icon

Testovanie detí pred nástupom do školy

30. nov 2020

Ahojte, budete dávať testovať svoje deti pri terajšom nástupe do školy? Ďakujem.

oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
0silvia0
30. nov 2020

@snezienka33 ja sa nebojim o seba, chodim normalne do prace, aj moj manzel, ten tie blbe testy absolvuje kazdy tyzden😉

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
oliolijanka
30. nov 2020

@0silvia0 Vzdy tu boli virusy a vzdy na ne zomreli najslabsi. Kolko ludi zomrelo tento rok na chripku?

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
0silvia0
30. nov 2020

@oliolijanka akoze ja ti mam vyhladavat statistiky, kolko ludi zomrelo na chripku? Nech sa paci, hladaj, evidentne mas dost casu🤷‍♀️

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
0silvia0
30. nov 2020

@snezienka33 preco chudak? Take su pravidla v krajine, v ktorej pracuje.

nelca84
30. nov 2020

@snezienka33 trochu vies, to vidim. Aj ked sa to skol netyka, vsetko ostatne natvrdo zavrete. No to je fakt omnoho lepsie ako u nas. Sused je nahodou vo francuzsku na vymennom pobyte a ver tomu, ze radsej by bol tu.

att123
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
0silvia0
30. nov 2020

@snezienka33 aha na aky clanocek som natrafila, sice novy cas, ale v Anglicku by si nechcela byt? 🤔
https://www.cas.sk/clanok/1057931/vysli-s-pravd....

oliolijanka
30. nov 2020

@0silvia0 Nesnaz sa ma urazit kvoli tomu, ze prispievam do diskusiem. Ved na to je to tu😊
Ja tiez nemam cas a chut citat statistiky. Chcela som tym povedat, ze ti, co by tento rok zomreli na chripku, zomru na covid. Len po minule roky mohli byt v nemocnici "sprevadzani" svojimi blizkymi, tento rok nie.

nelca84
30. nov 2020

@snezienka33 pomozem ti balit?

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
0silvia0
30. nov 2020

@oliolijanka ja nikoho neurazam, len nejdem do tychto otrepanych chripkovych argumenov, na to si musis najst niekoho ineho, porovnavanie chripky a covidu bolo vsade 100x, toto nema vyznam donekonecna preberat...

nelca84
30. nov 2020

@oliolijanka a kedy naposledy kolabovali nemocnice pri chripke?

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
0silvia0
30. nov 2020

@snezienka33 preco by som mala byt nadsena? Ak si nepochopila, chcela som tym naznacit, ze nie sme jedina krajina s opatreniami, tych krajin je viac a tiez sa kazdemu nepozdavaju... sto ludi, sto nazorov...
A neda sa to urobit tak, aby sa to pacilo kazdemu. A nema vyznam presviecat tych, ktori maju iny nazor...

nelca84
30. nov 2020

@snezienka33 mne je tu fajn, ty chces byt niekde inde, tak neviem co ti brani

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
anita1978
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
oliolijanka
30. nov 2020

@nelca84 To mas odkial, ze kolabuju? Vypni markizu a jojku a prestanu kolabovat.

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená