Úloha zo psychológie
Ahoj,
Ak niekto viete pomôcť, budem vďačná ❤️

To ti ma teraz niekto pisat domace ulohy ci ako?
Odteraz mam na psychologov iny nazor..
Existuje pojem-zadkove kondicie. To znamena, ze si sadnes na zadok a budes na nom sediet a robit ulohu. Alebo inak, najlepsiu pomoc najdes na konci svojho ramena. Takze si pekne uloh vypracuj a odovzdaj.
Ja nečakám, že mi ju niekto nadiktuje ale aspoň trošku usmerní, ktorým smerom sa uberať. Ďakujem ochotnými čitateľkám 🤨
ktorym smerom uberat sa da rozobrat so spoluziakmi, dohodnut si online Teams alebo iny video call a to tam rozoberte.. to je to co ti pomoze dalej..
@zuzka38 nevedela by som bez vášho komentára 😟 ... naozaj keď neviete pomôcť - nekomentujte
A akú pomoc očakávas? Snažila som sa ťa nasmerovať, pomôcť...na portáli pre matky ti asi nikto nedá odpoveď akú čakáš..možno sa mýlim..každopádne, sloboda a demokracia tu nejaký rok, čiže komentovať môžem čo xcem 🙃
@zuzka38 🙄 aj Vám prajem pekný deň
Ak je to lajdak je mu jedno či boli ťažké otázky ,alebo ľahké ,taktiež mu bude jedno ak dostane 5. Ale ak sa žiak pripravuje poctivo a dostane zlú známku určite ho to zabolí,cíti sa frustrovane a stráca zmysel učenia sa na ten predmet. Istotne aspoň ja si myslím. Správny pedagóg nasmeruje ,popozenie no potom sú aj takéto situácie možno niekde
Takže ja by som na tabuľky nepozerala ,záleží aký typ žiaka to je . Či lajdak alebo ten čo sa ozaj učil ,snaží sa a možno len stratil reč ,okno ,čo ja viem. Stáva sa všeličo. A potom záleží aký typ povahy je pedagóg .
Skus pouzit napr youtube a tam si zadaj klucove slova v jazyku kt.rozumies - ideal anglictina. Isto najdes nejake animovane alebo naucne vysvetlujuce video aby si ten koncept pochopila. Inak je to len o porozumeni textu a praca s nim...
A pytat si pomoc je fajn tak ze sformulujes konkrétnu otazku čo presne z toho ti nie je jasne.

Pardon, všimla som si, že fotka je rozmazaná