icon

Tipy na darček pre pani učiteľky na konci roka

7. jún 2025

Poprosím len tipy, nemusite komentovat nikoho dalsieho ani vysvetlovat co a ako a prečo. Ďakujem 🙂
Ja zvazujem dm poukážku.

Strana
z3
kavasmliekom
7. jún 2025

Ja kvety. Žiadne poukážky, ani hrnčeky, sviečky, knihy. A keď je to rozlúčka zo školou, tak sa väčšinou skladajú trieda. Tam by som zvolila nejaký darčekový kôš s orieškami, medom, pečený čaj, dobrá káva.

jablkovastrudla
7. jún 2025

Kupujem cokoladu ( lindt) a pohladnicu s podakovanim.

zuzanockamt
7. jún 2025

Tubus Mixit pre učiteľov.

katkaseiner
7. jún 2025

zveziem sa, ja urcite nechcem kupovať lapače prachu .. radsej nieco sladke..len este nemam vymyslene

pokemonkaa
7. jún 2025

https://zlatynektar.sk/darcekove-balicky/povedz...
kupila som pre oboch synov tr.ucitelkam a mali uspech, tak tento rok opat, ale s inou prichutou.

mayami
7. jún 2025
@pokemonkaa

https://zlatynektar.sk/darcekove-balicky/povedz...
kupila som pre oboch synov tr.ucitelkam a mali uspech, tak tento rok opat, ale s inou prichutou.

@pokemonkaa aj ja mám vyhliadnuté presne toto. Akurát dnes chcem objednať

gov
Odpoveď bola odstránená
adus18
7. jún 2025

Ja napríklad idem dať darčekovú taštičku, ktorá obsahuje krém na ruky a nohy, sprchový gél 🌷

sara07
7. jún 2025

chalani si povedali že chcu dať čokoládu , na sashe som kupila darčekové obalky , do vnutra napisali podakovanie ..celé ..

trevis12
7. jún 2025
@gov
Odpoveď bola zmazaná

@gov omyl.... 561,18€ v médiách zabudli povedať že je to zdanené

sara07
7. jún 2025
@trevis12

@gov omyl.... 561,18€ v médiách zabudli povedať že je to zdanené

@trevis12 to sa predsa berie automaticky že ta ešte aj z odmeny ošklbu ako sa len dá

zuzanka.zuzu
7. jún 2025
@adus18

Ja napríklad idem dať darčekovú taštičku, ktorá obsahuje krém na ruky a nohy, sprchový gél 🌷

@adus18 a nie je to málo? iba jedna darčeková taška s 3 krémami? 🤔

motherofflower
7. jún 2025
@gov
Odpoveď bola zmazaná

@gov 🤦‍♀️ Darček pre učiteľa nemá ošklbať rodiča, ale je vyjadrením úcty a vďaky, že našim deťom dávajú aj iné, ako vedomosti. Je smutné, ak tvoje deti nemajú takých učiteľov. Moja dcéra keby som jej nejakú drobnosť nedala , tak by aspoň niečo vyrobila, keď bola mladšia. Dúfam, že aj svojim deťom si to takto pekne vysvetlil, že nech učiteľke už nič nenosia, lebo mali odmeny.

sulavikova
7. jún 2025
@gov
Odpoveď bola zmazaná

@gov odmenu učitelia zatiaľ nedostali. Dostanú ju zamestnanci v štátnej ale aj verejnej správe z toho, čo na nich doteraz ušetrili. Tých závidených 800 je bez dane, dostanú iba 560.

gov
Odpoveď bola odstránená
gov
Odpoveď bola odstránená
gov
Odpoveď bola odstránená
januska12323
7. jún 2025

Prosím žiadne darčeky maximálne niečo na jedenie. Je to ich práca a najväčší dar je keď sú deti slušné a snažia sa v škole.

gov
Odpoveď bola odstránená
sulavikova
7. jún 2025
@gov
Odpoveď bola zmazaná

@gov joj, táto neustála nenávisť voči učiteľskému povolaniu, verte mi, ani za takúto trápnu jednorázovú odmenu 560,00€ by ste to nerobili. Ako rodič je na vašom zvážení, čo a či vôbec pani učiteľke pošlete poďakovanie. Slušné správanie sa je viac ako lapače prachu.

sara07
7. jún 2025
@motherofflower

@gov 🤦‍♀️ Darček pre učiteľa nemá ošklbať rodiča, ale je vyjadrením úcty a vďaky, že našim deťom dávajú aj iné, ako vedomosti. Je smutné, ak tvoje deti nemajú takých učiteľov. Moja dcéra keby som jej nejakú drobnosť nedala , tak by aspoň niečo vyrobila, keď bola mladšia. Dúfam, že aj svojim deťom si to takto pekne vysvetlil, že nech učiteľke už nič nenosia, lebo mali odmeny.

@motherofflower myslim že gov ide o to žeby učitelia mali mat adekvatny plat čo stále nemaju,
a tiež radovy bežny smrtelnik by mal mat tak nastavené odvody a dane aby tiež mohol normálnejšie žit , bez šklbania a zdierania .. nehovoriac že žiadne šetrenie vo vlade alebo na ministerstávch nevidno ani necitit ..
jednej časti 3x zoberu aby jednej 1x pridali a zvyšok rozšafária a ešte okolo robia cirkus ako sú užasní lebo ONI pridali a myslia na určitu skupinu ludi
však nech si strhnu zo svoji platov 30% a pridaju ...

januska12323
7. jún 2025
@gov
Odpoveď bola zmazaná

@gov čítanie s porozumením

deti95060810
7. jún 2025

asi jednu peknú ružu.. aj tá bude stáť 5 e.

gov
Odpoveď bola odstránená
gov
Odpoveď bola odstránená
gov
Odpoveď bola odstránená
zuzanockamt
7. jún 2025
@gov
Odpoveď bola zmazaná

@gov A to kde majú ten pekný plat, príplatky a odmeny?

sulavikova
7. jún 2025
@gov
Odpoveď bola zmazaná

@gov pracovala som roky v zahraničnej spoločnosti než som skončila v školstve SR. Jednorazová odmena 560 je pre mňa podpriemerne nízka populistická, zbytočne vyvolávajúca negatívne reakcie všetkých, čo volili túto vládu (a to určite nesedím na riti z vašich daní.)

gov
Odpoveď bola odstránená
gov
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3