Uplakaná dcérka
Dobry večer maminky, chtěla bych se s Vámi poradit ohledně mojí 7,5 leté dcerky.Za každou hloupost pláče. Brala jsem to jako povahu, ale dneska mě domlouvala p.učitelka na rodicovskem združení že občas se to s ní nedá. Stači že je vystavena jen maličko stresové situaci a už křivi pusu a začíná plakat.Rano vstávame a já jí trošku posurim ať si pohne a nekouká do prazna ať neprijdem pozdě do školy-pláč.Pak nemůže najít třeba rukavice-pláč
Na odchodu jí nejdou zapnout boty-pláč.Ve škole pry taky dost pláče. Už prý i učitelka volala kolegyni co nás pozná líp že si sní neví rady.Přijďe ze školy, nechce oběd pláč, pak píšeme úkoly tak to ani nevzpominat-něco jí nejde přečíst nebo splete počítání tak to spustí už rev! A takto to u nás pokračuje až do večera ☹.Je taková odmalička, ale myslela jsem si že z toho časem vyroste, my jsme ji takovou brali ale to co mě dneska řekla její učitelka mě dorazilo.Nechci aby byla nestastna! Už jsem zoufalá! Mám s ní skočit k dětskému psychologovi? Jinak chodí na flautu a moc jí to baví, paní učitelku má moc ráda a ona jí taky.Tisíckrát jsme se jí ptali proč pořád pláče či jí cosi trápí a ona že nic.Snažíme se vsemozne vyhnout situacim kdy víme že přijde pláč, ale pořád to taky nejde.Kamaradky má a moc lubi společnost, ale i tam pláče.Máme doma ještě jednu dcerku je o 6 let mladší a bohužel má dětskou mozkovou obrnu a mě už jde občas hlava kolem ☹.Podotýkám že taková byla i před narozenim druhé dcerky.Děkuji za odpověďe
fuha, to je ozaj uz dost velka...to mi znie priam ako depka...ak z nevies vytiahnut, skus psychologa...inak mne nepomhol,, zmiatol ma zo stola, ze to nic..tak som sla k psychiatricke...ta sice nezistila viac, ale lepsie sa mi snou komunikuje a spolupracuje...

no,u psychologa si mala byť už dávno....riešila som niečo podobné so staršou dcérou,volali sme ju mraučadlo,lebo revala pre každú somarinu...ale ako 7r. už nie,to sme riešili v cca 4-5r....psychologička našla dôvod,ktorý mne by ani na um neprišiel a ten sme riešili a nastal obrat 😉