, že bola stara kolekcia... už vtedy sa dal zohnať len v dvoch eshopoch myslim... (ružovu z tej kolekcie sa už nedalo ani vtedy kupiť)...
inak s taškou sme stale spokojní.... muž povedal, že všetkým deckam tuto musime kupovať
stale drží tvar, je lahka, pekná, nema zbytočne priehradky , ale ma presne miesta kolko treba ....
@najjulinka dakujem za rýchlu odpoved ! Mala bude strašne sklamaná . Tu ružovú sme myslim kdesi este zazreli. Idem radšej rychlo kupovať
@najjulinka tak tu červenú sme objednali z Nemecka :-O, tu zelenú som nasla aj tu na SK
@lelask tu zelenu som kukla a našla aj ja .. .len inzerat je augustový, tak snad či je aktuálny.....
@najjulinka ak je to mimibazar, tak je aktualny
@lelask ano.. tak fajn...
ja som teraz chalansku zhanala a o dva roky budem potrebovať dve .. aj babsku aj chalansku a zelena sa mi pači.. len z chalanskych su už fuj vzory z tohto druhu.... tak asi kupime ine.. ale chcem potom rovnaký typ, len 2 rozne vzory.. lebo ked su na rovnako, tak nech sa nevadia.. neporovnavaju.....
aj ked teda zelený perečnik mačičkový mame .. lebo keby sa stratil najstaršej červený, tak mame nahradu ..
Tento rok som objednala túto - pre chalana:
https://www.modrykonik.sk/market/skolkari-a-sko... ... super cena... to su lahke a kvalitné tašky,len starý model...
prepažku ma vyťahovaciu a pokial viem (nie je to nafotené,ale niektore modely to tak zvykli) tak a prepažka je akože šablona na kresleni - pismenka, čislice, obrazky - na obkreslovanie...
@edyta este parametre mojej tasky herlitz compact:
Anatomicky tvarovaný vystužený chrbát
Nastaviteľné široké chrbtové popruhy
Predné vrecko a 2 bočné
Reflexné pruhy
Vnútorná priehradka
Hmotnosť: 850g
Objem: 11l
Rozmer: 34 x 39 x 22 cm