icon

Testovanie detí pred nástupom do školy

30. nov 2020

Ahojte, budete dávať testovať svoje deti pri terajšom nástupe do školy? Ďakujem.

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
nelca84
30. nov 2020

@snezienka33 veris, uznas, ale aj tak dodas ze matovic bla bla... to nema logiku

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
november1111
Odpoveď bola odstránená
oliolijanka
30. nov 2020

@nelca84 Ano holokaust sa zacal oznacovanim ludi, ktori boli pre spolocnost "nebezpecni". Nemohli do skol, do obchodu, nemohli sportovat,s ostatnymi, stratili robotu.
Nepride mi to nemiestne to porovnavat, pride mi to priam ako moja povinnost upozornit na to ostatnych, ktori si tuto podobnost este neuvedomili.
Tym, ze nedam testovat moje deti, ochranim tie, ktore by mohli byt netestovanim potrestane.

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
november1111
Odpoveď bola odstránená
eluveitie31
30. nov 2020

@snezienka33 Ja nechápem ako sa im podarilo za 3/4 roka ľudí tak zmanipulovať.

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
eluveitie31
30. nov 2020

@snezienka33 Ja ešte chápem tých, čo robia to, čo im kážu kvôli strachu napr. o prácu, zdravot. starostl, vzdelanie...Ale nedokážem pochopiť tých, čo to všetko dobrovoľne hltajú.

andreakotesova
30. nov 2020

Ze vas to este bavi takto sa hadat, dievcence. Ked chcem dat decko do skoly, dam ho a aj seba testovat. Ak sa nechcem dat testovat, tak decko do skoly nejde. Co je na tom nepochopitelne? Zabudate, ze je vyhlaseny nudzovy stav, pocas ktoreho aj vase zakladne ludske slobody mozu obmedzit? 😉 Ustavny zakon 227/2002 Z.z. cl. 5

november1111
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
november1111
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
andreakotesova
30. nov 2020

@november1111 presne takto by to vymyslel aj Pelle (ten zavrel krajinu pri 16-tich nakazenych), aj Fico aj ktokolvek iny, kto by bol premierom. Ci si myslis, ze by ta nechali volne pobehovat bez obmedzeni? Nebud smiesna 🙂

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
nelca84
30. nov 2020

@andreakotesova tu argumenty nefunguju, tu uraduje skola zivota

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
andreakotesova
30. nov 2020

@snezienka33 tak sa mi zda, ze v inych statoch nie su taki zadubeni a nezodpovedni a nespolahlivi obcania, preto ich netreba nutit k nicomu 😉 u nas to, zial, asi inak nejde...

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
bimbambim
30. nov 2020

A nejde mi do hlavy a prečo netestovali deti pred tým ako nastúpili do školy zo sociálne slabšej rodiny? Oni chodia do školy bez testu a moje má byť otestované? V čom je iné to moje? Len v tom že má starý carach na ktorom sa pripája 🤔

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
andreakotesova
30. nov 2020

@snezienka33 máš pravdu.... hadam aj 100%, bez mozno 2-3 poslancov, je tam zadubencov.