Využije prvák ortopedickú tašku s popruhmi iba rok?
Ahojte. Rozmyslam dcerke kupiť na Vianoce novu školsku tašku s jej obľúbeným motívom 🌲👣...ortopedicku, s popruhmi a neviem čo všetko...vraj to deti nosia iba rok, že sa neoplati...je to Pravda?
Prečo to deti nosia iba rok, keď pišu všade, že su do 3. ročnika nositeľne? Aj Vaše deti nosili iba rok tie "tvrdene ortopedicke tašky"? Prečo iba rok?
Nerozumiem tomu. Vďaka za každy nazor ☺️ Majka
Nas nosil prvacku aj v druhom rocniku. Do tretieho sme kupovali iny, pretoze mu bola mala. A ma tiez ortopedicky skolsky vak. Stara taska bola posunuta inej rodine, ktora ju vyuzije, pretoze tej taske nic nebolo, keby mu nie je mala, tak ju ma aj teraz.
Neviem aku znacku kupujes, ale syn ma topgal, ma ju od prveho rocnika a je stvrtak 🤷♀️ taska je stale ako nova…
Ale moja rada je, aby si tasku dietatko vyskusalo. Nie kazdemu sadne vsetko
nas ma školskú tasku od prveho rocnika a uz je stvrtak, zalezi aky motiv kupite dietatu a ci ju potom este bude chciet, nasmu sme kupili neutralny motiv, pevny chrbat, a ma ju stale a poskodenia nema,kludne aj dalej bude nosit ak sa neznici..aj tak tu tasku na chrbte velmi nosit nebude, kedze nas ju ma len od auta do skoly a spat ..ma tasku zo sportoveho obchodu
@zacharovi moji ju nosili 2r a potom ju dostal stale mladsi...uz ju ma najmladsi, funguje 6.rok, on je dost maly a neviem ci ju nebude mat aj v 3.roc.
Zavisi od vysky dietata...vysokym detom mozu ist aj vacsie tasky.
Siestak stale nosi tasku co ma od 3.roc...este stale mu staci a aj funguje.
Dcéra nosila aktovku 1-2 ročník, potom sa už vedela rýchlo zbaliť mohla prejsť na batoh, kúpili sme menší ako aktovka, ktorá už bola zbytočne veľká.
Aktovka bola ako nová, za polovicu ceny som ju ešte predala.
Ak ide do školy v septembri, kupovať tašku na Vianoce je podľa mňa skoro, obzvlášť s nejakým špeci motívom, vkus sa môže zmeniť a už sa jej páčiť nebude, môže narásť a už jej nebude sedieť na chrbte
My sme kupovali topgal a mala ju do 4 triedy
Moja dcera nosi uz 4.rok Topgal aktovku pre drobne prvacky a ta taska prisamvacku vyzera ako nova!!!Nikdy by som neverila.Ostavame pri Topgale.Ale treba spravny motiv,nie frozen ktpry omrzi po 1 roku,ale nieco nadcasovejsie.
Kupovali sme topgal batoh, teraz je druhacka nosí ju stále a bude isto aj v ďalšej triede, stále je ako nová
Piatačka a tretiak, stále majú jednu tašku. A ani nepýtajú novú. Vyberali si ich sami.
Môj starší ju nosil 4 roky, bola kvalitná, keď išiel mladší, tak ju zdedil on, vyzerala stále dobre, ale už nepamätám, kilo ju nosil on
moja nastastie skolsku tasku nema ale keby ano iste meni ..kedze najskor milovala jednorozcov potom stich ,zaby a teraz hello kitty ., takze ak tasku tak s neutralnym motivom aby nebola o rok mimo mody
@zacharovi naša mala tašku, viem, že aktovku by mi tak dlho nechcela nosiť
Pre prvý ročník je praktickejšia aktovka
Moj ma topgal ruksakovu a rozhodne ju nebude nosit len tento školsky rok
@zacharovi prvé dieťa nosilo 4 roky, potom som dovolila druhú na 2.stupeň. ale sú aj také prvácke tašky, že v druháku zistíte, že sa do nej jednoducho nezmestia všetky učebnice a zošity. V mojom okolí kvôli tomuto niektorí menili školské tašky, niektorí aj ešte v prvom ročníku.🤷. U nás je tých kníh a zošitov na mraky, taška síce super ľahká, ale v nej 10 kíl pomôcok...
Mala chodí do druhej a mala ju aj v prvej triede. Ma beckmann a dá sa tam otočiť obrázok takže aj keď ju omrzí obrázok len otočíme 😁
Moje deti stále majú rovnaké tašky od prvej triedy. Syn je šiestak a dcérka štvrtáčka.
@mikadooo Nie len na druhom stupni, prvý ročník nosila domov najviac 2-3 ks /zošity, pracovný zošit alebo šlabikár/
V druhom už písali úlohy v družine, domov nosila max. čítanku
V ďalších sa bežne stalo, že v taške bol peračník a desiata
Všetko záleží od učiteľky - dnes by som si už pred kúpou tašky zistila ako to v konkrétnej škole chodí
syn je piatak. a ma stale tu istu tasku
Maminy, aka taska - znacka, je dobra pre dieťa pavucika tenkeho? Myslím do prvej triedy. Vdaka

nie ziadne moje dieta ju nenodilo iba rok. je to plytvanie