Zmena triedy u prváka
Ahojte, máte niekto skúsenosť s tým, že vám dieťa zapísali do jednej triedy a potom na základe žiadosti iného rodiča Vaše dieťa preložili do triedy k tomu ich dieťaťu? Nám sa to práve stalo bez akéhokoľvek upozornenia a som z toho riadne vytočená, pretože syn bol priradený do triedy so spolužiakmi so škôlky a mal tam aj kamaráta ktorého sme napísali na prihlášku, že chceme aby boli spolu v triede. Tak to aj bolo do chvíle kým sa jeden rodič nedozvedel, ze ich dieťa bude chodiť do inej triedy ako to naše a išiel do školy s tym, že aby naše deti chodili spolu do triedy. A na základe toho škola preradila nášho syna do inej triedy. Volala som tam, tak mi povedali, že to poriešia ale sledujem edupage a k žiadnej zmene nedošlo. Som z toho nešťastná, a rovnako aj syn. Myslíte, že ešte sa dá niečo vyriešiť aj keď už začne škola? Ďakujem za normálne odpovede.
Ja som toto riesila 1.den v skole...a vsetko poriesili k synovej spokojnosti
To je snáď sen aby cudzí rodic rozhodol do ktorej triedy mi bude chodiť dieťa, vytocena som za teba... Daj vedieť ci ho vrátili do pôvodnej triedy prosím 😲
@anjelicek26 presne tak, nam tiež nevyhoveli a to sme chceli tak malo. Aby moju dceru dali do hocijakej inej triedy, kde boli deti zo skolky, ona jedina bola sama a odpoveď bola "zvykne si, najde si nových kamarátov " a doteraz je z toho nestastna, že nema aspoň jedného zo skolky, lebo ostatné deti sa skupinkuju s detmi zo skolky a ona tam nema nikoho 😒
@smirnoftka ako staru dcerku mas?..nas mladsi syn nastupil minuly rok do skoly...vobec nikoho sme z tej oblasti nepoznali, vsetci spolu chodili do skolky, poznali sa zo sidliska...dnes tam ma kamaratov...zvykne si, neboj sa...
@erikavesela teraz bude tretiacka. Zvykla si uz v prvom, nasla si nove kamosky, kamosov, ale obcas jej pride luto (alebo mne mozno viac) 😁 keď sa nejake dievčatá bavia len spolu, lebo ony sa poznaju uz zo skolky..
@lucy218 my prave tiež riešime. Dieťa je prehodene do triedy kde nema nikoho a dalsie dve troedy su vyskladame z ludi z ktuhu nasich a jeho spoluziakov a kamosov tak nevieme ci ist prosit o preradenie alebo co robit
Zároveň my sme samy v meste bez rodiny a tie mamky nas uz poznaju a ked sme dobehovali po deti tak nam ich vybrali do satne a tak sme si pomahali 🥺
Uprimne nerozumiem ako je toto vobec mozne. Ako si niekto dovoli preradit dieta, ked o to poziada v podstate cudzia osoba.
Trvala by som samozrejme na tom, aby bol v tej triede, kde mal povodne byt.
@happy31 nam povedali, ze to uz par dni pred nastupom žiadna skola nezmení..
@smirnoftka a nás ziacika prváčikov z jednej triedy do druhej tuším po mesiaci či dvoch presunuli.
@lucy218 treba osobne resp. na pisomnu ziadost musia reagovat
Ano,stalo rovnako v 1.tr.Tiez som bola riadně vytocena.Ako si tam děti prehadzovali rodičia..lebo toto lebo hento
Ja zasnem aký ambiciózny rodičia sú...ze este si diktuju s kým v akej triede byť.

@sashabb nemas zaco, mna takto navigovali minuly rok 😀