ZMENA TERMÍNU PRÁZDNIN
Mamičky všimli ste si túto zmenu:
Jesenné prázdniny sa posúvajú na 30. októbra 2020, pričom 2. novembra,6. novembra a 9. novembra budú prázdniny tiež (vždy piatok a pondelok pred a po celoplošnom testovaní).
Nechápem prečo by sa mali školy zatvárať celoplošne. Alebo celoplošný lockdown. Prečo nie len červené okresy? Načo máme semafor?
@veronikaszabova Neviem to nájsť v tom linku vyššie pridanom, ten screen máš odtiaľ ?
@zuzana1404 uz to je vsade aj na internete
@ayanamirei práve v rádiu Slovensko vraveli... Zdá sa že veci sa budú meniť zo dňa na deň
@kubkovamama je to čerstvé zdá sa...
@andula77 dakujem krasne 🙂 tak uvidime co poslu zas za papier so skoly 😀
mali sme vcera rodicko cez mail a info od ucitelky je ze deti dost " osprosteli cez to tzv distancne vzdelavanie (hovorim o prvom stupni, ked je dolezity osobny kontakt ucitela)" velmi to na nich vidiet. Ja stale vravim ze tento skolsky rok radsej ani nemal zacat ked sa stale len otvara, zatvara, naprd cele. Ja to cele seriem toto ani v robote sa neviem sustredit, aj sef povedal ze ked pride lock down tak ako uzavrie zakazky a to nie sme firma ktora sa bude zatvarat, lebo my mozme mat homeoffice, ale ma to negativny dopad na obchodne aktivity firmy, a to nemame narok na dotacie kedze nie sme zavreti. ked vsetci sedia doma ani obchod neuzavrie, ako mailom? Online? Takto to zatial na SK nefunguje
teraz som trikrat citala ten link MO. Ten odsek o posunutych prazdninach tam uz nie je... Nic oficialne MS doteraz nevydalo, ale plny internet je uz toho. Akoze rodicia co pracuju, si to mozu hodit fakt.
@patka06 ja som tam nič také nenašla...
uz to asi vyhodili odtial naozaj to tam nie je, To je tak ako povedal moj oco ked nieco organizuje armada tak to bude pruser 🙂

@meluela pohybujem sa tiež v tom niekde, že najskôr po vianočných prázdninách.... čo by mal byť piatok 8.1.. a bude to pondelok 11.1. Uvidíme. Ak príde to zatvorenie škôl, tak naozaj to nebude týždeň či dva. Potom bude december a tam sa to už potom potiahne...:(