Presunutie syna do inej triedy

veronika6478
16. sep 2022

Ahojte. Malý je predskolak. Odkedy ho dali do inej triedy ako jeho kamaráta tak nechce chodiť do škôlky . Každý deň plače nechce sa obliekať po ceste do škôlky plače v škôlke plače. Učiteľky vracia nech mu d čas že on sa hrá aj s inými chlapcami. No drasa mi to srdce
Každý deň odtiaľ idem s plačom aj ja. S riaditeľkou s dnes hovorila a ona že je už neskoro že ten jeho spolužiak je starší. No aj ten jeho kamarát je nespokojný v triede. Tam ho zase nejaký škrti. Neviem čo mám robiť za kým ísť aby boli spolu .
Ďakujem a prajem pekný deň

januska12323
16. sep 2022

Ak majú plné kapacity tak len nájsť niekoho kto by sa vymenil s tým kamarátom a tak ísť za riaditeľkou. Inak si musí zvyknúť, v škole tiež nemusí byť spolužiak s kamarátom.

fiafia
16. sep 2022

@veronika6478 bohužiaľ aj toto sa stáva. Dieťa si musí zvyknúť aj NATO že nie vždy bude ako chce. Moja dcéra takto ostala sama v malej triede. Bola narodená posledná takže už sa nezmestila. Všetky jej kamošky odišli do veľkej triedy ostala s novými deťmi a s deťmi ktoré prišli pred rokom. Každý deň plakavala,mala to ťažké keď videla kamošky sa hrať a ona nemohla ,... No všetko zle je na niečo dobré a ten rok jej dal veľa a nakoniec si zvykla a bola tak šťastná. Našla si frajera,o ktorého sa starala ☺️ veľa závisí od učiteliek ako budú dieťa zapájať a motivovať.

anjelicek26
16. sep 2022

Cely zivot bude podeleny s detmi, kde sa mu to mozno pacit nebude... nech si najde inych kamaratov, toto mu musis klast na srdce...je predskolak a nie trojrocny, co by toto mal stvarat, prepac... co bude v skole robit buduci rok?

veronika6478
autor
16. sep 2022

@anjelicek26 viem že mamička ešte s jednou bojovali aby išla jedna z ich dcér do štvrtého ročníka. Ona mala byť piatacka lebo je staršia oveľa. Teraz chodí so stvrtakmi . Keby som vedela že jeho kamarát je starší tak aj ja bojujem

nika11103
16. sep 2022

@veronika6478 ty píšeš o bojovani jak keby išlo o otázku života a smrti . Ako ti pisu baby vyššie , nerobíš dobrej a keď ho budeš takto učiť že pomrnci a dostane všetko čo chce , raz sa to otoci proti tebe . Raz proste nebude niečo po jeho nebudeš to môcť ovplyvniť a hadaj potom , kto bude v jeho očiach zlý ;)

letfenixa
16. sep 2022

@veronika6478 syn chodí do škôlky 4. rok a vždy je v inej triede s inými ucitelkami, každý rok. Zvykol si vždy.

pribinak
16. sep 2022

Školský rok je zatiaľ len 2 týždne, musí si zvyknúť a s tvojou podporou dať šancu novým kamarátom

Dôležite je, že sa hra aj s inými deťmi. A celkovo nie je dobre, aby sa fixoval len na jedného kamosa

dzulli1980
16. sep 2022

Má 5 rokov, jednoducho si musí začať zvykať ... vôbec by som neriešila preradenie do inej triedy kvôli kamarátovi, ktorý má možno už iných kamarátov ... s dieťaťom sa treba porozprávať, nie útlocitne riešiť, vôbec mu tým do ďalšieho života nepomôžeš.

dzina007
16. sep 2022

no maly si musi zvyknut.... co budes robit o rok ak to teraz vybavis... vyberat ZS podla spoluziaka? vybavovat triedu aby boli spolu? aby sedeli spolu v lavici?
Neda sa tym detom vo vsetkom vyhoviet lebo ich to nicomu ani nenauci....

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luccija
16. sep 2022

@veronika6478 hlavne sa vzchop a nerobte z toho tragediu, ze aj ty places.

viestta
16. sep 2022

@veronika6478 ty nebojuj o premiestnenie. Svoju energiu nasmeruje na to aby si synovi vysvetlila, že aj v tejto triede nájde dobrých kamarátov, aj v tejto triede mu bude fajn. Áno, je to pre neho trosku stres, ale život je aj o takýchto situáciách. Netreba deťom každé smietko z cesty odmiesť, treba ich naučiť ako tie smietka prekročiť.

saxana000
16. sep 2022

A co keby ste sa museli nahle stahovat co.mu zoberes vsetkych spoluziakov so sebou?ved sa vidia na prechadzke alebo na preliezkach alebo sa dohodni a tou mamockou toho druheho nech pre neho chodi neskor ved aj tak na konci dna sa vsetky triedy spajaju.alebo po skolke na ihrisku sa mozu pohrat moznosti je viac a mlady pan nech sa prisposobi..robit z komara somara.a predskolak takyto cirkus rano?ti garantujem ze u mna len raz by toto vyskusal.isiel by aj v pyzame aj nahaty.. nepoviem keby mu tam niekto robil zle alebo neviem co...
radsej ho podporuj aby si nasiel novych kamaratov v svojej triede a dorazne vysvetlit ze svet sa netoci okolo neho.a nie bojovat s riaditelkou za taku vtakovinu.len preto ze synacik nema po voli..v skole co bude potom?budes tam behat lebo mu podsadili stolicku?.zeny vazne zobudte sa uz preboha.

dagmarovita
16. sep 2022

Jeho kamarata niekto v skolke škrtí, to co je za skolku, strasne co sa deje

olivierko229
16. sep 2022

@veronika6478 ak to chces riesit, Tak asi potom fakt jedine s vymenou dieta za dieta, to moze byt narocne, pytat sa mamiciek, aj ich deti by museli suhlasit, aj pre nejakeho ineho Matka moze byt problem teraz prestupit inde. Mozno je v triede dieta, ktore Este nenastupilo napr. koli chorobe? Skusit to mozes, Otazka je, kolko casu a Energie si ochotna tomu venovat. Podla mna je to normalne, ma rad svojho kamarata, je to prenho tazke, deti su citlive stvorenia. A my tu citlivost velakrat podupavame a potom sa cudujeme, aky necitlivy spratkovia vyrastaju z tych deti. WTF. Aj ked sa to nepodari, tvoje dieta uvidi tvoju snahu pomoct mu v tazkej chvili, a to mu da do zivota viac, ako keby sa mu aj podarilo byt v triede s tym kamaratom. Premysli si to, porozpravaj sa Este s malym, a rob Tak, aby si ty bola ok a nic si 10 mesiacov nevycitala.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nenne9
18. sep 2022

@veronika6478 ked citam taketo prispevky tak lutujem ucitelky v MŠ.keby mali vyhoviet kazdej poziadavke tak by to nebola skolka ale jedna velka anarchia

slavomira236
18. sep 2022

@veronika6478 tak asi ich podelili keďže niektoré deti nešli do školy ostali v škôlke ešte rok tak doplnili vaše deti do tých tried je to normálne aj u nás to tak je..zvykne si

liliana363
19. sep 2022

@veronika6478 chcem ti len napísať, keď budete na zápise do ZŠ, učiteľka sa bude pýtať, tak si daj zapísať s kým chces aby bol v triede, prípadne s kým nechceš aby bol v triede. Podľa týchto info sa ich snažia deliť do tried. Nie vždy je to reálne splniť, ale snažia sa prednostne podľa tohoto ich zadelit do tried. Toto mám info priamo od riaditeľky ZŠ.

prasiatko30
19. sep 2022

Najlepsie co mozes urobit je nechat to tak a nech si dieta zvykne. Sice to pre introverta moze na zaciatku vypadat krute ale on si zvykne a bude nuteny najst si novych kamaratov co je v nekonecnom rade velmi pozitivne

poopsie
19. sep 2022

Nie ste jediní na svete, teraz si predstav, že by sa chceli vymeniť aj iné deti a preto sa decká rozdeľujú podľa dátumu narodenia... Je to tak najspravodlivejšie.. Potom by mal každý právo si vybrať, kde chce byť... A to sa nedá

poopsie
19. sep 2022

@liliana363 nás sa nikto nepýtal a dcéru rozdelili od kamarátov z ulice... A vieš čo? Dcére to vôbec nevadí...