Tipy na darček pre pani učiteľky na konci roka
Poprosím len tipy, nemusite komentovat nikoho dalsieho ani vysvetlovat co a ako a prečo. Ďakujem 🙂
Ja zvazujem dm poukážku.
Kupujem cokoladu ( lindt) a pohladnicu s podakovanim.
Tubus Mixit pre učiteľov.
zveziem sa, ja urcite nechcem kupovať lapače prachu .. radsej nieco sladke..len este nemam vymyslene
https://zlatynektar.sk/darcekove-balicky/povedz...
kupila som pre oboch synov tr.ucitelkam a mali uspech, tak tento rok opat, ale s inou prichutou.
https://zlatynektar.sk/darcekove-balicky/povedz...
kupila som pre oboch synov tr.ucitelkam a mali uspech, tak tento rok opat, ale s inou prichutou.
@pokemonkaa aj ja mám vyhliadnuté presne toto. Akurát dnes chcem objednať
chalani si povedali že chcu dať čokoládu , na sashe som kupila darčekové obalky , do vnutra napisali podakovanie ..celé ..
Ja napríklad idem dať darčekovú taštičku, ktorá obsahuje krém na ruky a nohy, sprchový gél 🌷
@adus18 a nie je to málo? iba jedna darčeková taška s 3 krémami? 🤔
@gov 🤦♀️ Darček pre učiteľa nemá ošklbať rodiča, ale je vyjadrením úcty a vďaky, že našim deťom dávajú aj iné, ako vedomosti. Je smutné, ak tvoje deti nemajú takých učiteľov. Moja dcéra keby som jej nejakú drobnosť nedala , tak by aspoň niečo vyrobila, keď bola mladšia. Dúfam, že aj svojim deťom si to takto pekne vysvetlil, že nech učiteľke už nič nenosia, lebo mali odmeny.
@gov odmenu učitelia zatiaľ nedostali. Dostanú ju zamestnanci v štátnej ale aj verejnej správe z toho, čo na nich doteraz ušetrili. Tých závidených 800 je bez dane, dostanú iba 560.
Prosím žiadne darčeky maximálne niečo na jedenie. Je to ich práca a najväčší dar je keď sú deti slušné a snažia sa v škole.
@gov joj, táto neustála nenávisť voči učiteľskému povolaniu, verte mi, ani za takúto trápnu jednorázovú odmenu 560,00€ by ste to nerobili. Ako rodič je na vašom zvážení, čo a či vôbec pani učiteľke pošlete poďakovanie. Slušné správanie sa je viac ako lapače prachu.
@gov 🤦♀️ Darček pre učiteľa nemá ošklbať rodiča, ale je vyjadrením úcty a vďaky, že našim deťom dávajú aj iné, ako vedomosti. Je smutné, ak tvoje deti nemajú takých učiteľov. Moja dcéra keby som jej nejakú drobnosť nedala , tak by aspoň niečo vyrobila, keď bola mladšia. Dúfam, že aj svojim deťom si to takto pekne vysvetlil, že nech učiteľke už nič nenosia, lebo mali odmeny.
@motherofflower myslim že gov ide o to žeby učitelia mali mat adekvatny plat čo stále nemaju,
a tiež radovy bežny smrtelnik by mal mat tak nastavené odvody a dane aby tiež mohol normálnejšie žit , bez šklbania a zdierania .. nehovoriac že žiadne šetrenie vo vlade alebo na ministerstávch nevidno ani necitit ..
jednej časti 3x zoberu aby jednej 1x pridali a zvyšok rozšafária a ešte okolo robia cirkus ako sú užasní lebo ONI pridali a myslia na určitu skupinu ludi
však nech si strhnu zo svoji platov 30% a pridaju ...
asi jednu peknú ružu.. aj tá bude stáť 5 e.
@gov A to kde majú ten pekný plat, príplatky a odmeny?
@gov pracovala som roky v zahraničnej spoločnosti než som skončila v školstve SR. Jednorazová odmena 560 je pre mňa podpriemerne nízka populistická, zbytočne vyvolávajúca negatívne reakcie všetkých, čo volili túto vládu (a to určite nesedím na riti z vašich daní.)

Ja kvety. Žiadne poukážky, ani hrnčeky, sviečky, knihy. A keď je to rozlúčka zo školou, tak sa väčšinou skladajú trieda. Tam by som zvolila nejaký darčekový kôš s orieškami, medom, pečený čaj, dobrá káva.