Trest za zlé vysvedčenie
Ahojte.
Myslite, že je správne keď som dostala trest za zlé známky?
samozrejme, ze je to spravne... pochvalu si asi dostat nemala, vsakze? moje drahe dieta flakalo, nastastie si pohla, ked jej hrozilo päť a dvadsat na zadok a "pracovne leto" v sklade - ak sa nezacne ucit :D inu povinnost podla mna deti nemaju ako sa ucit, tak nech to robia.. :D
Asi by som to mala celé rozpísať, čo vlastne sa stalo. Ale asi až zajtra, lebo teraz sa to ešte inak píše...
@tncka ja som nevedela že ona ma 13 rokov.Ja som si myslela že je to nejaka nahnevana matka na dcéru.A ved bola korona a boli školy zavrete či ako možno kde bývaš ty u vás bola škola otvorena tu bola žiaľ zavreta.Nikdy tak rodič deti nenauči ani cez počitač ani nijako učiteľka vie najlepšie vysvetliť.Veľa deti aj bude opakovať ročnik.Takže stojim si za jedným bola korona školy zavrete statky-zmätky.
Myslím, že trest za vysvedčenie je nezmysel. Dieťa vykazuje výsledky celý polrok. Takže treba riešiť hneď a nie až po pol roku. Ak sa dieťa naozaj učí a snaží a proste to nejde, tak nemôže byť potrestané za výslednú známku. Resp. môže, ale nemá to zmysel. Ak fláka a nosí zlé známky, tak opatrenia prichádzajú hneď- nemáš čas sa učiť? Netreba ti internet. Nemáš motiváciu sa učiť? Začni makať manuálne, aby si videl/a, čo ťa pravdepodobne čaká. Ono je to ťažké, ale najlepšie je, keď rodič spoznáva svoje dieťa, jeho silné a slabé stránky a podľa toho ho sprevádza životom a vedie. Ale to je námaha a mnohým sa to nechce. Ľahšie je trestať za to, že nezapadá. Ale hlavne to spoznávanie začína podstatne skôr a nie až v 13-ke.
Za zlé vysvedčenie dieťaťa môžu jeho rodičia, že nič nenaučili svoje dieťa. Takže trest za zlé vysvedčenie si zaslúžia jeho rodičia a nie dieťa.
Trestat je uz neskoro, ja ako rodic ked sa zaujimam o dieta, tak predsa viem, preco ta znamka je taka aka je. Rodica,ak sa predsa o skolu zaujima na dennej baze, by znamka ci uz v ziackej, alebo na vysvedcku nemala zaskocit, aj ked je ta znamka zla.

Od tvojho zmazaného príspevku? 😂🤷🏼♀️