Testovanie detí pred nástupom do školy
Ahojte, budete dávať testovať svoje deti pri terajšom nástupe do školy? Ďakujem.
@snezienka33 ja sa nebojim o seba, chodim normalne do prace, aj moj manzel, ten tie blbe testy absolvuje kazdy tyzden😉
@0silvia0 Vzdy tu boli virusy a vzdy na ne zomreli najslabsi. Kolko ludi zomrelo tento rok na chripku?
@oliolijanka akoze ja ti mam vyhladavat statistiky, kolko ludi zomrelo na chripku? Nech sa paci, hladaj, evidentne mas dost casu🤷♀️
@snezienka33 preco chudak? Take su pravidla v krajine, v ktorej pracuje.
@snezienka33 trochu vies, to vidim. Aj ked sa to skol netyka, vsetko ostatne natvrdo zavrete. No to je fakt omnoho lepsie ako u nas. Sused je nahodou vo francuzsku na vymennom pobyte a ver tomu, ze radsej by bol tu.
@snezienka33 aha na aky clanocek som natrafila, sice novy cas, ale v Anglicku by si nechcela byt? 🤔
https://www.cas.sk/clanok/1057931/vysli-s-pravd....
@0silvia0 Nesnaz sa ma urazit kvoli tomu, ze prispievam do diskusiem. Ved na to je to tu😊
Ja tiez nemam cas a chut citat statistiky. Chcela som tym povedat, ze ti, co by tento rok zomreli na chripku, zomru na covid. Len po minule roky mohli byt v nemocnici "sprevadzani" svojimi blizkymi, tento rok nie.
@snezienka33 pomozem ti balit?
@oliolijanka ja nikoho neurazam, len nejdem do tychto otrepanych chripkovych argumenov, na to si musis najst niekoho ineho, porovnavanie chripky a covidu bolo vsade 100x, toto nema vyznam donekonecna preberat...
@oliolijanka a kedy naposledy kolabovali nemocnice pri chripke?
@snezienka33 preco by som mala byt nadsena? Ak si nepochopila, chcela som tym naznacit, ze nie sme jedina krajina s opatreniami, tych krajin je viac a tiez sa kazdemu nepozdavaju... sto ludi, sto nazorov...
A neda sa to urobit tak, aby sa to pacilo kazdemu. A nema vyznam presviecat tych, ktori maju iny nazor...
@snezienka33 mne je tu fajn, ty chces byt niekde inde, tak neviem co ti brani
@nelca84 To mas odkial, ze kolabuju? Vypni markizu a jojku a prestanu kolabovat.