Základná škola Česká v Bratislave
Máte prosím niekto skúsenosť alebo referencie na ZŠ Česká 10 v BA - súkromná alebo štátna. Ďakujem pekne.Silvia
@bibi78 stranka im ide
@bibi78 áno som spokojná a stránka im funguje
http://www.gymnaziumceska.sk/
@loginexistuje
@jaaty dakujem, baby! Asi bol problem v mojom internetovom spojeni. 😅 Pozriem sa na to.
@jaaty a @loginexistuje - neviem sa vobec preklikat na zapis do prveho rocnika. Neviete nahodou ma nasmerovat?
@bibi78 http://www.gymnaziumceska.sk/ hneď na tejto stránke svieti červeným Zápis do prvého ročníka, pod Nová materská škola Medená. Tam sú všetky informácie
dievcata aka je teraz situacia na skole, chceme ist teraz na zapis, ako to maju s druzinou iba od 7,00-17,00, dakujem
Veru, ako to tam teraz vyzera? Su deti a rodicia spokojni?
Ahojte. Chcela by som sa opytat, ci niektora z Vas ma deti na pobocke v Devine. Ako je to tam so zakladnou skolou? dakujem.
Ked ide o sukromnu skolu tak my sme tam chodili, na ZS a spokojni sme neboli. Nie je to take skvele ako sa prezentuju. O Devine neviem, ale na Ceskej ulici nic moc.
ake mate skusenosti, je tazke tam dostat dieta do 1 rocnika? My ideme na zapis tneto rok.
Tiez ma to zaujima, celkovo, ako je na tom teraz ZŠ - ci este stale odchadzaju ucitelia? Ako su na tom s informatikou? Nahodou neviete, ci by vzali aj piataka do druziny?
@bibibarci neviem o čo to ide, u nas je pracovná doba 8.30 hod a presúvať sa po Bratislave je za odmenu. Dcera tam nechodi, rozhodla som sa ju dat do skoly, blízko prace aby nebola dlho v druzine a ušetrim aspoň hodku cestovaním. Ak pracujes na polovičný uvazok, tak tvoje dieťa ani do druziny nemusi.
Tak to Jr mozno mojej spoluziacka.Nam sa tiez paci.
My 1.a...tak nie.Ale pack sa mi zatial
Vie mi niekto prosim napisat, ake je skolne mesacne na 1. stupni SZS Ceskej v Devine? Na tej stranke sa toho neviem dopatrat. Dakujem.
Ahojte. Ja by som sa chcela opytat ake mate skusenosti so skolou priamo v Devine. Dakujem
Nikto ziadne skusenosti a info a skole v devine?
chcem to tu trosku ozivit, mate tam niekto dieta na prvom stupni? najlepsie prvacika, aby ste mi mohli napisat kratku recenziu na skolu? dakujem pekne

Ake je tu skolne? Dakujem